B

Yüzbaşı
18 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
4 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
19 yıl
Age of empires 3 te secilen ırkı değiştirme
Age of 3 de sikirmish oynadım osmanlılarla. Ama simdi diğer ırklara gecemiyorum. Yani başka bir ırkla skirmish oynayamıyorum. Ayrıca osmanlılar da adam kendiliğinden basılıyor siz hızlıca adam yani koylu basamıyorsunuz?
B
19 yıl
Battleformiddleearth.mdf indirdim
Battle for middle earth ı internetten indirdim (lotrbfmd.mdf isimli dosya). alchol120 mi ile dvd yede yazdım ama acamadım.

Compressed zip var onu açtım bu seferde please insert lotrbfme dvd diye hata veriyor.

Yardım lütfennn
B
19 yıl
Acil yardım.. Silinen dosyaları kurtarma
Yanlışlıkla bilgisayarımdaki access database dosylarını sildim. Butun kayıtlarımız o dosyalar uzerinde kurtarmam için acil yardım lazımm.. Bildiğiniz bir undelete programı varmı lutfenn..
B
19 yıl
DVD medya yardım.
Benim dvd writer aldıgım her bos dvd yi gormuyor. Dual layer ve tum formatları desteklemesine ragmen bircok bos dvd yi tanımıyor. DVd yazma programı olarak ta nero kullanıyorum. Bu sorunla daha onceden karşılasan varmı.
B
19 yıl
Ağ üzerinde Dosya paylaşımı yardım lütfen
Ağ üzerinde xp kurulu bir makinede paylaştırmak istediğim dosyalar var. Ama herkesin değilde belli bkullanıcıların gormesini istiyorum. Ağ daki bazı makinalar xp bazılarıda win98. Yarımcı olurmusunuz lütfen...
B
19 yıl
Gakkoşlar buraya(Elazığlılar)?
Bu forumdaki Elazığlıalr buraya?
B
19 yıl
En iyi Age of Empires Stratejisi?
Arkadaşlar benim stratejim age of kingsde şuydu: Turkleri seçiyordum ve castle age e kadar savunma yapıyordum. Sonra

*****I_n_I******I_n_I************
*******************************
******JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ***********
**KKK**JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ**KKK*****
****KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK*******

I_n_I : Catapract yada Cannon
K : Knigt yada turevleri
J yeniçeri

orduyu şekildeki gibi yerleştirince Zafer kaçınlmaz oluyordu. Ama Age of Conquers de ise turkler yavaş kalmaya başladı. Ne yaprsam yapayım ilk çağ atlayan ben olamıyordum. Burdada gercekten spanishler mukemmel bir seçimdi. Hele Equiterdı sanırım atlı tufekli askerler le beraber knightler ardınada canonlar başarıyı kaçınılmaz yapıyordu.

Burdaki en buyuk sorunda rush yememek ...

Bu benimkiydi peki ya Sizin stratejileriniz?
B
19 yıl
Rome Total war realism mod 5.0
Rome Total war realism mod 5.0 kurdum oyunda single playerda yeni bir oyyun modu acıldı. Oyuna giriyorum orta asyada oynanabiliyor artık ve oyunda sehir sayısı iki uc katı oluyor. fena değil deneyebilirsiniz. yanlız eski oyunlar artık oynanamyor. Kurmak istiyorsanız http://www.strategyinformer.com bakabilirsiniz...
B
19 yıl
dvd yazma programı?
Dual dvd writer var ve nero programı aletle beraber geldi. ama bir dvd yazmaya calıştım olmadı. Bana guzel bir dvd writer programı onerebilirmisniz..
B
19 yıl
MOVED: Kablosuz ağlarla ilgili bilgisi olan varmı?
Network, İnternet ve Güvenlik:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=1702066
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.