A

Çavuş
20 Ocak 2016
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 yıl
Sistemim uefi destekliyor mu?
İyi forumlar herkese. Casper Nirvana F600 F600.7200-AT45X-G marka/model laptopum var. Bios bilgilerim fotoğrafta göründüğü gibidir. Daha önce rufustan mbr ile format atmıştım 1 2 kez. Bu sefer uefi ile atmak istiyorum. Destekliyor mu bir bakar mısınız?
< Resime gitmek için tıklayın >
A
3 yıl
modlu anakarta Windows 10
Elimde Gigabyte ga g31m es2l v2.0 marka model anakartım var. xenon işlemci için mod attırıldı. Fakat Windows 7 den başka işletim sistemi kuramıyorum. 8.1 ve 10 format atarken Windows logosunda 5 10 dk bekledikten sonra resetliyor kendisini. Ne yapmam gerekiyor
A
4 yıl
hdmi ses sorunu
iyi forumlar herkese. Laptop u tvye hdmı ile bağladığım zaman sesi bir türlü tvye aktaramıyorum. Tüm driverlar eksiksiz kurulu. Ama ne yaptıysam çözemedim. Ancak aux ile bağlarsam sesi aktarabiliyorum. Çözüm öneriniz var mı?
A
4 yıl
windows format sorunu
iyi forumlar herkese. Windows 10 format atarken logo ekranında kalıyor ve baya bir süre bekledikten sonra kendini resetliyor bu döngü böyle devam ediyor. Usb ile format atmayı deniyorum ve aynı usb den başka bir bilgisayara format atabiliyorum. Önerileriniz var mı
A
4 yıl
İNPUT NOT SUPPORT
Arkadaşa bugün 2.el monitör aldım. Evde denemek için laptop bilgisayarıma taktığımda 'input not support' uyarısı gezip duruyor ekranda. Arkadaşın masaüstü bilgisayarına taktığım zaman böyle bir hata almıyorum. Sebebi ne olabilir. Not: Laptop u monitör ile kullanıyorum onda böyle sorun yok sadece yeni monitörde sıkıntı çıkarıyor.
Bende ki 22" led monitör
Hata veren 19" lcd monitör
A
4 yıl
Braun mgk3040
İyi forumlar herkese. Sağlıklı günler. Elimde braun mgk3040 marka makina var. Ben bunun şarj aletini kaybettim. Kaç voltluk vs. Özelliğe sahip şarj aleti almam lazım.
A
5 yıl
4000tl laptop önerisi olan?
İyi forumlar. Max bütçe 4bin tl. Laptop arıyorum. İ5 işlemcili mümkünse ssd olsun. Önerilerinizi yazın
A
5 yıl
Hdmı ses ve görüntü sorunu
İyi forumlar. Pcyi tvye bağladığım zaman sesi aux kablosu olmadan aktaramıyorum. Format atıp tüm drivlerları siteden indirip kurmama rağmen bir türlü bu sorunu çözemedim. Bir diğer sorun renkler monitördeki gibi çok canlı gözükmüyor biraz soluk gözüküyor. Son olarak internetten açtığım filmleri akıcı olarak izleyemiyorum. Anca indirip windows media player ile izlersem akıcı izleyebiliyorum. Pc marka Casper nirvana f600.7200 12gb ram modeli.
A
5 yıl
Tivibu rf kumanda
Yaklaşık 2 senedir tivibu iptv kullanıcısıyım. 1 2 ay kadar önce cihazım bozuldu değiştirilen cihazla birlikte rf kumanda gelmedi. Sürekli aradım fakat stokta yok cevabını aldım sürekli. Artık uğraşmak istemiyorum. Bu rf özellikli kumandayı internetten temin edebilir miyim? Alan var mı?
A
5 yıl
1 aydır hız düşüşü
16mbps adsl paketi kullanıyorum. 1 ay öncesine kadar 14mbps falan hız alıyordum ve indirmezlerse 2mb falan görüyordum. Ne olduğunu anlamadığım 1 ay öncesinden beri hızım 6mbps seyrinde değişiyor download ise 800-900 kb falan. Müşteri hizmetlerini her gün arıyorum sistemden gözüken hız 13-14 falan diyorlar benim gördüğüm 6 falan. Bu hız kaybının sebebi MODEM olabilir mi? Modem değişikliği sorunu çözer mı? Bir başkasından modem alıp deneme şansım yok ihtimali varsa gidip modem alacağım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.