A

Er
16 Ekim 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
359380 Gün Cezalı
356317 gün 9 s. 52 dk.
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
ACER E5-537G Alınırmı?
Arkadaşlar uzun süredir 2 Ghz ve üstü İntel işlemcili, Fifa 16 ve Pes 2016 oynatabilecek bir dizüstü arıyorum. Bi' tane buldum.
http://www.vatanbilgisayar.com/acer-e5-573g-core-i3-5005u-2ghz-4gb-ram-500gb-hdd-156-2gb-w10-notebook.html?srt=UP#ozellikler
İşlemcisi Ultrabook sorun çıkarmaz değilmi?
GT920M bu oyunlar için yeterli mi?
Bu bütçeye daha uygunu varsa ve daha güçlüsü önerebilir misiniz?

Not: ASLA CASPER OLMAZ. FREEDOS DEĞİL WİNDOWS OLSUN. Bütçe 1500 tl ve altı.
A
8 yıl
Sizce Galaxy S6 Mini bu sefer oldu mu?
Samsung, Galaxy Alpha ile ilk defa bir akıllı telefonunda metal çerçeveler kullanarak Samaung tarihinda bir ilke imza atmıştı. Alpha’nın satışları durdurulmuş ardından orta segment A serisinde tasarıma ağırlık vermiş son amiralleri Galaxy S6, S6 Edge ve Note 5’de de cam ve metali çok iyi kullanmıştı. Şimdi de Galaxy S6 ailesine yeni bir telefon katılıyor. Samsung’un klasikleştirildiği Mini telefonlar Galaxy S6 ailesine de geliyor. Ancak bu sefer bir fark var daha önce Mini’leri giriş seviyesi olarak konumlandıran Samsung, Galaxy S6 Mini’yi orta-üst segmente uygun üretecek. Bir alışveriş sitesinde Galaxy S6 Mini şimdiden listelendi.

Diğer özellikler ve fotoğraflar:
http://www.teknonano.com/android/galaxy-s6-mini-detaylandi/

Sizce ilk defa bir Galaxy Mini oldu mu?
A
8 yıl
HTC One X9 Sizce F/P mi?
Daha öncede birçok kez haberini yaptığımız bolca fotoğrafları ve özellikleri paylaşılan HTC One X9 tanıtıldı. Resmi olarak HTC tarafından duyuruldu. One X9, One A9’a göre daha büyük ekranı, daha güçlü donanımı ve daha ucuz fiyatıyla dikkat çekiyor.

Fotoğraflar ve Diğer özellikler için:
http://www.teknonano.com/android/htc-one-x9u-resmen-duyurdu/

One X9 sadece 380$ One A9 470$ daha ucuz ve güçlü. Yani HTC sizce F/P bir cihaz mı tanıttı?
A
8 yıl
LG G5 Metal mı Olacak?
2016 yılındaki üst seviye akıllı telefonlarla ilgili detaylar geliyor. Geçtiğimiz haberlerde Galaxy S7 ve iPhone 7 sızıntılarını paylaşmıştık. Bu sefer ise G2 modeliyle patlamaya geçen Güney Kore merkezli LG’nin yeni amirali LG G5’in arka kamera kısmı görüntülendi. lg-g5-leakReddit üyesinin sızdırdığı fotoğraflarda LG G5’in çift arka kameraya ve metal kasaya sahip olacağı görünüyor. LG önceki amirallerinde de kameraya çok önem vermişti. Çift arka kamera da alan derinliğini arttırarak daha fazla netlik sağlıyor. Kameralardan birisi 16 MP birisi ise 8 MP olacak. Anlaşılan o ki LG’nin bu anlayışından vazgeçmiyecek. Diğer bi yenilik ise metal kasa. LG daha önce sadece bir modelinde metal kullanmıştı. LG Zero adlı bu modelin Türkiye’ye gelir mi bilinmez. Reddit üyesinin paylaştığı diğer ayrıntılarda ise...

Devamı ve Fotoğraflar:http://www.teknonano.com/android/lg-g5de-cift-arka-kamera-bulunacak/
A
9 yıl
HTC A9 FİYATI NE KADAR?
HTC A9'un fiyatı 205$ olarak açıklandı peki özellikleri ne devamı
http://teknoati.blogspot.com.tr/2015/10/oneplus-xin-tanitim-tarihi.html?m=1
A
9 yıl
Yeni Teknoloji Sitesi
Arkadaşlar güncel ve hızlı mobil teknoloji haberleri yayınlayan
http://teknoati.blogspot.com.tr/?m=1 adresinde yeni bir teknoloji sitesi açılmıştır. Gereksiz ve içerikle alakasız haberlerin yayınlanmadığı bir teknoloji haber sitesi.
Her ne kaar blogger'a ait olsada sistem normal site gibidir. Logonun telif hakkı vardır. Yakında android uygulamasını yayınlayacağım. Aynı zamanda haberlerin kendi ingilizce çevirimle yayınlandığı
http:/teknoatien.blogspot.com adreside mevcuddur.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.