S

Çavuş
06 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
9 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
14 yıl
oyun oynamak için hangi plazma
forumda okuduklarım sayesinde led tv kararımdan vazgeçip plazmaya yöneldim.özellikle yabancı sitelerde de oyun severler çoğunlukla plazma öneriyorlar.fakat şimdi de hangi plazmayı seçeceğim dert oldu.şimdiye kadar sadece panasonic modellerini inceledim ve açıkçası kafam karıştı.işime yaramayacak baz özellikler için fazladan para vermek istemiyorum.oyun odaklı bir plazmaya ihtiyacım var.tabii arada blurayden film izlemek de keyifli olurdu.ekonomik plazmalara yöneldiğimde satıcıların "bunlar eski,yansıtması fazla panelleri kullanıyor" cümleleri yüzünden panasonic u serisine yönelip işi bitiremiyorum.eğer 1000-1500 lira bütçe için plazma önerirseniz çok mutlu olurum.herkese şimdiden çok teşekkürler.
S
16 yıl
kayıt formatı hangisi olmalı,hdv mi hdd mi?
bir kaç günlük araştırmalarım sonucu hdv kasete(yeni nesil mini dv) kayıt yapan bir kamera almaya karar verdim ancak dün mağazaları dolaştığımda satıcılar ısrarla harddiske kayıt yapan modellerdende görüntü aktarımının kayıpsız yapılabildiğini söylediler ve aklım karıştı,bu konuda yol gösterebileceklere şimdiden teşekkürler.
S
16 yıl
video editing,montaj,kurgu çalışmaları için ideal ekran kartı
forumda arama yaptım ama bu konuda bir başlığa rastlayamadım.bu konuda bilgisi olanlar tavsiyede bulunabilirler mi?
video editing işlerinde ram ve işlemcinin başrollerde olduğunu öğrendim.ekran kartı konusunda ise farklı yorumlar var.yardımcı olacaklara teşekkürler.
S
19 yıl
cowon
Cowon iAudio X5 nerden bulabiliriz

umarım başlık açmamda sakınca yoktur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.