G

Onbaşı
26 Nisan 2001
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
G
15 yıl
Kar kızağı nerden alınır?
Kar kızağı almak istiyorum, bildiğiniz bir yer var mı? özellikle internet üzerinden olursa daha iyi olur. teşekkürler
G
20 yıl
Kan kokusu, intikam...
Arkadaşlar, bizim üst katta bir teyze ve bir amca aklınıza gelemeyecek gürültü ve sesleri çıkarmaktalar. Her ne kadar sinirden kudursam da bu amca ve teyzeye çıkıp bir iki laf edemiyorum amma ve lakin gece 2 ve sabah 6 da, zemin üzerinde sürükledikleri masa, sandalye ve bilimum hırdavat nedeni ile içten içe bir intikam ateşiyle yanmaktayım. Sizlerden ricam bu konuda bana yaratıcı intikam senaryolarınızı yollamanız, şimdiden teşekkürler. Emin olun uygulayacağım....[akum]
G
23 yıl
Hissesilen sıcaklık ne demek?
Doyurucu tanımlarınızı bekliyorum.
Lakin arkadaşlar arası bi tartışma aldı başını gitti
G
23 yıl
2.seans aman DİKKAT!
Arkadaşlar seans sonu 12 100 civarlarına gevşeyen endeks son dakikalarda hacimsiz olarak 12 400 e yaklaştı.Bu bir operasyona benziyor lakin hacim 218 trilyon gibi çok küçük bir rakkam.
Endişem biraz daha yukarı çekip sonra fena halde çakmaları.
Daha önce karlı alımlar yapmış olşanların karlarını en optimum şekilde realize etmelerini tavsiye ediyorum.
Umarım yanılırım..

Sevgiler
G
23 yıl
Hannibal hakkındaki fikirleriniz?
Bence güzel bir filme yakışmayacak bir son.
Saçma sapan geçiştirilmiş.
Ne dersiniz?
G
23 yıl
Forumdaki kimlik kartları mevzusu...
Arkadaşlar forumdaki kimlik kartları çok güzel ama içleri bomboş.
Şimdi ben içini doldurmak istesem -resim falan- napıcam

Sevgiler...
G
23 yıl
Bugün ilk seans
Arkadaşlar,
Bugün endeks dünkü hareketin devamı niteliğinde ilk aşamada hızlı bir hareketle 12740 seviyelerine kadar çıktı.Sonra kademeli olarak önce 12500 sonra da dünkü kapanış değeri olan 12300 leri teset etti.Sonra tekrar toplanarak 12512 den kapandı.Endeks bu hareketiyle dün akşamki düşüncelerimi tasdik eder nitelikte gözüküyor.

Ancak bugun dikkat edilmesi gereken iki husus var.Dövizde ve başta o/n lar olmak üzere faizlerde müthiş bir düşüş var.Eğer bu düşüş devam ederse yönler büyük olasılıkla borsa çevrilecektir.Burda işlem hacmini iyice takip etmeliyiz.Çünkü işlem hacmindeki artış yönün gerçekten de borsa olup olmadını gösterecektir.Eğer hızlı alım-satımlar yapabiliyorsanız bugun çok para kazanabilirsiniz.
Endeksin 12500 ün üstünde tutunması hedefin artık 13000 olduğunu gösterir.Kim ne derse desin(ben dahil) piyasada olumlu bir hava var ve bunu kullanmak sadece biraz dikkat ve takip işi.

Bol kazançlar,
Sevgiler...
G
23 yıl
En çok sevilen akşam haberleri?
Bence Reha Muhtar
G
23 yıl
Son çıkan oyun var mı?
Bir de kopya oyunlar artık çok zor bulunuyor,nerelerde bilen var mı?
G
23 yıl
Elimizde kelepir Telekom var,var mı alan?
En nihayetinde oldu ve sevgili Telekomumuz için gereken yasa Bakanlar Kurulundan geçerek yasalaşma hedefine bir adım daha yaklaştı.Ne var ki seneler önce o zamanın parasıyla 40 milyar dolara satılmak istenen Telekom a 5 milyar bile veren yok artık. Ve dış borçlanma kredibilitesi tamamen büyük çaplı kamu kuruluşlarını yok yere satmaya çalışan ülkemizin vay haline.Ama fazla üzülmeyelim lakin yasa tasarısının içindeki yeni nesil icatlar - örneğin altın hisse - bu satışı zorlayacak gibi.Aslına bakarsanız kimse talip bile olmayabilir.Hele hele yabancılar...Düşünsenize hem o kadar para vereceksiniz hem de ne dolaylı ne de dolaysız payınız yüzde 45 ten fazla olamayacak,tabiki oy hakkınızda.Evet ben de sizler gibi gülüyorum şu an.

Gelelim borsa açısından önemine...
Aslına bakarsanız kimse Telekom'un fiilen satışına falan bakmıyordu.İstenilen ve de beklenilen bu yolda siyasilerin bir adım atmasıydı.Çünkü imf den gelecek kaynak buna bağlıydı ve nitekim bu, dün gece itibariyle gerçekleşti.Sabah ilk açılışta bu iyimser bir hava yaratsa da 12700 civarlarındaki zorlanma ilk satış sinyallerini verdi.Ve gün sonu -133 puanla yine büyük oyuncuları zengin etti.
Ben açık söylemek gerekirse bugün çok yukarı olur hatta 13 bin psikolojik direnci kırılır diyordum.Ama demek ki alt seviyelerden alınan o kadar hisse varmış ki bugün dayanamadılar ve sattılar.Göünen o ki endeks iyiden iyiye 12 13 arasını sevdi.Ve yeni bir beklenti olana kadar da buralarda sürünecek.

Telekom yasası bono ve faiz cephesini rahatlattı,puanlar az da olsa düştü;dövizde de aşağı trend olumlu haberlerle devam etti.Ama fazla umutlanmayalım,turizm ve tekstil gelirleri düşmesin diye mutlaka merkez bankası kura müdahale edecek ve dolar 1 150 nin altına gelmeyecektir(tabii diğerleri de).

Hepinize bol kazançlı günler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.