N

Çavuş
05 Aralık 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
39 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
2 yıl
Sizce \"çocuk\" ehliyetle mi yapılmalı?
Sizce, çocuk isteyen ailelere bazı şartlar koyulup ( belli bir zeka ve maddi gelirin üstünde olması gibi) "çocuk yapabilir" ehliyeti verilmesi mi daha iyi olur?
yoksa " hayır bu etik değil ! herkes özgürce çocuk sahibi olabilmeli " yaklaşımı mı daha doğru olur?
N
3 yıl
Telefon kendi kendine müzik çalıyor.
Arkadaşlar telefon kendi kendine 15-20 saniyelik bahis sitesi reklam müziği gibi bir müzik çalıyor. Döngüye alıp birkaç dk çalıyor böyle. Telefonu açtım kapattım düzelmedi. Sıfırladım telefonu bir süre sonra tekrar aynısı olmaya başladı. Çalışan uygulamalara baktığım zaman bir şeyde gözükmüyor. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Model Mİ A3
N
3 yıl
Eğitim Öğretim tamamen online olsa?
Ülkede internet altyapısının olduğunu ve online ders için adam akıllı yoklamaların ve kuralların olduğunu, derslerin adam akıllıişlendiğini varsayalım.Sizce nasıl olurdu?
( Tüm eğitim öğretim hayatı için)

Olumlu tarafları: Yurt, yemek, apart, kira, mutfak... bilmem ne masrafların olmayacak. Rahat, oturduğun yerden dersine gireceksin. Sosyal fobisi olanlar için de daha rahat.

Olumsuz tarafları: Öğretmen-öğrenci etkileşimi için oldukça kötü. Anlattıklarınla öğrenciyi nasıl etkileyebilirsin belli değil. Sosyalleşme çok az.Sosyalleşmenin az olması gelişim çağındaki çocuğun olgunlaşmasını da geciktirecek. Daha fazla sanal ilişki. Hareketsiz gün geçirme. Şehiriçi daha az ekonomik canlılık.

Fikrim: Online olmasının sosyo-kültürel birçok olumsuz problem getireceği kanaatinde. Belki bazı bölümlerin bazı dersleri için olabilir fakat tamamen online olmasını istemem.
N
3 yıl
İnsanlığın kaybettiği en önemli değer nedir?
Benim için empatidir. Daha sonra saygı gelir
N
3 yıl
Toxic insanlardan uzak durun
Ne kadar yardım etmeye çalışırsanız çalışın çözüme kapalı olanlardan, kendi duygu durumunu size de bulaştırmaya çalışanlardan, sürekli negatif olumsuz konuşanlardan, hayatta her şeyden yakınıp bir şeyden memnun olmayanlardan, kendi sığ düşüncelerini size kabul ettirmeye çalışanlardan uzak durun. Bu tür insanlar zehirlidir bir süre sonra sizin de enerjinizi sömürürler. Bundan sonra forumda böyle kullanıcılara cevap bile vermeyeceğim.
N
3 yıl
Neden elinize kız eli değmiyor söyleyeyim
Çoğunuzun yakındığı konu kızların sadece paraya veya tipe baktığını sanmasıdır. Bu yargı yüzünden kendinizi ve yeteneklerinizi sınırlıyorsunuzdur. Paranız olsa tipim yok, tipiniz olsa param yok dersiniz. Kıza karşı iletişimde adım atamazsınız. İlk kaybettiğiniz nokta burasıdır ÖZGÜVEN. Ben size söyliyim, paranız da yoksa tipiniz de yoksa kendinize verdiğiniz değeriniz olsun. Bir karakteriniz, duruşunuz, ÖZGÜVENİNİZ olsun. Bakımlı olmak ve üzerine yakışanı giymek en büyük puanlardan biridir. Bunlardan daha önemli şey var ise bundan önce yazdığım maddelerdir. Kızlara para ve tip harici verebilceğiniz şeyleriniz olsun. Kendinizi genel kültür alanında geliştirin. Bir şeyler hakkında konuşabileceğiniz muhabbetiniz olsun. Ortalıkta boş boş AW AW AW diye gezmeyin. Kızları istediğinizi belli etmeyin. Çoğu kızın duygusal bir açığı oluyor. "Bu kız nasıl bu elemanla çıkar"dediğiniz erkekler o duygusal boşluklarını doldurabilen erkeklerdir. Bu açıkları farkedip doldurabilirseniz bir kız arkadaşınız olur.
N
3 yıl
5 sene önceki kendinize ne tavsiye verirdiniz?
YATIRIM TAVSİYESİ HARİÇ (btc,altın,dolar vb.) hayat ve deneyimlerle ilgili 3 tavsiye hakkınız var.

Üniversiteye başladığım yıllardı. O zamanki kendime:
-Spora daha erken başla, akıllı bir antrenman sistemi uygula.
-Kpss çalışmaya daha erken başla.
-Yeni tecrübeler için daha özgüvenli ol
N
3 yıl
6 yıl aradan sonra tekrar forum
Vay be 6 yıl olmuş. 2014 gibi konu dışında takılıyordum.Hesabım banlanmıştı, en son bu hesapla 2015'te bırakmışım forumu. O zamanlar da hala "tipim nasıl ss'li" , " elime kız eli değmedi" , " yaşama hevesim kalmadı bilmem ne yapacam" gibi konular açılıyordu, hala aynı bir şey değişmemiş. Şimdiden birkaç toxic elemana uyuz oldum.
N
8 yıl
Tek Jak girişli Laptoba, Mikrofonlu Kulaklık Bağlama (YARDIM LÜTFEN))
Laptobumda tek Jak Girişi var arkadaşlar. K/M İşareti var yanında. Kulaklıklı mikrofon için aşağıdaki aleti aldım. Bunu takınca kulaklığa ses geliyor mikrofonunu kullanamıyorum.. Sadece Mikrofonu takınca mikrofonuda görmüyor. Laptobunkini görüyor sadece. Nasıl düzeltecem bu sorunu yardım edebilecek varmı arkadaşlar?. Aldığım aygıt 4 kanallı
< Resime gitmek için tıklayın >
N
8 yıl
W10 Oyun sıcaklıklarına etki ediyormu?
Arkadaşlar arkadaşımla kendimize yeni laptop aldık. Onunki benimkinden özellik olarak daha düşük. Fakat onda gta 5 sıcaklık değerleri benimkinden daha az. Acaba işletim sistemindenmi kaynaklanıyor. Onda W10 Var. Bende 8.1
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.