E

Çavuş
09 Eylül 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
6 yıl
İZMİRDE KİTAP BASTIRMAK
Arkadaşlar malumunuz dolar yükseldi ve cepler tutuştu. Ben de yeni yeni FRP oyunlarına adım attım. D&D 5E'den 4 kural kitabı okudum ve bunları PDF olarak edindim. Şimdi elimin altında olmasıni istiyorum rahat erişebilmek için. İzmir'de pdfden kitap baskısı yapan yer var mıdır?
Zira kitaplar 30-50 dolar aralığında
E
7 yıl
İZMİRDE FRP ZAR SETİ
Arkadaşlar iyi forumlar. Frp oynayacağız ailemle, ve malumunuz bütün işlerle ben uğraşıyorum. Bir yerlerden players handbook pdf buldum yazdirip kitap haline getireceğim, evreni kurguyu tamamladim tek eksik zarlar kaldı. İzmirde nerede bulurum zar seti? Ve fiyati tahminen ne kadar olur. Amazonda 5x7li zar seti 10 dolar. Hangisini tercih etmeliyim. Zarlara bakarak almak onceligim.
Teşekkürler
E
7 yıl
MOUSE YARDIM
Selamlar saygılar,
Mouse bakıyorum 90 bilemedin 100 tl max.

Logitech g300s
Bloody a6
Msi ds b1
Bunlara baktım ama emin değilim. Güzel bir mouse önerirseniz sevinirim.( Işıklı afilli bir şey olursa tadından yenmez )
E
7 yıl
PS4 ODAYA MONİTÖR
Herkese iyi forumlar.

Evde PS4 oynamak sıkıntı olabiliyor. Televizyon çoğu zaman meşgul oluyor ve boş olduğunda da aile bireylerinin yanında GoW gibi gore vb içeren oyunlar oynamak pek mümkün olmuyor. Ben de odaya çok bütçeyi sarsmayacak bir monitör almaya karar verdim.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vn247h-1ms-full-hd-hdmi-gaming-monitor.html

http://www.vatanbilgisayar.com/viewsonic-21-5-vx2276-smhd-full-hd-lcd-ips-monitor.html?OM.zn=alternative_products-w2&OM.zpc=VX2276-Smhd

Bunlara baktım öneriniz var mı?
E
8 yıl
IŞIKLI KLAVYE YARDIM
ARKADAŞLAR MERHABA. DANDIK BIR KLAVYEM VAR. EKIPMANA PARA VERMEK ISTEMEDIGIM ICIN EVEREST KB517-U ALMIATIM. SIMDI ISIKLI KLAVYELERI GORDUKCE ICIM GIDIYOR KLAVYE ALTINA ISIK DOSEYECEGIM AMA LEHIM FALAN YOK O YUZDEN SERIT LED ZOR GOZUKTU GOZUME. ARABALARA TAKILAN NEON KABLO DIYE BIR SEY VARMIS ONU DUSUNDUM. KLAVYEYE KOLAY ISIK TAKMATI BILEN VARSA YARDIMCI OLABILIR MI?
< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.