M

Onbaşı
29 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
156 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Şarjı İyi Dayanan Android Telefon Tavsiyesi
GM Discovery'im şarj konusunda beni iyice üzmeye başladı henüz alalı iki yıl olmadı ama yenilemek istiyorum. Benim için en önemli konu şarj süresi. Oyun oynamam, kamera benim için çok önemli değil. Sadece şarj süresi gerçekten tatmin etsin istiyorum. Bir de ısınma olmazsa tam istediğim gibi olur. Nette çok gezinirim, forum, sözlük, haber okurum. Sosyal ağlarda vakit geçiririm. Son isteğim de konuşurken ahizeden karşı tarafının sesinin gür gelmesi. Kulağım ağır işitiyor. Discovery bu konuda beni zorluyor iyice kulağıma bastırmak zorunda kalıyorum telefonu.

Sony ve samsung istemiyorum. Samsung herkeste var. Sony de etrafımda ne kadar gıcık olduğum insan varsa onlar kullanıyor arayüzü hoşuma gitmiyor. Gereksiz bir önyargı oluştu bende. Aklım LG, Huawei ve HTC'de. Fiyat aralığım 900'den eğer değecekse 1600'e kadar çıkar.

1) Huawei Ascend G7
Şarjı iyi deniliyor 3000 mah pile 720p ekran var diye olsa gerek. Dikkatimi çekti panel sıkıntısından söz ediliyor. Burada kipada teşhirde inceledim boe panel olmasına rağmen arkadaşımın samsung s4 ünden daha parlaktı ekranı. Ve telefon bana yakışıklı geldi beğendim. 5.1.1 de kalacak olması sorun mu bilmiyorum.

2) LG G Flex 2
Pek kimsede yok dikkat çekici bir model. Bu da çok hoşuma gitti. Yalnız kliksa vs gibi sitelerde fiyat 1400-1500 iken operatör bayilerinde fiyatı 2500 lira. Garanti için 1000 lira fark normal mi? Tahminimce android m de alır bu.

3) Huawei Mate 7
Kocaman bir telefon inceleme imkanım olmadı.

4) HTC Desire 820
Bir arkadaşım yeni satın aldı pilden memnun kaldı. Ama kağıt üzerinde diğerlerinden düşük. Android M alacağı açıklandı.

Bu alternatifleri çıkarabildim. Bana ne tavsye edebilirsiniz arkadaşlar? Bunların dışında da olur.
M
9 yıl
Yarın son gün lütfen yardım edin 30.09.2015
Hazır topiclere yazmayıp yeni başlık başlattığım için çok özür dilerim lütfen mazur görün.

Lisans mezunuyum iki yıl tecil hakkım yarın sona eriyor 30.09.2015 tarihine kadar askerlik işlemleri yönünden sakıncası yoktur yazıyor. Eylül başında yüksek lisansa kayıt oldum. Bugün askerlik şubesini aradım okul belgeyi henüz göndermemiş. Yarın lisans transkriptinle gel işlemlerini yapacağız kasım celbi için dediler. Ama ben gutmek istemiyorum artık yine öğrenciyim dedim. Onlar da yarın gelmezsen yoklama kaçağı olursun hiç ertelenmez dediler. Okul belgeyi ekimde gönderir diye umuyorum. ama ben yarın kasım için başvurursam erteleme hakkımı kaybetmez miyim? Askerlik şubesine uğramaz ve okulun belgeyi göndermesini beklersem de kaçak duruma düşeceğim. Memur asıl o zaman ertelenme hakkını kaybedersin dedi. İki ucu *oklu değnek. Ne yapsam başından bu durum geçen, bilgisi olan var mı arkadaşlar?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.