Z

Er
28 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
2 yıl
Laptop Harddisk okumama sorunu
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Laptobuma ssd takılması sonrası boşa düşen harddiski bir kablo aracılığıyla veri depolama yapıyordum. Ne olduğunu anlamadım ama şuan kablo ile taktığımda içinde mekanizma sorunsuz dönüyor takılma etme yok ama laptop okumuyor. İçinde önemli veriler vardı bunun çözümü var mı 🤔 < Resime gitmek için tıklayın >
Z
2 yıl
Ssd tavsiyesi.
Merhabalar. Laptobumun ssd ihtiyacını karşılamak amacıyla ssd aramaya başladım. Hali hazırda 1 tb hdd mevcut içinde. M2 olarak alacağım sdd yi. Şu iki ssd arasında kaldım. Hangisini almalıyım ya da bana önerebileceğiniz bir model var mıdır teşekkür ederim şimdiden. < Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
Z
2 yıl
İPhone 13\talınır mı ?
Arkadaşlar babama telefon alacağım. İosdan başka kullanamıyor. iPhone 6s kullanıyor ve artık telefon beni ne olur göm diye ağlıyor her gün. İphone 13 alayım diyorum. Babam telefonu alınca gittiği yere kadar kullananlardan. Sizce almak mantıklı 22k ya.
Z
2 yıl
Vodafone Yanımda Marketinden Telefon Alışverişi
Merhabalar Vodafone yanımda uygulamasının hızlı marketinden iPhone 11 marka telefon almak istiyorum. Alınır mı sizce Ya da daha önce alan oldu mu? Ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim? Teşekkürler < Resime gitmek için tıklayın >
Z
8 yıl
İnternetten tanışmak ne kadar doğru !
Selamın aleyküm arkadaşlar. Ben 20 yaşında bu sene ilk defa üniversiteye gidecek bir insanım. Üniversitem Isparta da. Ben 6 ay önce internet üzerinden biriyle tanıştım. Kız Ankara'da oturuyor. Ve Zaman'ında ilişki konularında çok yara almış iki insanız. İkimizde birbirimizin sesini duyunca huzur doluyoruz şahsen ben sesini duyduğum anda içimde ki tüm sıkıntılar gidiyor. Allah nasip ederse 15 gün sonra yanına gideceğim. İkimizde aşk sevgi ve ciddi bir ilişki istiyor. Ve bunun olması ve sonucun evlilikle bitmesi için sanırım daha 6-7 yıl var. Ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ya beklemeli miyim sizce ? 6 yıl sabredebilir miyim sizce ? Veya benim gibi tanışıp uzun süre sonra evlenen abilerim veya ablalarım bar mıdır ? Şahsen ben beklerim diyorum ama çok özleyeceğim kendisini ve her zaman yanında olamayacağım.
Z
8 yıl
mf3 80 k dan 24-25k ya ?
merhaba arkadaslar tahminimce 50-80k arasi bir sey gelicek. dikkat hatasi stress zaman sikintisi gibi seylerden dolayi. normalde bu sinavdan rahat 30-40 k cikartirdim. simdi en kotuyu baz alarak soruyorum. şayet 80k gelse 24k'ya cekebilir miyim ? mf3 ??
Z
8 yıl
mağazada kullanılmak üzere hangi ses sistemi lazım ?
selamun alaeykum arkadaslar. bır dukkan aldık gıyım uzerıne ve bastan asagı dekorunu degıstırmeye karar verdık. tabı ses sıstemı de oldukca kotuydu. şimdi giyim mağazalarındakı ses sistemleriş gibi yani tavana montelenmiş bir şey arıyoruz fakar hıc bır fıkrım yok bu konu hakkında. güzel ses veren ve bass ı iyi olan bir marka varsa söyler misiniz lütfen ?
Z
8 yıl
Aşık oldum yardım :(
Arkadaşlar merhaba. Bu sene mezun kaldım ve dersane sınıfımdan bir kıza aşık oldum sanırım. Ben bu kızı görünce kalbim sıkışıyor gibi oluyor. Ki kız bi ön sıramda oturuyor :/ kızla konuşunca bazen gözlerinin içine bakamıyorum. Önümde Ygs-lys de var ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım edin arkadaşlar. (Ciddi olmayan insanlar lütfen yorum yapmasınhafta içi pzt. salı hariç diğer günlerde 3.10--5.30 arası hafta sonu sabah 8.30-11.30 arası dershane saatlerim )
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.