U

Er
26 Ocak 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
121 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
U
2 yıl
D\u0026R Siparişlerinizde 100 TL\u0027ye Kadar %100 CASHBACK + 20 TL Fırsatı
100 liralık bir sipariş veriyorsunuz kargo bedava olacak şekilde ve paranızın tamamını ve +20 TL'yi geri alıyorsunuz.

Yapmanız gereken picodiye üye olmak ve picodi üzerinden cashback etkinleştirmek d&r'ın sitesine gitmek.

Referans linkim üzerinden üye olursanız sevinirim!

Refli kayıt linki (Referansım üzerinden üye olarak ekstradan 20 tl daha kazanabilirsiniz)
https://my.picodi.com/tr/sign-up


Refsiz link

Referansımla üye olursanız ek 20 tl kazanıyorsunuz, 100 liralık siparişinizden 120 tl kazanıyorsunuz.

Kayıt olduktan sonra yukarıdaki arama kısmına D&R yazıp sayfadan %100 cashback etkinleştir linkine tıklayarak alışveriş yapmalısınız.
U
3 yıl
Satılık Hamilelik Hesaplama Araçları Sitesi
satıldı
U
3 yıl
SearchWhois.net I Log Tutmayan Domain Whois Sorgulama
< Resime gitmek için tıklayın >


Aklınızdaki domaine ait bilgileri sorgulayabileceğiniz yeni bir oluşum searchwhois.net ve searchwhois.net/tr . Alterna
tiflerinin olmasına karşı uzun soluklu bir sorgulama sitesi. Kesinlikle sorgulama yapılan alan adlarının logunu tutmaz, sorgulamalarda bir endişeniz olmaz. Tamamıyla ücretsiz, hızlı ve güvenli whois sorgulama aracı siteniz SEARCH WHOIS.




SİTE HAKKINDA OLUMLU/OLUMSUZ YORUMUNUZU BEKLERİM. AYRICA SIK KULLANILANLARA EKLERSENİZ SORGULAMALARINIZI BURADAN YAPARSANIZ SEVİNİRİM.
U
3 yıl
Fenerbahçe - Konya Bilet Arıyorum
Migros veya okul açık 1 adet elden ya da önce devir bilet arıyorum.
U
4 yıl
Gerçekten Dövme Sildiren, Etrafından Gören vs.?
2 dövmem mevcut sildirmeye karar verdim. Gerçekten dövme sildiren, etrafından sildirmiş olan bu süreç hakkında tecrübe sahibi olanlar var mıdır?İnternet'te çok fazla silim mevcut fakat 1-2 seans sonrasında herhangi bir paylaşım mevcut değil. Her klinik 1 bilemedin 2 seansı paylaşıp devamını paylaşmıyor. Buda bana gerçekten iz mi bırakıyor, çok mu daha kötü sonuçlara yol açıyor endişesi veriyor. Kliniklere mesaj atıyorum hepsi de döşeme peşinde aynı dövme için 3 seans diyende var 10 seans diyen de var. 3 seans diyen iz kalır silinene kadar yaptırman gerek diyor.(Ben zaten sildirme peşindeyim adamlar 3 seans gel ama silinmez diyor.) Sildirenlerin son seansı nerede diye sorduğumda tüm klinikler ağız birliği yapmışcasına paylaşımlarımızı çalıyorlar o yüzden paylaşmışyoruz diyorlar. :) Qswich ve Picoway adında 2 makine bu iş için kullanılıyor. Qswich dandikmiş onu anladım.Kısaca bu işte gerçekten tecrübe edinmiş olan tavsiye verecek olan var mı kendinizden ve çevrenizden... Bu riske girilir mi?Hepinize teşekkürler.
U
4 yıl
Türknet / Dsl-Ac51 dsl ışığı yanmıyor!
2 haftadır sorun var. Türknetde Gelen teknisyen 99tl kitlemek için modemde sorun dedi, modemi garantiye gönderdim sorun çıkmadı, farklı modemle test ettim yine düzelmedi. Yakın zamanda dsl’in yanmamasıyla ilgili sorun yaşayan var mı?
U
4 yıl
SİLİNSİN
SİLİNSİN
U
4 yıl
Giyim mağazasında çalışan biri var mı?
Dün mağazadan 380liraya aldığım bir ürün sitesinde blackfriday indiriminde 200 küsüre düşmüş ama beden yok. Farklı beden sipariş versem o bedenide mağazadan almış gibi iade edebilir miyim? Çakallık falan ama arada çok fark var içim acıdı. Barkodundan anlaşılır mı?
U
4 yıl
SİLİNSİN
SİLİNSİN
U
4 yıl
Evden Eve Nakliyat Platformu Sitem
< Resime gitmek için tıklayın >

Daha önce uzun süre açık kalmış ve ses getirmiş bir siteydi, sonradan kapatmıştım. Şimdi tekrar açtım, varsa aranızda evden eve nakliyat ve türevlerinde iş yapanlar firmalarını ekleyebilirler. Donanımhabere özel vitrin ve gold firmalar bölümünde yayınlayacağım karşılıksız.
site:https://www.nakliyatciduragi.com
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.