M

Yüzbaşı
04 Temmuz 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
8 yıl
Samsung Dahili Uydu Alycyly Led Tv HD Kanallardan Bazilarini Göstermiyor
Arkadaslar merhaba. Babamlarin Samsung UE32EH5200 dahili uydu alicili led tvsi var.
Bazi HD Kanallari sinyal zayif diyip göstermiyor örnegin fox, show, kanal d, cnn, tv8, habertürk v.s. Ntv, atv, trt gibi kanallarda sorun yok.
Bu kanallarda dahili uydu alicisinda iken sinyal gücüne bakinca düsük gösteriyor fakat harici bir uydu alici takip onla ayni kanallari gayet rahat açabiliyorum sinyal 90 larda gösteriyor.
Dahili uydu aliciyi denemeden önce çanak lnb kablo vs. degismisler zaten harici next uydu alicisini deneyince çanakta sorun olmadigi ortaya çikti.
Tvnin yazilimini güncelledim olmadi fabrika ayarlarina çektim ne yapip ne ettim bi türlü düzelmedi.
acaba donanimsal bir ariza midir daha önce bu tip bi ariza duyan veya bu konuda fikri olan var mi?
samsung servisi aradim tvnin kartinda sorun olabilecegini söyledi ilk defa böyle bisey duydugunu da ekledi. görüslerinizi alabilirmiyim nedendir acaba? Simdiden tesekkürler.
M
9 yıl
oto koltuğu bu iki ürün arasında kaldım öneriniz hangisi
http://www.n11.com/kraft-golden-fix-oto-guvenlik-koltugu-P58928532

http://www.kliksa.com/urun/siyah/902415196

arkadaşlar bu iki ürün arasında kaldım biri isofixli diğeri isofixsiz ama isofix kemeri alıp ötekini de isofixli yapabilirim diye düşünüyorum bugün almayı düşünüyorum önerinizi yazarmısınız sadece bu ikisi için marka, güvenlik ve rahatlık bazında düşünürseniz
M
10 yıl
4 GB SSD\u0027li netbook için işletim sistemi tavsiyesi
Arkadaşlar elimde 4gb ssd belleği olan terra marka bir netbook var. almanyadan yeğenime almışlar. almancaydı bende format attım ama xp home kurmayı denedim kurulum dosyalarını yükledikten sonra yeniden başlayıp windows kurulumuna geçerken mavi ekran verdi. ne yapmam lazım hangi işletim sistemini kurmalıyım ram 1gb intel atom işlemci.
M
10 yıl
4 GB\u0027lık SSD Depolama alanı olan netbook\u0027a Windows Yüklemek
Merhaba arkadaşlar almanyadan yeğenime bi netbook getirmişler. almanca XP idi haliyle bende bastım formatı. ancak format atamadım önyüklemeden sonra windows logosu gelince mavi ekran veriyordu. araştırdım sonra kasayı açtım harddisk yerine içinde sandisk marka 4GB'lık bir SSD disk çıktı (flash bellek entegresi gibi).

Bu bilgisayara format atamıyorum fikriniz nedir acaba? AHCI modu falan yok biosta.
M
10 yıl
Ön lastiklerle arka lastikler aynı olmalı mı?
Merhabalar. Arabama bi çift lastik almayı planlıyorum şuan 4 lastikte Lassa İmpetus Revo 91V. bi çift lastik daha almayı düşünüyorum tercihim michelin idi ama üzerinde 2 lassa daha olacağı için mecburen lassa alman gerekir deniyor dişleri aynı olduğu için. Bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
M
10 yıl
Evdeki klimam gaz sızdırıyor acil yardım
arkadaşlar dün farkettim evdeki klimam gaz sızdırıyor. klimadan ses geliyordu titreşim sesi bende arka tarafına bi el attım elim bakır hortuma değince gaz sızmaya başladı etrafı kar oldu hemen vananın neyse anahtarla sıktım baya işaretli kısmı baya azalttım ama gazın bitmesinden korkuyorum bugünde pazar servisi çağıramıyorum benim yapabileceğim bişeyse yardım edebilirmisiniz işaretli kısmın yanındaki vanayı çevirirsem gazı keser mi?

acil yardımlarınızı bekliyorum ilgili kısımların fotoları da bu şekilde. sanırım iyi bağlanmamış

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
M
10 yıl
FM 2014 Online Toplanın!
FM 2014 online oynayalım arkadaşlar bu başlıktan herkes nickini yazsın ekleyelim birbirimizi. Ben ilk defa oyunu aldım çok tecrübe sahibi değilim ama online oynamanın güzel olabileceğini düşünüyorum herkes nickini yazsın online nasıl oynanır bilmiyorum onu da ayralayın size zahmet beraber oynayak

Stead ID: mc63
M
11 yıl
Twitter giriş sayfasındaki bir garip güneş bana israil amblemi gibi geldi
< Resime gitmek için tıklayın >

yani güneşin parıltılarıyla 6 köşeli yıldız şeklinde olması bi garip geldi bana.

normal bi parıltı görmedim açıkçası normalde gradyan çeklinde içten dışa doğru azalan bi parıltı olur burada tamamen net bir 6 köşeli bi görünüm var.

sizce?
M
11 yıl
Samsung Laptopumun Ekranı Çatladı YARDIM LÜTFEN
NP300E5A-S02TR markalı laptopumun ekranı çatladı bilgisayarım doğru düzgün açılıyor yalnız ekranın yarısında görüntü yok diğer yarısında görüntü normal bi şekilde var. Ne yapmam lazım arkadaşlar bilgi verebilirmisiniz sanırım garantisi hala duruyor ama zaten yetkili servis dünyanın parasını ister diye düşünüyorum Var mı fikri olan? Ne kadara patlar bu iş bana?
M
11 yıl
İşlemci fanı dışında hiçbir fan hızını göremiyorum YARDIM
Arkadaşlar Gigabyte EP45C-DS3 marka anakartım var üzerinde ZOTAC Nvidia 9600 GT AMP Edition ekran kartı var. ayrıca ön panel yan panel ve arka panelde 3 ayrı fan var speedfanda işlemci fanı hariç hiçbir fan değeri görünmüyor ekran kartı oyunlarda donma yapıyor mecburen reset atıyorum normal durumda bile sıcaklık 51 derece. fan değerini yükseltmek istiyorum ama değerini göremiyorum ne yapmam lazım tüm fan değerlerini görebilmek için??? Fan kablosunu güç kaynağından çıkan kablolara bağlamış durumdayım anakarta direk bağlanmıyor öyle bi pin yok sanırım LÜTFEN YARDIM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.