O

Yüzbaşı
05 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
46 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
4 yıl
Guitar Hero
Pc’de kullanabilmek için bir çok seçenek vardı Tasco Cowboy, Kontorland vs, şu sıralar bulabileceğim sıfır bir alternatif var mıdır, Guitar Hero oynamayı özledim.
O
6 yıl
Apu Sinyal Yok Hatası
Merhabalar durumu şöyle özetleyerek çözüm bulmaya çalışayım;

1-Amd 7890k işlemciyle birlikte başka bir ekran kartı olmadan monitörümü sorunsuzca kullandım, sonrasında ekran kartı da taktıktan sonra yine sorunsuz kullandım.
2-Ekran kartını çıkardığımda monitör sinyal yok hatası verdi.
3-Aynı sistemi HDMI ile Tv'ye bağlayarak sorunsuz kullanabiliyorum, hatta monitörle birlikte bağladığımda iki ekran var gibi görünüyor ancak monitörde görüntü gelmiyor.
4-Resimdeki gibi bağlı görünüyor yani kabloda veya D-Sub girişinde sorun var mı yok mu anlayamadım, resimdeki durumda TV'de görüntü var ama yine monitörde sinyal yok hatası alıyorum.
< Resime gitmek için tıklayın >
O
7 yıl
50 Bin TL\u0027ye Kadar C veya D Sınıfı Araç
Merhaba arkadaşlar, aradıklarım;

-LPG'ye tam uyumlu
-Mümkünse 2009 sonrası
-Bakımlar dışında masraf çıkarmayacak
-Satarken zarar ettirmeyecek ve biraz da olsa piyasası olan
-Manuel vites
-Konsolu birazcık cezbeden

bir araç arıyorum, tavsiyelerinizi bekliyorum.
O
7 yıl
Doping Hat Değerleri ve Sürekli Ping Sorunu
Merhaba arkadaşlar hat değerlerim aşağıdaki gibi.Doping 16 Mbit kullanıyorum, CS:GO oynarken sürekli 100 pinglerde geziyorum ve çok fazla takılma yaşıyorum.Nasıl düzeltebilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
O
9 yıl
Word Boş Sayfa Gösteriyor
Formattan sonra flash belleğe yedeklediğim dosyayı açtığımda karşıma boş sayfa çıkıyor.Dosyanın boyutu 150 KB civarında görünüyor, dosya tipi docx, formattan sonra sistemin dili değişti, eski dosyayı laptop aldığımda gelen daha yüksek bir sürümde yazmıştım ama yeni yüklediğim office de 2007, sorunu nasıl düzeltebilirim ?
O
9 yıl
Takım Elbise\u0027ye Uygun 900 TL\u0027ye Kadar
Arkadaşlar takım elbiseyle kullanmaya uygun, 30'lu yaşlarda kullanılabilecek bir saat arıyorum, bütçe max 900-1000 TL, hangi marka ve modelleri önerirsiniz ?
O
10 yıl
Geçici Ruhsatın Süresi Doluyor
Yaklaşık 25 gün önce ikinci el bir aracın devrini gerçekleştirdim, ve trafik sigortasını ertesi gün yaptım.Yeni ruhsat adresime gelir diye bekledim fakat bir hareket olmayınca bugün trafik tescil şubeyi aradım.Ruhsatın hala basılmadığını, ellerinde de maliyeden eksik birşey olduğunu, bu yüzden ruhsat çıkarma işlemlerinin 1 hafta sonra yapılabileceğini söylediler.Bu durumda ben ruhsatımı gidip alsam dahi 1 aylık süreyi geçirmiş oluyorum.Bu durumda herhangi bir ceza ödeme söz konusu oluyor mu ?
O
10 yıl
Taksitle Sıfır Araba
40.000 TL'ye kadar sıfır arabalarda taksit sayısı önemli değil ama miktarı düşük olan araçlar nelerdir uygun koşullarda alınabilecek ? Sanıyorum en fazla 48 aya kadar yapıyorlar, daha fazla yapan firmalar veya kampanyalar var mıdır ?
O
10 yıl
20000 TL Civarı Dizel
Bu fiyatlarda sorun çıkarmayacak HB dizel araç bulmak mümkün müdür ?
O
10 yıl
2. El Araç Nereden Alınır ?
Uzun zamandır 2. el araba almak için araştırma yapıyorum, fakat bir türlü istediğim aracı bulamadım.İnternetten bakıyorum, genelde gittiğim araçlar fotoğraflarda görünenden çok daha kötü kullanılmış ve bakımsız çıkıyor.Galeriler sadece kazıklama amaçlı satış yapıyor.Araba pazarlarına gelenlerin çoğu galericiler, oradan da bir sonuca varamadım henüz.Etraftan da bildik tanıdık araç çıkmadı.Durum böyleyken nereden bulabilirim düzgün bir aracı, tavsiyesi olan var mı ? İkinci el araç satan şirketlerde durum nedir, büyük ihtimal piyasa fiyatının çok üstünde paralar istiyorlar ama makul birşey çıkar mı ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.