K

Teğmen
27 Kasım 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
89 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
3 yıl
Letgo iCloud\u0027lu apple watch
Merhaba arkadaşlar arkadaşım letgo'dan Apple watch 3 almış icloud'dan çıkış yapmamışlar veya öyle satmışlar arkadaşım saat sıfırlanmış tır sağlamdır diye ürünü kontrol etmeden sen git letgodaki tüm mesajlaşmaları sil telefon numarası yok sadece letgo'dan mesajlaşmışlar o mesajlarda silmiş şimdi biz ne yapabilir letgodaki silinmiş mesajlar nasıl geri getirilebiliriz veya kullanıcıyı bulmak için nasıl letgoya ulaşabiliriz.
K
3 yıl
Trendyol iade rezaleti
Merhaba arkadaşlar bundan 2 3 ay önce trendyol'dan ürün almıştım rengini beğenmediği den dolayı iade etmek istedim iade kodu alıp kargoya götürdüm kargo firma adres yetersizliğinden dolayı tekrar bana geri döndü mh görüşüp tekrar kod alıp iade ettim yine geri döndü aradım ilgelenicez mail atıcaz bekleyin dediler bekle bekle mail gelmedi tekrar mh arıyıp durumu öğrenmek istedim ilgelenicez diyolar halbuki ilgilenmiyolar bi de kurumsal firma olacaklar benim gibi insan int alışveriş yaparken çekiniyorsa diğer insanlar ne yapsın daha önce amazon.de ürün aldım aradım mh arıyıp ürün yanlış iade etmek istiyorum dedim ürünü göndermeyin parasını gönderelim dediler özet bu.
K
4 yıl
Alında kabarma
Merhaba arkadaşlar az önce tadını meraktan tavuk yüreği aldım pişirdim yedim yediktan 10dk sonra alnım hafif kabarma oldu acaba alerjimi oldu ölmem dimi
K
4 yıl
Bu böceğin adı nedir
Merhaba arkadaşlar evde sürekli bu böcek giriyor bu böceğin adını bilen varmı uyuz etti beni perdeye bi yapışıyo zor çıkartıyorum. < Resime gitmek için tıklayın >
K
5 yıl
Gmail hesap
Merhaba arkadaşlar telefonu sıfırlamadan önce şifresini bildiğimi sandigim hesabı girdim sonra sıfırladım ama yanlış biliyormusum tüm yedeklemeler orda kaldı WhatsApp önemli yazışmalar önemli fotoğraflar hepsi gitti bu hesabı kurtarmak için ne yapabilirim yardım edebilecek varmı gmail hesabı bu kullandığım telefonda açıldı.
K
5 yıl
İtalya vizesi yardım
Merhaba arkadaşlar kasımda İtalya tek yön uçak biletim var İtalya'dan başka ülkelere geçicem vize için dönüş bileti ve hotel rezervasyonu yapmam lazım nasıl yapabiliriz vize danışmanlık şirketlerine para vermek istemiyorum.
K
5 yıl
Kabak koyu
Silinebilir
K
5 yıl
4000 5000₺ civarı notebook
Merhaba bütçem 4000 5000₺ civarı ne önerirsiniz.
K
5 yıl
Tek başına tatile çıkmak
Tek başıma tatile çıkıyorum antalya marmaris fethiye dolaşıcam sıkılırmıyım sıkılmazmıyım bilmiyorum bazen tek tatile çıkıyorum hafiften sıkılıyorum bu sefer nasıl olacak bakalım tekne turu felanda düşünüyorum varmı tek başına tatile çıkan.
K
5 yıl
Aliexpress türkiye deposu
Merhaba arkadaşlar imkanı olan biri aliexpress türkiye deposunda olan ürünlerin linkini paylaşabilirimi konu açıp tek başlık altında ürünlerin linkini paylaşılsa çok güzel olur bi arkadaş bluedio kablosuz kulaklık linki paylaştı baya kişi faydalandı gümrük olayı bizi baya zorladı depodaki ürünlerden faydalanalım bari.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.