M

Teğmen
28 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
13 üye
Görüntülenme (?)
147 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
17 yıl
Playstation Network Hatası !!!
arkadaşlar iki gündür uğraşıyorum şu update etmeden psn e girme olayında . araştırmadığım rehber kalmadı fakat aldığım hataya hiç bi yerde rastlayamadım . dün gece ps3proxy kullanıp updatelist.txt dosyalarının yerlerini de değiştirmeyi başardım . south asia malı olan 1.50 ps3 ümü internete de bağladım hem de network update için interneti aradığımda ps3ümün en yüksek fwye sahip olduğunu söylüyor. web browser la gezebiliyorum online manual leri okuyabiliyorum . hem de psn ye girebilmek için gerekli olan 1.81 fw sinden hiç bi farkım da yok (ps3proxy sayesinde) fakat psn sign in dediğimde "a network connection to the server could not be established "hatası veriyor. modemimde tüm gerekli portları açdım . ps3 ü ethernet ile bilgisayara bağlıyorum . bilgisayarda internet connection sharing de açık fakat tek problem var o da psn ye her girmek istediğimde bu hatayı almam . bunun sebebi nedir acaba bilen var mı ?
ilgilenenlere şimdiden teşekkürler ...
M
17 yıl
psn hesap açmadan önce kafama takılanlar
arkadaşlar burda çok güzel bi ps3 paylaşım ortamı oluşmuş gerçekten emeği geçen herkesi kutlarım . bendeki ps3 hong kong dan gelme . 60gblık versiyon . ayrıca firmware imi de 1.50 ye update ettim ve ondan sonra dokunmadım . 1.50 fw psp sahiplerinin de hatırlayacağı gibi kutsal fwdir diye :) uzun araştırmalar sonucu fw update yapmadan psn e üye olmak ve pc üzerinden demo yüklemek gibi şeyleri öğrendim . yarın büyük ihtimalle bilgisayarı ve modemi salona götürüp çalışmalara başlayacağım . ancak hepsinden önce aklıma takılan birkaç soru var . eminim forumda parça parça da olsa cevaplanmış olanları vardır fakat uzun süre araştırsam da tam olarak aklımdaki sorulara cevap bulamadım . durumumu mazur görüp bana yardım edeceğinizi umuyorum :)

sorular şunlar :

1) PSN hesabımın adresini nerden almalıyım sizce (usa , jp , eu ) ? bu alacağım hesabı ilerde sürekli kullanmak istiyorum gerek türkiyedekilerle online oynarken gerekse store olaylarında .

2)Alacağım adreste gerçek adresimi vermemelimiyim sizce ? ilerde x360 gibi fw yüklemek olmasa da mümkün olduğunda iso oyunları oynamak niyetim . belki bi tehlike olabilir diye düşündüm . yani gerçek adresimi vermemin artıları ve eksileri neler olur ?

3)online oyun oynarken psn hesabımızın bulunduğu bölgeye göre mi yoksa elimizdeki oyunun region code una göre mi serverlara ayrılıp oyun oynuyoruz ? yani ben türkiyeden adres alırsam 3.bölge kodlu resistance oyunumla hangi kritere sahip arkadaşlarla oynayabilirim ?

4)256k internet ile oyunları lagsız oynayabilirmiyim online olarak ? yoksa hiç kaldırmaz mı ?

bu sorularımı cevaplarsanız çok mesut ve de bahtiyar olurum :) ilginize şimdiden teşekkürler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.