R

Binbaşı
15 Kasım 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
20 üye
Görüntülenme (?)
1042 (Bu ay: 5)
Gönderiler Hakkında
R
2 ay
KYK da yazın kalmak için çalışma belgesi hk.
Herhangi bir yerde atıyorum garsonluk yapacağım. Bunu bahane ederek kyk da kalabilir miyim yazın?
R
4 ay
ikinci el bajaj pulsar rs200 veya ns200
60.000 km deki bu motorlar alınır mı?
R
7 ay
senet içeren imza Tarih yanlış Ne olacak şimdi
bunlar seneti bütün her şeyi ödedikten sonra verecek neyse bir şey imzaladım olayın özeti bu

. Yolda yürürken birisi lazer epilasyon için davet etti. 50 tl kazancam gel dedi acıdım ikna oldum neyse. Gittim 2000 tl ye anlaştım imzaladım 7 gün içinde cayma hakkı falanda yazıyordu. Sonra tarihi 2023 yazmış onu şimdi fark ettim. Şikayet varda ödediği halde icraya verilenler olmuş onu gördüm. Ne yapmam lazım :( Yorumlarda caymak istediği halde oyaladıklarını söyleyen de olmuş. Saflığıma denk geldi ama gerçekten de yaptırmak istiyordum o da var fiyatta uygun gelmişti 250 seans başı küçük bir yer yüzde işte.
R
9 ay
KYK Burs/Kredi başvurusunda Hazırlık Bilgisi - yazıyor
2.sınıfım. Başvururken yanda hazırlık bilgisi diye bir şey var. İngilizce hazırlığı okuyup geçtim ama - yazıyor sanki bilgi girilmemiş gibi. Dün öğrenci işlerine gittim güncelledim dedi bana.

< Resime gitmek için tıklayın >
R
10 ay
KYK ya yerleşiyorum yarın. Neler alayım?
2 asma kilit aldım. Kettle almadım. Buharlı ısıtıcı ( pişirici değil ) bu var alayım mı bunu yumurta falan haşlayabiliyorsun veya yemeği ısıtabiliyorsun hatta vakumlama aparatı da var. Buna bir şey derler mi :/

Normalde sistemde otomatik yerleştirme var herkesin yeri belli ama bizim yurt gelenleri üst kattan başlayarak rastgele yerleştiriyorlar şu an. Sisteme göre yerleşme olsaydı daha iyiydi galiba aynı bölüm vb yapıyormuş neyse bana tavsiyeniz var mı?
R
12 ay
1+1 veya 2+1 eve faturalar ne kadar geliyor?
Arkadaş bulup eve çıksam fatura ne kadar gelir?
R
geçen yıl
Dolandırıldık. EFT sonrası para geri alabilir miyiz? ( sahte sahibinden)
5 dk sonra bankayı iptal için aradık ama para karşıya geçmiş çoktan. Bu dolandırıcılar bizi sonradan sahibinden den arıyoruz diye aradılar şu ürün karşılğında para gönderdiniz onaylıyor musunuz diye bizde hayır dedik dolandırıldığımızı düşünüyoruz dedik kapattılar 1 dk sonra.

sahibindeni aradık öyle bir numaramız yok dediler. Para gönderme işlemi incelemeye alınmış
R
geçen yıl
Sıfır araba alanlar nasıl alıyor kredi çekerek ama nasıl?
Kredi 400.000 tl yazıyor internette en fazla. Adamlar 1 milyonluk arabaya biniyor e nasıl oluyor bu iş?
R
geçen yıl
Aydınlatması olan klavye arıyorum. Mekanik olmasın
notebookumda klavye aydınlatması yok. Bu yüzden ona usb ile bir klavye takmak istiyorum ne önerirsiniz? Abartı bir şeye gerek yok aslında fakat küçük klavyeler var ışıklı rgb falan onlarda hep mekanik. Sessiz olmalı
R
geçen yıl
3 mg Melatonin takviyesi 2 aydan fazla kullanılırsa ne olur?
Ben bunu aldım 1 haftadır kullanıyorum. Valla baya işime yaradı daha dinç falan kalkıyorum uykumu da getiriyor, uykuya hazırlıyor. Şimdi bunun şişesine baktım 2 aydan uzun süre kullanılmamalıdır diyor. Ben hep kullanırım diyordum içimden.

Bu arada mesela gece 12 de yatmama rağmen 6 da falan kalktığım oluyordu tekrar kapatıyordum gözümü hiç telefona falan bakmadan o niye oluyordu bilmiyorum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.