B

Yüzbaşı
11 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
19 yıl
VCD Uydu Reciver\u0027e bağlamak...
Bu konuda yardımcı olacak birisi varmıdır...
B
19 yıl
Schalke 04 :0 Galatasaray : 1
Necatinin golü mükemmeldi...
B
19 yıl
Hiçmi Yüzümüz Gülmeyecek...
Galatasaray yabancı alamayınca yerlilere yönelmiş.Liste şöyle...
Rizeli Fahri,Samsunsporlu Caner,Bakırköylü Ali ve İstanbulsporlu Serhat.
Ooooooooooofffff Of
B
19 yıl
Hakan Şükür dünyanın 7. ismi
Hakan Şükür dünyanın 7. ismi
14 Ocak 2005 11:24



Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun, halen aktif olarak futbol oynayan oyuncuların sadece ulusal birinci lig maçlarında attığı goller...



Galatasaray'ın deneyimli futbolcusu Hakan Şükür, dünyanın faal golcüleri arasında 7. sırada bulunuyor.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu'nun (IFFHS), halen aktif olarak futbol oynayan oyuncuların sadece ulusal birinci lig maçlarında attığı goller baz alınarak yaptığı değerlendirmede Hakan Şükür, kendisine ilk sıralarda yer buldu.

Hakan Şükür, Türkiye ve Avrupa macerası sırasında toplam 436 lig maçına çıkarken, bu karşılaşmalarda 227 kez fileleri havalandırdı.

1971 doğumlu Hakan Şükür, 1988 yılından itibaren Türkiye'de Sakaryaspor, Bursaspor ve Galatasaray formaları altında toplam 383 lig maçına çıkarken, 214 gol attı. Hakan, Avrupa macerası sırasında ise Torino, Inter, Parma ve Blackburn Rovers takımlarının formalarını giydi.

TANIDIK İSİMLER
Brezilyalı Romario'nun 573 maçta 463 golle ilk sırada yer aldığı listede tanıdık isimler yer aldı.

Bir dönem Trabzonspor forması da giyen ve halen İskoçya Ligi takımlarından Glasgow Rangers'ta oynayan Gürcü Shota Arveladze, 359 maçta 224 golle 8. sırada yer buldu.

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Petrus Ferdinandus Johannes van Hooijdonk (Pierre van Hooijdonk) ise 310 maçta 213 golle 12. sırayı aldı.
B
19 yıl
ultrAslan DÜNYA SEKIZINCISI...
Galatasaray tribün grubu ultrAslan dünya genelinde ki tribün gruplari içerisinde 8. oldu...

Dünya'da futbolun en çok sevildigi ülke olarak bilinen Arjantin'den ultrAslan'a büyük onur.
Arjantin'nin ünlü dergilerinden birinin dünyanin en atesli taraftar gruplari degerlendirmesinde ultrAslan 8. oldu. Ilk sirayi Arjantin'in köklü kulüplerinden River Plate alirken, Ispanya'dan Rüstü'nün takimi Barcelona ikinci, Italyan Milan tribün grubu ise üçüncü sirayi aldi. Degerlendirmenin ilk üç sirasi bu takimlardan olusurken Galatasaray Kulübü tribün grubu ultrAslan ise siralamada 8. oldu.
Siralamada görüs alinan ünlü futbolcu ve teknik direktörlerin görüslerinede yer verildi. italyan Milli Takiminin ve Milan'in kaptani Paolo Maldini'nin "Beni bu stadda 25.000 kisi olduguna kimse inandiramaz", PSV maçi sonrasinda açiklama yapan PSV'li futbolcularin "Dünya'da karsisinda oynamak istedigim en son taraftar bu", Ispanyol ekibi Deportivo La Coruna ile Ali Sami Yen'de mücadele eden Havier Irureta'nin, "Bizim taraftarimiz asla Galatasaray taraftari gibi olamaz. Kimse böyle bir taraftar grubu önünde oynamak istemez" sözlerine yer veren dergi, Ali Sami Yen Stadinin rakip takimlar için tam bir kabus arenasi oldugunu belirtti.
Degerlendirmede Türkiye'den sadece Galatasaray taraftar grubu ultrAslan'a yer verilirken, Fenerbahçe ve Besiktas tribün gruplari dereceye giremediler...
B
19 yıl
Olaya Fransız!
Anelka kendisiyle röportaj yapmak isteyen Türk gazetecilere şöyle dedi: Fener’de forma giymeyi düşünmüyorum. Röportaj yapmanın bir anlamı yok
13.01.2005

Teklif ilgisini çekmedi
Fenerbahçe’nin Anelka için Manchester City’ye 7 milyon poundluk müthiş bir teklif yaptığı iddiaları halen ortalıkta dolaşmaya devam ededursun, Fransız yıldız Türkiye’de oynamayı düşünmediğini açıkladı. Türk gazetecilerin röportaj teklifini kabul etmeyen Anelka, “Fenerbahçe’de forma giymeyi düşünmüyorum. Premier ligden ayrılmak gibi bir niyetim yok. O yüzden röportaj yapmanın da bir anlamı kalmıyor” dedi.



B
19 yıl
Mancini Emre\u0027yi bırakmıyor !..
Fenerbahçe'nin Emre Belözoğlu'nu Inter'den kiralamak istediği yönünde çıkan haberler sonrası teknik direktör Roberto Mancini, milli futbolcumuzun mükemmel bir oyuncu olduğunu belirterek, kiralık vermelerinin söz konusu olmadığını söyledi..


Bence adam haklı...
B
19 yıl
Deniz BARIŞ\u0027a 1 Milyon EURO Ceza...
Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, Fenerbahçeli milli futbolcu Deniz Barış'ın, Gençlerbirliği ile imzaladığı sözleşmeyi ihlal ettiği gerekçesiyle 1 milyon Euro ceza ödemesini kararlaştırdı.

Federasyonun Levent'teki binasında yapılan toplantının ardından yapılan açıklamada, Deniz Barış'ın daha önce Gençlerbirliği Kulübü ile arasında imzaladığı sözleşmeyi ihlal ettiği gerekçesiyle söz konusu anlaşmada yer alan 1 milyon Euro'luk cezai koşulu ödemesine karar verildiği bildirildi.

Bu konuda neler düşünüyorsunuz.
(Nasıl bu Topic Mantıklı mı.??? )
B
19 yıl
İlk Yarının En İyi Teknik Direktörü!!!
Pasfotomaç gazetesinin anket sonuçlarına göre Del Bosque..
Ya size göre...
B
19 yıl
Federasyondan Soruşturma!!!
http://www.ntvmsnbc.com/news/303662.asp


Futbol Federasyonu, geçen sezon Fenerbahçe’nin İstanbulspor’a 600 milyar lira gönderdiği şeklinde iddialar üzerine soruşturma başlattı.

4 Ocak 2005— Federasyondan yapılan yazılı açıklamada, Salı günü Vatan Gazetesi’ndeki “TMSF, Fenerbahçe’den İstanbulspor’a giden 600 milyarı araştırıyor” ve Türkiye Gazetesi’ndeki “İşte O Belgeler” başlıklı haberler üzerine, başkan Levent Bıçakcı’nın talimatıyla soruşturma başlatıldığı bildirildi.
Soruşturma çerçevesinde, Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu’nun, başta TMSF olmak üzere ilgili kurum ve kişilerden gerekli belgeleri isteyeceği, daha sonra oluşturulacak dosyanın federasyonun ilgili birimleri tarafından değerlendirmeye alınacağı kaydedildi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.