I

Onbaşı
15 Ekim 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
1 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
I
8 yıl
Samsung Komp.
Lissandra - Top
Kindred - Jungle
Zilean - Mid
Ezreal - ADC
Trundle - Support


Ve buna karşılık

Poppy
Nidalee
Lux
Cait
Alistar

Alındı KT tarafından ben üstte ki kompozisyonun mantığı ile buna karşı alınan kompozisyonun mantığını tam olarak kavrayamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşları bekliyorum.
I
8 yıl
Profesyonel Maç Günleri
Ne zamandır?

NA : Cumartesi Pazar diye biliyorum.
EU : Perşembe ve Cuma diye biliyorum.
LCK : Çarşamba ve Cuma öğlen başlıyor..
LPL : Bilmiyorum. Bilmem gerek. ;_;
I
8 yıl
Sihirdar Vadisi
Sihirdar Vadisi üzerinde oynamalar yapabileceğim takım kompozisyonlarını resimlerle anlatabileceğim bir site arıyorum arkadaşlar var mıdır bildiğiniz bir uygulama ya da PDF ile bunu nasıl yapabilirim?
I
8 yıl
İngilizce Çeviri
Oyun ile ilgili bir çeviri yapılması gerekiyor, yaklaşık bir sayfa.
Yardımcı olabilecek arkadaşa ayın 15'inde ufak bir meblağ ödeyebilirim.
I
8 yıl
Oyun içi bilgisi#Detay
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır League of Legends oynamama rağmen analist olarak bir şeyler öğrenmek istediğimi bir kaç konu da belirtmiştim.
Kendim de gördüğüm eksiklik takımların rotasyonlarını, belirledikleri taktikleri çok fazla anlamıyor oluşum.
Bir de frontline, engage ve disengage gibi oyun içi varyasyon isimlerini tam detaylı olarak nerede bulabilirim, nasıl öğrenebilirim?
I
8 yıl
İstanbul (Sarıyer) ADC
Merhaba arkadaşlar biliyorum bu konu ekseriyetle trollenecek fakat çalışmış olduğum takıma bir adc arıyoruz. Yaş ortalaması en azından 18 olan ve meta dışında tüm şampiyonlara en azından yabancılık çekmeyecek kadar hakim olan ve katıldığımız turnuvalara katılabilecek vakit problemi olmayan arkadaşlar arıyoruz.
Dün katıldığımız turnuva da 3000 RP kazandık ve 1. olamadığımız için nedenlerimiz arasında bu problem de var, katılmak isteyen arkadaşlar ufaktan mesaj kutusunu kızartırsa sevinirim.
Trolleyen arkadaşların da canı sağ olsun şimdiden, iyi forumlar.
I
8 yıl
Oyun içi bilgisi
Siege Comp, engage, disengage gibi kompozisyonlar haricinde takımların sinerjileri, rakip takımın sinerjiyi bozmak adına yaptığı seçimler gibi oyunun daha derin bilgilerine ulaşabileceğim bir makale, yazı benzeri bilgi aracı arıyorum. Ya da bununla ilgili nereden bilgi edinebilirim diye sorayım?
Ayrıca dereceli takım maçlarında üst sırayı hedefleyen ufak çaplı takımlarda analist ve koçluk yaparak diğer büyük takımların dikkati çekilebilir mi sizce?
I
8 yıl
Takım koçları ve analistler
Hakkında bilgi edinebileceğim, takım kompozisyonlarını öğrenip aynı zamanda kendimi oyun bağlamında geliştirebileceğim blog, forum ve benzeri bilgi kaynakları arıyorum..

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim.
I
8 yıl
Analiz yapmanın altın kuralları
Merhaba arkadaşlar ana hesabımın şifresini kaybettiğimden halihazırda girip sorduğum sorulara devam edemiyordum.. Fakat bir problemim var samimiyetle yardımcı olacağınıza inanıyorum.. Öncelikle bu hafta sonu Şampiyonluk Ligi takımlarından birinin koçuna analiz hakkında yardımcı olacağım aslında ben amatörüm kendisi bana bir şans sunmak istedi ve ben bu şansı iyi değerlendirmek istiyorum.. Fakat kendi sistemim dışında çok bir şey bildiğim söylenemez, naçizane fikirlerini almak istedim.. Öncelikle pick, win ve oyun için altın kazanımı, altınların hangi itemlara harcandığı bunun yanında kaçıncı dakikalarda ejder alındığı ile beraber ward sürelerinde takımların ne denli sıklıkla kullandığı hangi bölgelere kaç adet totem bıraktığı hangi oyuncunun ne kadar totemi hangi bölgeye bıraktığını inceliyorum. Daha farklı olarak ne yapabilirim tavsiyeleriniz nelerdir?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.