A

Onbaşı
28 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
3 ay
Araba Satışında Plakanın Verilmemesi
Arkadaşlar Merhaba,

Umarım konuyu doğru yere açıyorumdur. Sorum şu ki;

Elimde 33 plaka bir Peugeot var. Arabayı satıcam lakin plakayı vermek istemiyorum. Anladığım kadarıyla Noterde plaka değişecek denilip trafikte de 33 Plakayı üzerime almak için ödeme yapmam gerekecek.

Ben işim sebebiyle Ankara'da ikamet ediyorum. Yeni alacağım araç büyük ihtimal 06 plaka olacak ama o ayırdığım 33 Plaka ile değiştirme planım var. Benim sorunum burada başlıyor. Bir kaç başlıkta ve yerde ikamet adresi dışında bir plakayı (araç satısından sonra değiştirilerek yeni alınacak plakadan bahsediliyor) almanın mümkün olmadığı söyleniyor. Ben plakası sökülerek yeni alacağım 2. el bir araca ayırttığım 33 plakayı tanımlatmak için gerçekten Mersinde mi ikamet ediyor olmam lazım? Plaka TC'ye zimmetleniyor diye biliyorum trafiğe ödeme yapıldıktan sonra. İkamet şartı biraz saçma geldi ama bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
A
5 ay
206 Ankara Şanzıman
<span style="background-color:#f5f5ff">Arkadaşlar Merhaba,</span>

<span style="background-color:#f5f5ff">Elimde 2004 model otomatik şanzıman 206 var. Daha önce sanayie tanıdık aracılığıyla gittiğim bir arkadaşa sıfır değişsin diye arabayı teslim ettim. Arkadaş 3 - 4 parçayı değiştirip geri vermiş. Vuruntu sarsıntı geçmedi ve ben de farkedince şikayet edip paramı geri aldım. Benim derdim şu ki; daha önce bu model araba şanzımanını sıfır yaptırmış randıman almış sorun yaşamamış olan var mı ve varsa Ankara'da bunu yapan bir delikanlı şanzımancı yok mu?</span>
A
10 ay
Dijitsu S Sport Hatası
Merhabalar,
5 ay kadar önce 50'' Dijitsu TV aldım. (Bekar evi için ideal bir iki eksiği var ama dediğim gibi bekar evi için iş yapar). S sport + yayınında sürekli başka yerde oturum açtınız hatası veriyor. Yayını açıyorum 2 dk geçmeden başka yerde oturum açıldı diyip kapanıyor. Android Box, Cep ve Web'ten izliyorum hiç bir sıkıntı yok. Sadece Dijitsu android tv'de izlerken bu hatayı alıyorum. S Sport Müşteri hizmetleri sürekli şifre ya da mail değişikliği yapılırsa geçer diyor bir değişiklik olmuyor. Aslında şifre ya da mail ile alakalı değil çünkü bir arkadasın hesabında da aynı sorunu yaşadık bu tv'de. Acaba güvenlik açığı ya da TV'de açmam - kapatmam gereken bir ayar mı var? Bu arada bu sorunu sadece S Sport +'da yaşıyorum. Blu TV, Bein Connect, Tivibu, TV+ hiç bir problem görmedim yaşamadm.
A
2 yıl
Ps4 Projeksiyon 1080p desteklemiyor hatası
Bir adet Ps4 ile Vankyo Leisure 430 marka model projeksiyon cihazım var. Projeksiyonu normal pc, android box vs cihazlarla yansıttığımda gayet kaliteli 1080p görüntü alıyorum. Ayarlarda da 1080 p yazıyor. Ama ps4'ü başladığım zaman otomatik bağlamada 480p gösterip 720p ve 1080p desteklemiyor hatası veriyor PS4. Ben oyun konsolu ps4ü tv monitorde denedim acaba problem ps4 mü diye ama konsol diğer monitorlarda gayet 1080p ve kaliteli ekran veriyor. Tam tersi projeksiyon da başka cihazları 1080p yayınlıyor. Ama ikisi bir araya geldimi 480p geçmiyor. Sorunu yaşayan çözen fikri olan var mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.