M

Teğmen
09 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
7 yıl
Kisa sure kullanim icin satin almak mi kiralamak mi mantikli?
Merhaba arkadaslar maks 3 ay icin (belki daha kisa) bir arac ihtiyacim var bu sure icin arac kiralamak mi uygun yoksa satin almak mi? Fiyat ile ilgili bir limitim yok ama kiralama da fiyatlar ucmus ortalama bir araci 2.000tl altinda kiralamak mumkun degil 3 ay kiralasam 6.000 lira tutuyor bunun yerine satin alip 3 ay sonra en kotu 1.000 lira altina satsam daha avantajli olmazmiyim? Sizin fikirleriniz nelerdir? 3 ay sonra satacagimi ve ayda maks 750-1000 km yapacagimi dusunerek tavsiye edeceginiz satarken zorlanmayacagim bir arac tavsiyeniz varmi?
M
10 yıl
70-80.000TL arasında Araç tavsiyesi
Merhaba,

şu anda kullandığım ve satmak için niyetlendiğim çok sevdğim aracımı (ilan aşağıda)sattıktan sonra üzerine bir miktar daha para ekleyip 75-80.000 bandında bir araç almak istiyorum, aklımdaki araçlar passat-jetta-a3 yeni kasa veya bu sınıflardaki nispeten daha yeni model araçlar bu fiyat aralığında tavsiyelerinizi verirseniz çok memnun olurum.

olmazsa olmaz olarak düşündüklerim otomatik-4,5 kapı,.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-audi-a4-2.0tdi-2006-model-140.000km-157249152/detay/
M
10 yıl
B6 1.4 TSİ Tavsiye
Merhaba, aralık ayı başında 2013 model 16tdi comfortline passat almak için karar verdim bir bayi ile görüştüm 84.000 fiyat aldım ve bu arada aklımda olan bir kaç araç daha vardı onları incelemek için o anda passatı almadım aralık sonuna doğru passata karar vermiştim ki fiyatlar 96.000 seviyelerine yükseldi böyle olunca zaten kasa değişecek diye vazgeçtim yeni kasa çıkana kadar idare edecek bir passat almaya karar verdim bir yakınımda olan şimdiye kadar hiçbir kazası çiziği dahi olmayan tertemiz 2010 model 49.000Km 1.4 tsi comfortline bir araç buldum 45.000TL gibi bir rakama anlaşmak üzereyim ama fiyat nasıl hiçbir fikrim yok bu aracı alırsam en geç 2014 aralık gibi satmayı planlıyorum satarken zarar edermiyim 1.4 tsi lerin piyasası nasıldır aralığa kadar tahmini 15.000km yol yaparım aracı kullananlar dan tavsiye ve önerilerini bekliyorum.
M
10 yıl
Volvo S60 Fiyat ve Bayi önerisi
Merhaba,

Son 1 aydır sürekli s60 ve passat arasında gidip geliyorum, 1 şubat itibariyle mevcut aracımı artık kullanamayacağım sattığım kişiye devredeceğim için, bu tarihe kadar mutlaka bir araç almam gerekiyor passat ve s60 ı bu haftasonu test ettim ikiside çok güzel araçlar hiçbir kusur bulamadım sadece passat ın dsg si powershift ten bir tık önde diyebilirim ama şu anda s60 a daha yakınım çünkü passatın kasa değiştireceğini öğrendim yeni aldığım araç aynı yıl içinde eski kasa olacağı ihtimali beni passat dan vazgeçirdi zaten passata bakma nedenim ikinci elinde olan rahatlık dı ama yaşım itibariyle de passat biraz daha ağır bir araba gibi kalıyordu, sonuç olarak s60 için şu anda daha netim fakat şansızlık yılsonu kampanya olur indirim alırız derken euro dan dolayı bir belirsizlik var şu anda cuamrtesi günü istinye otokoç da ellerinde bir adet advance+deri döşeme+17 cant bir araç kalmış ve bu araç için 104.000TL fiyat verdiler ama bu fiyat pazartesiye kadar geçerli olur sonrası için söz veremeyiz falan dediler, bu belirsiz ortamdan dolayı gereksiz zarar etmek de istemiyorum aslında eğer bir umut ışığı görebilrisem ikinci el bir araç alıp 2 ay idare edeceğim ve sonra alacağım aranızda bayileri fiyatları iyi tanıyan birileri varsa yardımlarını rica ediyorum.teşekkürler.
M
13 yıl
İpad2 ile 1080p FullHD video izleme
merhabalar,

ipad2 ile bilgisayarımda arşivimde bulunan fullhd 1080p formatındaki videoları nasıl izleyebilirim, videoları ipade yükleme olayına hiç girmek istemiyorum çok uzun iş bunun daha pratik bir yolu yokmudur? ipad1 de fullhd videoları izleyemiyordum ama ipad2 de izleyebileceğimi söylemişlerdi, usb paylaşım özelliği olan bir modem alsam modeme harddisk bağlayarak içindeki filmleri ipadden izleyebilirmiyim, bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
M
15 yıl
İphone Farklı Mail Uygulamaları
3g 3.0jb kullanıyorum. İphonun mail programı pek kullanışlı değil, bunun yerine kullanabileceğimiz bir mail uygulaması varmıdır? daha fonksiyonel olan outlooktan gönderilen meeting request leri görebileceğimiz onaylayabileceğimiz bir program??? tavsiye
M
15 yıl
3.0 DA Cevapsız çağrıları göstermiyor
16gb 3g 3.0 kullanıyorum ilginç bir şekilde lockscreen de cevapsız çağrıları göstermiyor, tuş kilidini açınca telefon simgesi üzerinde cevapsız çağrı olduğunu görüyorum.. 3.0 la gelen yeni bir özellikmidir acaba kurcalarken ayarlamış olabilirim, yoksa bir sorunmudur?
M
16 yıl
İphone sleepmod da iken telefon çalmıyor
Merhaba Arkadaşlar.

İphonumda daha önce yaşadığım ve halen devam eden wireles probleminden sonra şimdide;

Cihaz Sleepmode da iken çağrı gelince çalmıyor ve ekranda hiçbir hareket olmuyor, bi bakıyorum telefonda 4 5 cevapsız çağrı ilk baslarda sesini duymuyorum sanmıştım ama diğer telefonumdan aramayı denediğimde farkettim sorunu. örn: arama yaparkan home tuşuna veya sleep tşuna dokununca telefon çalmaya baslıyor.

Wifi in çalışmamasını commboard arızası olarak tahmin ediyorum acaba bu da onunla alakalı bir sorunmudur?

yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum.

tesekkürler.

Not: Restore ederek. Versiyon 2.0.2- 2.1 hepsinde denedim sonuç aynı 1.1.4 e geç demeyin onda çok daha sıkıcı bir problem var. :(
M
16 yıl
İphone Wirelees i açınca Reset ve Kilitlenme Problemi
Arkadaşlar, İphonum sürekli reset atıyor kilitleniyor gibi bir başlık açmıştım daha önce bir çok arkadaş yardımcı oldu restore falan ama sorun devam ediyor. Bende restore yaptıktan sonra wireles i hiç açmadan kullandım hiçbir sorun çıkmadı.

ama wirelesi açtığım anda iphone kapanıp açılıyor. bu kapanıp açılma mudahale etmezsem şarjı bitinceye kadar devam edebiliyor bazen, bazende açılıp hat arama durumunda kilitlenip kalıyor.

bu durumla karsılasan veya bir çözüm önerisi olan varmı?

tesekkürler.
M
16 yıl
İphone kapanma sorunu
arkadaşlar merhaba, bu soruyu daha önce bir konu içinde sormuştum ama belki gözden kaçmıştır diye ekrar yazıyorum..

daha yeni bir üye olarak ilk mesajımda size soru sorduğum için özür dilerim.

bir sorun için yardım isteyeceğim sizlerden.

telefonumu yaklaşık 1 aydr kullanıyordum herhangi bir problem yaşamamıştım ama bir gün telefonun kendi kendine kapanıp tekrar açıldığını farkettim.

telefonun herhangi bir fiziki darbe vs görmedi.

kimse sorduysam restore yap düzelir dediler.

itunes la 114 restore yaptım daha sonra ziphone 3.0 la unlock yaptım ama hala aynı problem devam ediyor. çok sıkıldım artık hiç keyfim kalmadı.. acil durumlarda birden kapanıyor veya kilitlenip kalıyor. bu sizce donanımsal bir sorunmudur.

ayrıca kırma yöntemiyle ilgili bir problem olabilir düşüncesiyle restore yaptıktan sonra telefonu 2 gün kırmadan kullandım aramaa yapabiliyorum ve çağrı alabiliyorum sadece emergeny call ekranında kaldım denemek için ve 2 gün boyunca kapanma olmadı.

en son dün iplus 2.0 la kırdım sorun devam ediyor. ve kapanmaya basladığında durmadan üst üste açılıp kapanıyor.

ziphone la refurbish yapıp restore yapmamı söyleyen arkadaşlar oldu ama ondanda sonuç alamadım.

yardımlarınızı önerilerini bekliyorum.çok tesekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.