B

Çavuş
08 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
11 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
4 yıl
Hukukçular bakabilir mi?(maske cezam iptal oldu)
Verdiğim paramın iadesini nereden alabilirim acaba?
B
4 yıl
Maske cezam iptal oldu
Parayı nereden iade almam gerekiyor acaba ?
B
4 yıl
Polisler neden bana ceza yazdınız ?
Akşam 10 suları parkın ücra köşesine bir arkadaşımla oturdum.Bilerek uzağa oturdum çünkü insanlardan uzakta olmak istiyordum.Ve bu karantina sürecinde görüştüğüm tek arkadaşım.Polisler yanımıza geldi ve dedi ki alkol var mı gençler ? İkimiz de birer tane bira almıştık ve içiyorduk ama arkadaşım birayı çeketinin cebine koydu.Dedim ki abi hemen gidelim tamam.Onlar da bize yok kardeşim kimliğinizi verin dedi ve aldı kimliklerimizi.Sonrasında ceza yazdı ve yanına MASKESİZ bulunma yazdı.Dedim ki polis bey burada kimsede maske yok tamam alkolü yazın ama neden bunu yazıyorsunuz ? Polis dedi ki-mantıklı olarak-maskeli nasıl bira içebilirsin ki ? Cezayı yazdıktan sonra kalktık ve polis yanından geçen insanların maskesiz olmasını önemsemiyordu bile.. Adam hazır elim deymişken bunu da yazayım dedi.Benim sitemim adamın görevini yapması değil.Benim sitemim adam yanından geçen maskesiz insanlar umrunda değilken zevkine hazır ittirmişken bunu da yazayım demesi.Çok sinirim bozuldu abi.
B
4 yıl
Kıyamet bugündür ya ümmeti muhammet
Suriye,idlibi Rusya'ya teklif ettiği icin değişen işler pacamiza bulaştı..Son 50 yılın en kotu olayları gelecek hazır olun.
B
7 yıl
Forumdaki akpliler beni deli etmeye başladı
Akpyi açık ve net kötü bir yanından eleştirilmiş ve bu eleştiri haklı olsun o akp li de bilsin bunu altına tek bir cevap bile atmaz. Ama herhangi bir parti eleştirilsin ve doğruluk payı olmasın hemen altına siz zaten boylesiniz,ağladınız hemen gibi şeyler yazarlar.. Bu türler dünyanın en korkak ve ikiyüzlü tipleridir.Haklıysan haklı haksızsan haksızım de.Bunu yapan tiplerin hiçbiri akp kaybettiği zaman akpli değildim hiçbir zaman diyecek tipler.(forumdaki hiçbir kullanıcı şahsi olarak ele alınmamıştır )
B
7 yıl
Forumdaki akpliler beni deli etmeye başladı
Akpyi açık ve net kötü bir yanından eleştirilmiş ve bu eleştiri haklı olsun o akp li de bilsin bunu altına tek bir cevap bile atmaz. Ama herhangi bir parti eleştirilsin ve doğruluk payı olmasın hemen altına siz zaten boylesiniz,ağladınız hemen gibi şeyler yazarlar.. Bu türler dünyanın en korkak ve ikiyüzlü tipleridir.Haklıysan haklı haksızsan haksızım de.Bunu yapan tiplerin hiçbiri akp kaybettiği zaman akpli değildim hiçbir zaman diyecek tipler.(forumdaki hiçbir kullanıcı şahsi olarak alınmamıştır )
B
8 yıl
Neden abartıyorsunuz
Koyu akp karşıtıyım ve Türkçüyüm ve chp ye oy atıyorum ama yok simit yemeye bile parası yok diyorsunuz 5 kişilik aile 1350 tl yapıyor 3 öğün simit diyor saçmalıyor düzgün muhalefet yapalım lütfen ayrımcı,hırsız akp diyeceğine 3 öğün simit yesen paran yetmiyor diyor saçmalamayın aç kalan %1 değildir eminim sadece lüksü yok norveç gibi gidişat kötü norveçle falan sürekli kıyaslıyoruz .. Hangi okul mezunusun,100 kitap okuyor musun yıllık japonya gibi gelişeceksin ülkedeki gençlik boş muhalefet.. Kaç kitap yazdın,hangi kurslara gittin de geliştirdin kendini de japonya gibi olmayı kendine layık görüyorsun ? Şeriatçı arap özentilerini saymıyorum bakın onları katmıyorum,Suriyelileri veya kürtleri de katmıyorum bakın..Bizden bahsediyorum.
B
8 yıl
Ülker-A 101 ortaklığında dolandırılıyoruz
Evet arkadaşlar 80 gr Ülker antep fıstıklı indirime girmis dediler aldım ,çok da severim kendilerini .arkasını bir çevirdim 70 gr yazıyor dedim lan 70 gramlığı yoktu bu çikolatanın dedim kasiyere kasiyer de aa hiç dikkat etmemisim dedi ,onun da suçu yok gerçi.. 10 gr önemli değil böyle kandirilmak koyuyor. Buradan murat Ülker e sesleniyorum 2 kuruş için şerefini sattin artık etiden vazgecmem
B
8 yıl
xiaomi bilenler içeri bir sorum var
Mı 5 mi alayım yoksa redmi note4 mü , note daha sonra çıktı ama mi5 daha iyi gibi aydınlatır mısınız
B
8 yıl
marmara universitesi ne zaman aciliyor kur belirleme sinavi ne zaman ? link atar misiniz
Arkadaşlar acil
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.