O

Yüzbaşı
16 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
Sandero Stepway Klima sorunu
Arkadaşlar merhaba. 2013 model sandero stepway aracım var. Aracım 2 aydır klimasında sorun mevcut. Servise götürdüm kompresörün değişmesi gerektiğini söylediler ve çıkan fiyat 3000tl :). Yanlız hiç soğutmama yapmıyor. Komporesör ara ara devreye giriyor girdiğinde zaten anlaşılan bir ses çıkıp hava basıyor gibi ve gayet güzel soğuk hava üflüyor. Ancak ara ara devreden çıkıyor aracın içi soğumamış olsa bile. Gazı eksikti bastırdım. Daha sonra eksilmiş mi diye kontrol de ettirdim gaz kaçırma da yok. Başına böyle bir sorun gelen, ve servise TOSHIBA klima parası bayılmadan çözümleyebilen var mıdır?
O
12 yıl
2 aylık ücretsiz tivibu ev hediyesi iptali hakkında..
Arkadaşlar 1 hafta kadar önce ttnetten 2 aylık ücretsiz tivibu hediyesi kazandığım söylendi ve 2 ay sonuna kadar memnun kalmazsam hiç bir ücret ödemeden techizatı teslim ederek üyeliğimi iptal edebileceğim söylendi.Bugün eleman geldi ve kurulumu yaptı olayı elemana sorduğumda 20tllik bir ücret ödemek zorunda olduğumu söyledi.Bunun üzerine ttnet müşteri hizmetlerini aradım böyle böyle anlattım.Müşteri temsilcisi taahhütlü üyelik başlamış üyelik iptali isteminizde 10aylık ücret ve kurulum ücretini ödemem gerektiği söylendi.Acaba bu konu hakkında bilgisi olan veya iptal ettireniniz var mı?şimdiden teşekkürler
O
13 yıl
Fren diskleri yamulması hakkında!!
Arkadaşlar 2011 model astra j aracım var.bundan 2 ay kadar önce fren yaptığımda aracımın titrediğini farkettim servise götürdüm diskler yamulmuş tornalanması lazım dediler.Torna işleminden sonra düzelmediklerini onalrda farketti yeni disk siparişi verdiler.Diskler garantiden değişti ancak titreme tekrar başladı.Asla diskler sıcakken su tutmadım.Bu diskleri yamultan başka bir sebep olabilir mi?
O
13 yıl
CD500 navigasyonu çok yetersiz:(
1.3ecoflex araç sahibiyim.Aracımda cd500 mevcut.Samsunda ikamet ediyorum.Geçen gün Ordu ilinin gölköy denen ilçesine gitmem gerekti arkadaşımın yanına yolu tarif etmek istedi hahaha dedim navigasyon var bulurum demez olaydım geçtim gölköyü Ordu ilini bile bulamadı :( çok büyük bir hayal kırıklığı içerisindeyim çok başarısız geldi bana cd500.Merak ettiğim birşey var biz kendi programımızı kuramaz mıyız igo veya route66 gibi?
O
13 yıl
ocak vergisini ödememek için
arkadaşlar ben de aranıza yeni astra hb 1.3 cdti ile katılmış bulunmaktayım.aracımın satış sözleşmesi hazır.ocağın 3ünde emniyete başvurursam tescil işlemleri için ocak vergisini ödemek zorunda kalmıyorum değil mi?öyle bi duyum aldım da bi de araya haftasonu girdi bunun herhangi bir etkisi olur mu?ayrıca plaka kaç güne çıkar şimdiden teşekkürler
O
14 yıl
lcd tv de sonradan netleşme sorunu
arkadaşlar 32'' lg lcd tv im var ve uydu alıcısı olarak digitürk kullanıyorum.tvye scart girişiyle bağlı.nasıl anlatsam mesela menü tuşuna bastığımda menü ekranı geldiğinde net değil daha sonradan netleşiyo sanki netten bi resim yüklenirken önce piksel piksel daha sonra netleşiyor ya öyle oluyor.plasmaya taktım onda da aynı sorun var.hatta uydu alıcısını değiştirdim dreamboxu bağladım yine aynı sorun var acaba olay scart bağlantısından görüntü aktarılırken bozukluk mu oluyor.sizce sorun nedir?
O
14 yıl
Megane HB 1.5dci dynamique mi Toyota Auris 1.4d mi?
başlıkta belirtilen araçlardan birisini almak istiyorum.renaultta 4-5000 tl askeri indirim şansım var.Performans,rutin bakım ve yedek parça ekonomisine göre ve donanım özelliklerine göre hangisini seçmeliyim?
O
14 yıl
2x26watt balasta aynı anda 25 watt + 30watt floresan takılır mı?
arkadaşlar elimde osramın qt m2 26-36watt arası 2 çıkışlı balansı bi adet 25 watt bi adette 30watt floresan var acaba bu iki floresanı aynı anda balansa bağlasam sorun olur mu?
O
15 yıl
nvlddmkm.sys hatası yardım lütfen
arkadaşlar bilgisayarım ilk açılışta nvlddmkm.sys mavi ekran hatası verip reset atıyo ancak ondan sonraki boot ta açılıyo.bilgisayarı yeniden başlattığımda böyle bi sorun olmuyo ancak bilgisayarı kapatıp 2 saat felan bekleyince tekrar aynı hatayı alıyorum.sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi?
O
15 yıl
amd athlon II x240 işlemcim cpu z de neden 800 mhz gösteriyo?
arkadaşlar.komuşuma bi pc topladım anakart biostar gf8200c m2+ işlemci amd x240 biosta 2800 mhz göstermesine karşı pc yi çalıştırdığımda sistem bilgilerinde 784 mhz cpuz de 800 mhz çarpanı da 4 olarak gösteriyo.biosta çarpanı manual yapıp 14 yapmama rağmen hala windowsta öyle gösteriyo.acaba windows kaynaklı bişey mi yoksa başka bi sorun mu vardır acaba?bu arada windows service pack 3.şimdiden yardımlarınız içn teekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.