H

Onbaşı
23 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
7 yıl
PS STORE SORUNU
MERHABA ARKADAŞLAR BEN US PSN KULLANIYORUM İNİNAL KART GEÇMEDİĞİNİ DUYUNCA AMAZONDAN 40 DOLARLIK PSN CARD ALDIM VE CÜZDANA EKLEDİM FAKAT KREDİ KARTI OLMADAN KULLANAMIYORUM.BUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM??
H
7 yıl
Boğazda gıcık
Merhaba beyler son 3 gündür boğazımda gıcık ve öksürük var.Öksürmeye çalışıyorum ama öksüremiyorum ve bu gıcık beni çok rahatsız ediyor.Hangi yiyecek ve içecekler gıcığa çare olur?
H
7 yıl
Neden artik kimse csb yazmiyor ?
Eskiden ne guzel konu disi zebanilerle mercan dedeli csblerle dolu olurdu artik niye kimse yazmiyor ?
H
7 yıl
Kurstaki kızla nasıl yakinlasabilirim ?
Gittiğim kursta çok güzel bir kız var ve ben ondan 4 aydir hoşlanıyorum ama 4 aydır bir kelime laf bile konuşmadık.Onunla nasıl arkadaşlık kurabilirim ?
H
8 yıl
Sizce Jeet Kune Do\u0027ya gidilir mi?
Evet arkadaşlar 3 spor arasında kaldım,Jeet Kune Do,Wushu ve Muay Thai sizce hangisine gitmeliyim,spor amacıyla gidiyorum başkasına uygulama gibi bir isteğim yok.
H
8 yıl
Kilo vermek için en iyi dövüş sporu?
Sorum başlıktaki gibi kilom 69 ile 73 arasinda boyum 1.74 sizce hangi dövüş sporunu yapmalıyım ?
H
8 yıl
Ps2\u0027nin grafikleri mi daha iyi yoksa Dreamcast\u0027in mı?
Evet arkadaslar baslikta da belirttigim gibi aklim iki konsol arasinda karıştı bilenler cevap verirse sevinirim .
H
8 yıl
Güney Kore\u0027mi Japonya\u0027mı
Evet forumdaşlarım uzun zamandır aklımda olan soruyu sizinle de paylaşmak istedim.Üniversite okumak için hangi ülke daha iyi olur ? Dil konusu sıkıntı değil iki dilede fazlasıyla aşinayım.
H
8 yıl
Bırakmalımıyım???
Merhabalar ben 15 yaşında 171 boyunda 71 kilo ağırlığında bir erkeğim.Yaklaşık 1.5 aydır spor salonuna gidiyorum başladığımda 75 kilogramdım ve 4 kg verdim.1.5 aylık daha sözleşmem var fakat ben bırakıp dövüş sporuna gitmek istiyorum KickBox gibi.Ne yapmalıyım ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.