Z

Çavuş
12 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
8 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
8 yıl
Belalı kiracım
Arkadaşlar merhaba
4 Ay kadar öncesinde yatırım amaçlı kredi kullanıp binbir zorluklar ile aldığım evimi galerici birine kiraya verdim. Evi tutarken 2 aylık peşin kira bedeli ödedi ve kendi aranızda kira kontratı düzenledik, onun haricinde senet sepet tahliye tahütnamesi vs. yok. Bu arkadaş 4 aydır ne aidat ne sıcak su masrafı birşey ödememiş. 2 aydırda kiramı ödemiyor. Dolayisi ile bu beni ekonomik anlamda çok sarsıyor, çok büyük sıkıntı içerisindeyim.

Kiracım şu anda ceza evinde (cezası belli değil) ortağı ev duracak kiranı alacaksın diyor, aylardır oyalama ile geçiyor. Evde şuan kalan yok eşiyle ayrı yaşıyormuş. Evi tahliye etmiyorlar kira-aidat ödenmiyor. Ben kendi evimin günü gelmemiş aidatını aylar önce öderken bu durum canımı çok sıkıyor. Çok çaresizim heriflerde her pislik var, düzenli olarak her sene ceza evine giriyorlarmış.

Kafamda deli sorular ?
1)Avukata başvursam işlem süreci nasıl olur kaç aydan tahliye edebilirim?
2)Evi çilingire açtirsam eşyalarını kamyona yükleyip işyerine göndersem, cezam ne olur?
3)Evi satmayı bile düşünüyorum emlakçıya haber gönderdim müşteri çıkarsa sat diye evi göstermeden biraz zor ama?

Karşımda gerçekten mağdur bir insan evladı olsa mantıklı bir açıklama yapılsa 2 3 ayında değilim anlayış gösteririm. Ama keriz yerine konulup malıma çökülmesi canımı sıkıyor.
Z
10 yıl
Fz6 Fazer hakkinda öneri.
Slm arkadaslar yaza kismet olursa yamaha fz6 fazer almayi dusunuyorum. 50 60 bin km tecrubeden sonra artik 600 cc ye gecmek istiyorum. motorun arti eksi yonleri nelerdir bilgi ve tecrubelerinizi paylasirsaniz sevinirim teşekürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.