T

Er
13 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
18 yıl
Bak sen şu teyzeye!
Çok yaşlı ve aynı zamanda meraklı bir kadın alışveriş için çarşıya çıkmış. Yolda yürürken gözüne kuyrukta bekleyen seksi giyimli bayanlar takılmış. En sondakine sormuş "Evladım bu ne kuyruğu böyle?" diye, seksi bayan sinirli bir şekilde yaşlı kadını süzerek, "Teyze burada nane şekeri veriyorlar" demiş. Kadıncağız da uzun süre olmuş nane şekeri yemeyeli hemen kuyruğa girmiş. Aslında o gün fahişelerin vesika uzatma günüymüş, sırası gelen vesikasını uzatıp mühürletiyormuş. Sonunda sıra ihtiyar kadına gelmiş adam karşısında yaşlı kadını görünce "Sen de mi be teyze?" demiş o da cevaben "A evladım dişlerim yok ama yalarım" demiş!
T
18 yıl
samsung sgh e-630 veri transferi
samsung e-630 u bilgisayara bağlamak için bir program yapmışlar ancak nedense cihazı bilgisayara bağlamak için bi kablo yapmışlar mı bilmiyorum.. yani çekilen fotoğrafları veya silmek istemediğim mms leri nasıl pc'ye aktaracağım. bilen varsa paylaşırsa sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.