A

Yüzbaşı
07 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
59 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
15 yıl
2004 marea liberty merkezi kilit sorunu
Arkadaslar yaklaşık 1 yıldır kullandığım aracımın merkezi kilit sistemi yaklaşık 3 aydır arizali. Bu sure içerisinde Seyrantepe sanayinde götürmedigim usta kalmadı ancak bir çözüm bulamadılar sorun su sekilde. Kumandadan kilitliyorum normal kilitleniyor ancak iki saniye sonra tekrar açılıyor yani kilitli konumda kalması gerekirken kalmıyor. Kumanda ve algilama normal calisiyor. Ustalardan kimisi motor arizasi olabilir kimisi beyin arizasi olabilir diyor e neyse yapın diyorum bundan sonra beni baskalarına yönlendiriyorlar , onlardan da bir sonuc alamıyorum Arkadaslar bir çözüm veya iyi bir usta tavsiye edebilirseniz çok sevinirim
A
15 yıl
Çanak anten olmadan cihaz üzerinden uydu yayını alınabilir mi?
Arkadaşlar daha önce sorulduysa kusura bakmayın. Bulunduğum yerde çanak anten kullanmak yasak, benimde LCD televizyonum var ancak sadece analog kanalları izleyebiliyorum, çanak anten kurmadan uydu yayını izleyebileceğim bir cihaz ya da yöntem var mıdır? (kablo tv vb. alt yapı yok) Yardımcı olursanız sevinirim.
A
15 yıl
İphone 4 ikon rengi sorunu!
Arkadaşlar dün iphone 4'ümün ekranında ilginç bir sorun farkettim, takvim simgesinin rengi kaybolmuştu. Bu sorunun neden kaynaklandığını ve çözüm yolunu bilen varsa yardım bekliyorum.Teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >
A
18 yıl
N 78 WİNDOWS LİVE MESSENGER YAZILIMI
Arkadaşlar 3 gün önce bir N78 aldım, oldukça hoş telefon wi-fi dahil birçok özelliği var.Fakat bu cihazda fring denilen bir programın dışında msn'i çalıştıracak bir yazılım bulamadım. Yazılım var fakat kurulum esnasında hata veriyor. Messenger ikonu çıkıyor takladığınızda telefon kilitleniyor.Cihazında Windows live messenger'i çalıştıran, veya yardım edebilecek arkadaş varsa yardımlarını bekliyorum.
A
18 yıl
C4\u0027e LPG taktıranlar
Yakın zamanda bir C4 aldım, şimdilik oldukça memnunum ancak malum benzin fiyatları oldukça yüksek . Bu nedenle LPG uygulanan C4 sahiplerinin bu kararlarındaki memnuniyet ve memnuniyetsizliklerini merak ediyorum. Aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum ancak sonradan pişman olmaktan korkuyorum. C4 sahiplerinden LPG uygulayanların veya bu konuda bilgiye sahip arkadaşların düşüncelerini bekliyorum.Teşekkür ederim.
A
19 yıl
SATILIK 2007 MODEL OPEL ASTRA 1,3 CDTİ ENJOY SPORT PAKET(SATILMIŞTIR)
Arkadaşlar 5,5 ay önce almış olduğum 2007 model arabamı, tayinimin aniden çıkması ve gideceğim yere de araba götüremeyeceğimden satmak zorundayım. ENJOY spor pakettir.

13000 km.de ve km.ler uzun yolda yapılmıştır. Çok temiz kullanılmış, garaj arabasıdır, sigara içilmemiş, koltuk ve direksiyonu kılıflı kullanılmıştır. Araçta Bady Kit mevcuttur. Cruise Control bulunmaktadır.Değişen veya boyanan parçası yoktur. Km. si izinlerimde uzun yolda yapılmıştır.

Aracın hiçbir sorunu bulunmamaktadır. Borcu veya hasarı yoktur.Yakıt konusunda oldukça tasarruflu bir araçtır. Kesinlikle tavsiye edilecek bir araçtır. (Memurdan)

Fiyat olarak 32,500 YTL düşünüyorum, ama küçük bir pazarlık payı da vardır.

Bazı teknik özellikleri şöyledir.

ABS, KLİMA, Hidrolik direksiyon, Sis farı, Alüminyum alaşımlı jantlar, Yol bilgisayarı, Deri direksiyon simidi,
Işıklı makyaj aynası, 4 Disk fren, 4 cam otomatik, 4 hava yastığı MP3 çalar, vs.

İletişim adresim, alsidoga@hotmail.com 05058144337 02665161004


Fotoğraf koymayı şu anda başaramadım isteyen arkadaşlara msn yada mail ile gönderebilirim.


http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4294708
A
20 yıl
ASTRA 1.3 CDTİ mı CORALLA D mi FOCUS mu MEGANE 2 HB mi
Uzun zamandır araştırma yapıyorum.Araba mı satamadığımdan alma girişiminde bulunamadım.Ancak geçen hafta aracımı sattım ve yukarıdaki arabalardan birini almayı düşünüyorum. Ben eskiden beri Astra ile ilgili hayaller kurarım ama biraz fazla şikayet var sanırım, araç hakkında.Sizce hangi aracı tercih etmeliyim, yakıt+konfor+stabilite olarak hangisini tavsiye edersiniz...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.