F

Çavuş
29 Ekim 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
32 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
5 yıl
Astra J 1.6 Dizel otomatik mi Focus 1.5 Dizel otomatik mi ?
Arkadaşlar merhabalar . Dizel otomatik sorunsuz binebileceğim 80.000 Tl bandında bir araba bakıyorum.Model olarak 2016 ve üzeri araçlara bakıyorum ve bu iki araç arasında kaldım. Bu araçlar hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar varsa tecrübelerinden faydalanmak isterim. sizce hangi araç? Bu arada bu fiyat bandına Astra'da Design Focus'da ise Tred X paketleri alınabiliyor.
F
6 yıl
32 inch TV Önerilerinizi Bekliyorum
Arkadaşlar dedemin tüplü televizyonu bozulduğu için kendisine bir Tv alacağım. Önceliğim 32 inch bir tv fakat fiyatı uygun olması durumunda daha büyük bir televizyon almayı düşünebilirim.Aradığım Özellikler ise Dahili uydu alıcı ve görüntü kalitesi.Sadece bu ikisi benim için yeterli.Lütfen önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
F
6 yıl
Acil TV Önerilerinizi bekliyorum
Arkadaşlar dedemin tüplü televizyonu bozulduğu için kendisine bir Tv alacağım. Önceliğim 32 inch bir tv fakat fiyatı uygun olması durumunda daha büyük bir televizyon almayı düşünebilirim.Aradığım Özellikler ise dahili uydu alıcı ve görüntü kalitesi.Sadece bu ikisi benim için yeterli.Lütfen önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
F
7 yıl
1500-2000 Tl aralığında telefon tavsiyesi
Arkadaşlar telefonum bozuldu 6 aydır tuşlu nokia kullanyordum.Şimdi yeni bir telefon almak istiyorum 1500-2000 tl aralığında telefon tavsiyesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
F
7 yıl
500-600 Tl civarında Erkek saat önerisi
Arkadaşlar tam 2 aydır saat bakıyorum bir türlü alamadım. Sizden yardım istiyorum 500-600 Tl civarında şık bir saat önerisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.
F
8 yıl
Acil Tavsiye Arkadaşlar
Arkadaşlar bilgisayar önerilerinizi bekliyorum bütce 1600 tl ye kadar
F
8 yıl
Arkadaşlar Çok Acil hangi model
F
8 yıl
Laptop Tavsiyeleriniz
Arkadaşlar kız kardeşime hediye laptop alacağım işlemcisinin en aşşağı i5 olmasını istiyorum. Lütfen anlayan arkadaşlar tavsiyelerinizi model marka şeklinde yazıp yardımcı olurmusunuz
F
8 yıl
Laptop Tavsiyeleriniz
Arkadaşlar kız kardeşime hediye laptop alacağım işlemcisinin en aşşağı i5 olmasını istiyorum. Lütfen anlayan arkadaşlar tavsiyelerinizi model marka şeklinde yazıp yardımcı olurmusunuz
F
9 yıl
Samsung Galaxy Tab3 Lite mı ? Casper Via T7D Mi ?
Arkadaşlar türk telekom kampanyasından ev faturasına ek tablet almayı düşünüyorum fakat ikisinin arasında kaldım samsung toplamda 24 tl daha pahalı . Sizce hangisini tercih ediyim ikisinden birini alacagım mecbur olarak . Kullanan veya bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirseniz sevinirim .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.