C

Yüzbaşı
28 Temmuz 2002
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
67 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
6 yıl
ARAÇ İÇİ KAMERA 29TL KARGO DAHİL
C
6 yıl
seiko kinetic 411tl
C
14 yıl
ÖĞRETMENLİK SEÇECEKLER DİKKAT
arkadaşlar öğretmenlik seçecekseniz çok dikkatli olun seçeceğiniz bölümü araştırın soruşturun.kpss ye 5-6 senedir giren arkadaşlarım var.hayatları zehir oldu çocukların.kpss çünkü ygs gibi çalışıpta yapılacak bir sınav değil iyice saçmalamaya başladı ösym sorularda.dersane özel ders,değişik yayınlar vs kar etmiyor.

şu an 300 bin küsur öğretmen atanmayı bekliyor.üniversiteler bu hızla eğitim fakultelerine öğrenci almaya devam ederse bu sayı siz mezun olduğunuzda 500 bin civarı olacak.sakın kpss olmazsa dersanelerde çalışırım diye düşünmeyin sizi eşşek gibi çalıştırırlar aylıkta max 200 milyon verirler 1-2 yıl sonrada kovarlar.

şu an için alımları iyi olan ve önümüzdeki yıllarda atanma sıkıntısı az olan bölümler sırasıyla okul oncesi,rehberlik,din kültürü,teknoloji tasarım,müzik,resim,coğrafya,beden,ingizilce ve son olarak sınıf.

şu bölümleri tercih edip etmemek size kalmış ama cidden hayatınız kararır atanmak için:matematik,ilköğretim matematik,fen ve teknoloji,fizik,kimya,biyoloji,türkçe,sosyal,tarih,edebiyat,bilişim ve teknik eğitim fakültelerinin hepsi..

umarım faydası olur...
C
14 yıl
ehliyeti kaptırdıktan sonra araç kullanmak
nisan 2009'da 1. kez 6 ay ve temmuz 2009'da alkollü araç kullanmaktan ehliyetime 2. kez 2 yıl süre ile el konuldu ve sonrasında araç kullanmaya devam ediyorum ancak alkollü iken kesinlikle direksiyona geçmiyorum.şu an ehliyetsiz yakalandığımda ruhsat sahibi ve kullanana ceza olduğunu biliyorum. geçen hafta mahkemeden kabahatler kanun çercevesinde ehliyetsiz araç kullanmaktan 600 tl para cezası geldi (6 ay sonra) bu karar hafif hapis cezasının paraya cevrilmiş halimi? bu cezayı odemezsem ne olur? trafikte bir kazaya karışırsam sigorta veya kaskodan faydalanabilirmiyim?

lütfen kullanmamalısın,yaptığın suç gibi önerilerde bulunmayın,işim gereği kullanmak zorundayım
C
14 yıl
laptop ta tek ram slotu mu olur ya?
arkadaşlar elimde crea nu5 tk42m laptop var.kendisinde tek modul olarak 2 gb ddr2 ram takılıydı.ben 4gb yapmak istedim.

neyse 2gb ram aldım.arkadan ram in olduğu kapağı açtım.ne göreyim tek ram slotu var.ya salak crea tek ram slotu yapmış

ya da diğer ram in takılcağı yer başka yerde.elinde bu modelden olupta 2 ram takan var mı merak ediyorum.

bir de cpu z den bakıldığında 2 ram slotu görünüyor yardım lütfen



< Resime gitmek için tıklayın >
C
14 yıl
silinsin lütfen
silinsin lütfen
C
15 yıl
laptop recovery dvd oluşturma
arkadaşlar ben şimdi yeni bir laptop aldım.yanında vista cd vermediler.hard diskte gömülü olan ve görünmeyen bir bölüm var vistanın olduğu.ben şimdi bu bölümü nasıl dvd ye yazabilirim.kurulan vistanın heryerini araştırdım böyle bir program göremedim.

şimdiden teşekkürler...
C
15 yıl
ARAÇ SATIŞI İÇİN HANGİLERİNİN ÖDENMESİ LAZIM
bir aracın devrinin gerçekleşmesi için yıllık sigorta vergiler trafik cezaları bunlardan hangilerinin ödenmesi gerekir.

ayrıca devir için aracın muaynesi olması gerekir mi?

şimdiden teşekkürler...
C
17 yıl
PSYCHİC-DOOM\u0027 da bc bileti yapımı
+1 bilet yapıyorum.97d serverler de bunu yükseltmek için bug varmış duyduğuma göre.Biriniz anlatırsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
C
18 yıl
AMD CPULAR HAKKINDA
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum.eski amd ler mesela barton 2500+=1.83 hızında çalışırdı.yani gerçek hız yazılan hızın %73 ü kadardı.şimdi x2 4200+=2200 olarak çalışıyor.yani yazılan hızın %52 si civarı gerçek değerde çalışıyor.bu farkın sebebi nedir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.