A

Yüzbaşı
30 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
6 yıl
Maksimum 2.500 TL\u0027lik Telefon Tavsiyesi
Merhaba,

Aşağıda belirtilen amaçlarda kullanılabilecek maksimum 2.500 TL'lik telefon tavsiyelerinizi almayı çok isterim.

-İşim gereği outlook maili çok kullanırım.
-Kamerasının çok iyi olmasına gerek yok, haftada 2-3 tane anca çekerim.
-Batarya 1 gün rahat yetmeli
-Ara yüz, sayfa geçişleri vs. hızlı olsun istiyorum. vaktimin çoğunu web sayfası veya PDF açık geçiriyorum, o yüzden geçişler hızlı olsun istiyorum
-Telefondan oyun hiç oynamam (gaming pc varken gerek yok zaten :P)

Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
A
7 yıl
Sizce bu 4 televizyondan hangisini almalıyım?
A
10 yıl
Hangi Laptopu Alayım?
1. Laptop :http://www.hepsiburada.com/liste/samsung-ativ-book-np270e5j-x01tr-intel-core-i5-4200u-16ghz-8gb-1tb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600830&categoryId=98

2. Laptop :http://www.hepsiburada.com/liste/asus-x550lc-xo045d-intel-core-i5-4200u-16ghz-4gb-500gb-156-tasinabilir-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd600897&categoryId=98


Bu akşam ya da en geç yarın öğlenden önce siparişi vereceğim.

Bunların dışında tavsiyelere de açığım.

Amacım:

Öncelikli amaçlar: Word, Internet, Film

İkincil amaç: Europa Universalis IV, Eve online bir de kol takıp TV'ye bağlayınca FIFA PES oynatsın yeter.

Teşekkürler.
A
10 yıl
Ekran Kartı Tavsiyesi (Mümkünse acil.)
Merhaba

Elimde bi tane bilgisayar var, ekran kartı tavsiyesi istiyorum.

Anakart: Asus P5G4IT-MLX
PSU: 230 W
İşlemci: dual core E5700 3.00 ghz
Ram: 2GB
Bütçe: max 150 tl
Çok acil önerilerinizi bekliyorum, bu darboğaz yapma meselesi varmış, darboğazmış başına ekşimeymiş falan olmasın lütfen :))
Saygılar

Not: PSU, anakart ve bütçede değişiklik yapamam, Europa Universalis IV ve bir takım yeni oyunları çalıştırması kafi. Teşekkürler.
A
11 yıl
Kernel.dll hatası
< Resime gitmek için tıklayın >

Merhaba, az önce eski bilgisayarıma format attım ve xp home edition kurdum. Flash player yüklemek istedigimde ise bu hatayla karşılaştım. Konu hakkında yetkin bir bilgiye sahip olmadığım için netten benzer sorunla karşılaşan var mı diye biraz araştırdım ve aynı sorunu yaşayan kimselere kernel32.dll dosyasını tekrar indirip system32 icindeki kernel32.dll dosyasının adını label olarak değiştirdikten sonra yeni indirilen dosyayı system32 klasörünün içerisine yapıştırma önerisi verilmiş ve insanların yazdıklarına göre de sorunları çözülmüş. Bu yöntemi denedim fakat sonuç değişmedi. Ayrıca DirectX de kuramıyorum bilgisayara. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir, yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum. İyi sabahlar.





ÇÖZÜLDÜ: XP SP2 kurunca sorun ortadan kalktı, teşekkürler.
A
12 yıl
Sorun PSU\u0027da mı yoksa Hard Disk de mi yoksa DVD sürücüsünde mi? (Yardım)
Merhaba arkadaşlar,

Dün akşam oyun oynarken ayağım kasaya çarptı ve kasa devrildi. Ondan sonra da bir daha açılmamaya başladı. Aslında açılıyor bir kaç saniye işlemci fanını döndürüyor ve duruyordu.

Bugün işe koyuldum ve test yapmaya başladım;

1- Önce ana kartın üzerinde bir tek işlemci kalacak şekilde bıraktım, sorunsuz çalıştı ve işlemci fanı sürekli döndü.
2- Daha sonra ekran kartını taktım, çalıştı.
3- Daha sonra ramleri taktım, çalıştı.
4- Ethernet kartını taktım, çalıştı.

Bu haliyle, (yani hardisk ve dvd sürücü olmadan) monitöre bağladım, ekran da sıkıntısız açıldı.

Ancak, DVD sürücüsüne ya da Hard Diske psu'dan güç verdiğim an yine en başa döndüm. İkisinden birisine taktığımda yine birkaç saniyeliğine çalışıyor sonra duruyor.

Sonuç: Anakart üzerinde işlemci, ram, ekran kartı, ethernet olduğunda sorun yok. Hard disk ya da DVD'yi eklediğimde sorun var.

Hard Disk ya da DVD'de bir sorun mu var? Yoksa psu'da mu sorun ?
Şunu belirteyim, Hard disk ya da DVD fark etmiyor ikisinden birisini taktığım an sorun başlıyor. İkisi birden yanamayacağına göre güç mü yetersiz geliyor?

Eğer böyle ise bir devrilmeyle bunun ne alakası var? Yıllardır çalışan sistem bir devrilmeyle bu hale gelebilir mi?

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

İyi günler.
A
12 yıl
KAMUOYUNA AÇIKLAMA
Son günlerde, kulübümüz ve yöneticilerimiz hakkında yazılı ve görsel medyada yapılan asılsız haber ve röportajlar, tarafımızca endişe ile takip edilmekte; Fenerbahçe’yi kaos ve kargaşa içine çekme çabaları, dikkatli bir şekilde izlenmektedir.

Görülmektedir ki; şike soruşturmasında hedeflenen sonucu elde edemeyenler, Fenerbahçe’ye zarar vermek, Fenerbahçe taraftarını yalan ve asılsız iddialarla, Kulübü ve yöneticileri ile karşı karşıya getirmek isteyenler, yine ve yeniden CAS davası ile ilgili yalan ve iftiralardan oluşan beyan ve açıklamalarda bulunmaktadırlar.

İsmini ve imzasını dahi açıklamaya cesareti olmayan bu kadrolu muhbirlerin beyanlarına, nasıl ve hangi gerekçelerle itibar edilerek bu beyanların habercilik adı altında kamuoyuna servis yapıldığı ise ayrı bir tartışma konusudur.

Gelinen noktada; bu, suç içeren beyanlarda bulunan kişi veya kişilerin kimlikleri, ivedilikle kamuoyuna açıklanmadığı takdirde bu asılsız ve yalan haberleri yayımlayanlar hakkında, her türlü hukuki ve cezai takibatın tarafımızdan yapılacağı, kamuoyunun bilgilerine sunulur.

Fenerbahçe Spor Kulübü hakkında yürütülen bu linç kampanyasında yapılan haberlerin yüzde doksanının yalan olduğu, bizzat soruşturmayı yürüten savcı Mehmet Berk tarafından da dün Radikal Gazetesi’ne verdiği röportajda açıkça ortaya konmuştur. Buna rağmen bugün bile bu haberlerin -kimlikler gizlenerek- gizli tanık vasfında kamuoyuna sunulması, tesadüf değildir.

Bu vesileyle tüm spor kamuoyu ve ’Büyük Fenerbahçe Taraftarına’ tekrar hatırlatmak isteriz ki; CAS davası, hiçbir pazarlık ve hiçbir talep gözetilmeksizin, sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatleri doğrultusunda geri çekilmiş olup, bunun aksi yönde medyada yer alan haberler, tamamen asılsız ve kasıtlıdır.

Kaldı ki bu durumun gerekçeleri, çok yakında tarafımızdan tüm kamuoyuna açıklanacaktır.

Başkan ve yöneticilerimizin yargılamalarının hemen öncesinde sahnelenen bu oyun, yeni değildir, benzer örnekleri daha önce birçok kez yaşandı.

Sürekli ve maksatlı şekilde, Fenerbahçe Başkanı, Yönetimi ve Büyük Fenerbahçe Taraftarı üzerinden oynanan oyunlar, artık Fenerbahçeli olan olmayan tüm kamuoyunun malumudur.

Yaşanılan tüm süreç ile ilgili ayrıntı ve değerlendirmeler, yargı sürecinin sona ermesini müteakiben tarafımızdan bizzat yapılacaktır.

Bu süre zarfında göstereceğimiz sabır, bugüne kadar gösterdiğimiz sabrın yanında hiç önemli değildir...

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ YÖNETİM KURULU
A
12 yıl
Balayından önce Saracoğlu\u0027na koştular :))
< Resime gitmek için tıklayın >

Ataşehir Nikah Salonu’nda bugün öğle saatlerinde kıyılan nikahla yaşamlarını birleştiren bir çift, balayından önce soluğu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda aldı.

Her ikisi de fanatik Fenerbahçe taraftarı olan ve Rusya’daki bir inşaat şirketinin muhasebe departmanında çalışan Anna ve Önder Demir çifti, nikah defterine imza atar atmaz, kendilerini Saracoğlu’nun çimlerinde buldu. Evliliklerini Fenerbahçe’nin stadında kutlamayı hep hayal ettiklerini belirten Anna ve Önder çifti, "Bu isteğimizi Fenerbahçeliler Derneği’ne (FEDER), ilettik. Onlar da sağ olsunlar hemen gerekli izinleri aldı ve hayalimiz gerçek oldu. Rusya’da yaşamamıza rağmen, Fenerbahçe’yi yakından takip ediyoruz. Hatta 5 yıl önce Moskova’da oynanan CSKA-Fenerbahçe maçına da birlikte gitmiştik. Evliliğimizi mabedimizde kutladığımız için çok mutluyuz" dediler.

Yeni evli çift, gelinlik ve damatlıkların üzerine taktıkları Fenerbahçe kaşkollarıyla, saha kenarı ve tribünlerde çok sayıda fotoğraf çektirdi.




< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >



http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29586
A
12 yıl
Faik IŞIK\u0027tan ligden çekilme sinyalleri
- Faik Işık @1Faik

- Ahir zaman devletlülerinden bir zat: TÜRK TAKIMLARI GİTSİN‚ŞİMDİ KUMDA OYNASIN buyurmuş. POLİTİKACILARIN KUCAĞINDA OYNAMAKTAN İYİDİR

- ADLİYENİN AVLUSUNDA‚ KOLLUĞUN NEZARETİNDE OYNAMAKTANSA; kumda ya da çayırda oynamak daha kabul edilebilir.

- AZİZ BAŞKAN‚ buyurun Politikabahçe‚ Adliyesaray‚ polisgücü olarak süper lig sizin olsun dediğinde; manzara değişir

- Aziz başkan‚ Lig havuzu konusu da dahil her konuda ALIN SİZ OYNAYIN Politikaspor‚ Adliyesaray‚ Kollukgücü ve Morötesi siğ(v)iller diyebilir






--------------------------------------------------------------------------


Geçmişte sayısız şampiyonluklarımızı çalıp bugün vefa borcu olarak Mehmet Ağar'ı ziyaret edenlerle aynı ligde oynamaktansa sonuna kadar destekliyorum bu düşünceyi. 3 Temmuz'dan beri istediğimiz tek şey adil yargılanmak olmasına karşın o günden beri bizlere bu zulüm reva görülüyorsa sonuna kadar destekliyorum, ne zaman şampiyonluğa oynasak(ki biz her sene şampiyonluğa oynuyoruz) bir devlet büyüğü çıkıp aleyhte açıklamalar yapacaksa eskiden olduğu gibi ( Faruk Çelik, Faruk Özak, Bülent Arınç, Mesut Yılmaz, Mehmet Ağar vs. vs.) faaliyetlerimizi durduralım. Yarışmaktan alıkoyalım kendimizi. Bize bu medya lincini yapan maymunlar bizim üstümüzden prim elde etmemelilerdir. Fenerbahçe ile dalga geçilmez diye boşuna söylememiş zamanında İslam ÇUPİ. Bu takım bugün Türkiye'nin 4'te 3ü tarafından sevilmiyor olsa da, gittiği her yerde i***eler diye uğurlansa da Fenerbahçe tarih boyunca en kötü olduğu zamanda bile gittiği her yeri ve içinde bulunduğu ortamı ihya eder. Görelim bakalım neler olacağını, daha önce dediğimiz gibi keşke bu sene bu oyuna alet olmayıp 24 Ağustos 2011'de alınsaydı bu karar.
A
12 yıl
Mayıs yağar çeç olur - 12 NUMARA BİLDİRİ
Bir Mayıs günü doğdu MUSTAFA KEMAL.. Bilmiyordu Mayıs’ın kaçı olduğunu ve Samsun’a ayak bastığı tarihi yazdırdı nüfus kağıdına!

FENERBAHÇE de bir Mayıs günü kuruldu.. Not düşülmemişti zabıtlara.. Ve ATA’larının kulübe ayak bastığı tarihi seçti FENERBAHÇE’liler kuruluş günü olarak!

Çok şampiyonluklar yaşandı, ikisi de çalındı avuçlarımızdan.. Bazen sevinç bazen hüzün gözyaşlarımız suladı Mayıs çiçeklerini..

Bir Mayıs günü değiştirdi, hem kendisinin hem de FENERBAHÇE’nin kaderini AYKUT KOCAMAN! Eşi görülmemiş onurlu bir söz ve sevgiyle ektiği tohumların nefret ormanına dönüştürüleceğini bilmeden..

Ne yazın kavuran sıcağı vardır Mayıs’ta, Ne de içimizi donduran kışların soğuğu..

Ama Cadde’nin Temmuz ateşi yanığı da durur tenimizde, dudaklarımızda Silivri’nin Şubat ayazı çatlağı da..

Emeğin bayramını kutlamasını da biliriz, Hıdırellez’i de çok şükür..

Bir yandan SARI LACİVERT bayraklar örterken tabutlarımızı, bir yandan da “Ben FENERBAHÇELİ doğdum” tulumları alınır her gün Fenerium’lardan!

GÖKAY’ın kızıl saçlarında, çillerinde gülümser masumiyetimiz.. Hırsımız ALEX’in bakışlarındaki inançla bilenir!

VOLKAN’ın dizine atılan dikişin sancısı da yüreğimiz de, FELİPE’nin kıpır kıpır heyecanı da..

Huyumuz kurusun bir türlü öğrenemedik pes etmesini.. Zaten adam satmak mayamızda yok!

Bizi öldü sananlara inat 10 aydır çektiğimiz acıya lanet okuyarak bir Mayıs gününü bekleriz yine 300 küsur gündür direnen kahramanı omuzlara almak için..

Dünden daha kararlı, yarına umut dolu..

12 Numara
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.