B

Yüzbaşı
09 Ekim 2004
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
18 yıl
\u003e\u003eDownload çılgınları bayılacak!..\u003c\u003c
Upload sitelerinden ardısıra download yapmak isteyen arkadaşların kaçırmaması gereken süper bir program. Durmayın hemen indirin!.. UNIVERSAL SHARE DOWNLOADER
Bu kendi küçük becerisi büyük program, Upload sitelerinden(Rapid.share, Mega.upload vs.) dosya indirmek için verilen kısayolları kullanarak; tıklamalar, beklemeler, ticket reservation vb. işlemleri, takip ediyor ve dosyaları indirmeye başlıyor. Playlist benzeri bir listeye yazılan tüm download linklerini kullanarak, sırasıyla ve kullanıcıyı hiç meşgul etmeden, istenen dosyaları indiriyor. Sabahtan verin linkleri gerisini hiç düsünmeyin; akşama download etmek istediğiniz tüm dosyalar sıcak sıcak elinizde!.. Herkese saygılar!

B
19 yıl
Firefox\u0027ta Flash Player sorununa çözüm!!!!
Arkadaşlar yeni Flash Player'ı (v8.0.22.0) kurduğunuzda, Firefox ile hiçbir flash objesi (hareketli görüntü) göremeyenlerin dikkatine!..

(Görüp göremediğinizihttp://www.macromedia.com/software/flash/about/ veyawww.metrofm.com.tr adresinden kontrol edebilirsiniz. )

Sorun Adblock eklentisi nedeniyle çıkıyor!.. (Ben problemi çözünceye kadar anam ağladı sizin de ağlamasın!..)

Aşağıdaki adresten yeni Adblock versiyonunu yükleyince problem çözülüyor.
http://aasted.org/adblock/viewtopic.php?t=2264

Herkese iyi çalışmalar!..
B
19 yıl
Her kanaldan ses alamıyorum!..
Arkadaşlar bende Logitech Z-680 var! 5.1 digital bir sistem. Ses kartı da On-board 5.1 destekliyor ve S/PDIF çıkışı da mevcut. Sistem her iki çıkışa da bağlı. Ses kartı ile gelen driver programında test yaptığımda harici decoderda coax(digital) input seçili iken DD veya DTS algılamadıgı için her kanaldan ses gelmiyor stereox2 efekti seçili olduğundan malum sağda ve soldakilerden ses geliyor. Hadi bu neyse DVD izlerken DD ses formatı ise bu problem yaratmıyor da asıl sorun Direct(Analog) input seçili iken, centerdan gelmesi gereken ses, ön sağ-soldan geliyor subwoofer için test edemiyorum zaten! Bu testi İntervideo WinRip(bir player programı) ile yapınca da center sesi SW'den SW sesi de Center'dan geliyor! Center/SW girişinde kullandığım stereo kabloyu ters olacak şekilde bağlanmış başka bir kablo ile değiştirsem hallolur mu acaba?
B
19 yıl
Nette dinlediğim şarkıyı download edemiyorum!?!?
Şarkı taraması yaparken bi sitede istedigim parçayı buldum, web sayfasındaki media player vasıtasıyla tüm şarkıyı da dinleyebiliyorum. Ama bi türlü şarkıyı download edemedim Şarkı çalarken özelliklerine baktım konum hanesinde sonu asx uzantısı ile biten uzun bir url adresi mevcut. Bu arada temporary klasörüne de baktım ama nafile!! Eş zamanlı olarak hem dinlerken hem de kaydedebilme imkanım var mı?? Ya da başka bir çözüm önerisi olan??
B
19 yıl
Windows\u0027un son güncellemesi; kötü amaçlı yazılım ne yahu?!?!..
Windows Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı - Şub. 2005 (KB890830)
böyle bişi indirdi bizimkisi; okudum sözleşmeyi yok yasadır, kanun hükmünde kararnamedir üflüyor bişeyler de!.. Bu kötü amaçlı yazılım dediği nedir anlamadım(anlatmamış da zaten!..); herkesin kendine göre bi kötüsü var kardeşim!! Bana sorsalar Windows da kötü amaçlı ne de olsa Amerika'ya hizmet ediyor, var mı gayri safi milli hasılamıza bi katkısı?..
Lafı uzattım ama merak ettiğim bu patch harbiden ne iş yapar? varsa bilen bi aydınlatıversin bizi!!.. Yüklemedim duruyor hala gelen bilgilere göre bakacaz artık!..
B
19 yıl
7610\u0027daki virüs için yardim lütfen??
Arkadaslar tanimadigim bir kisiden bluetooth vasıtasıyla bir program aldım. Programı çalıştırdım bir işe yaramadı gibi göründü fakat şimdi Bluetooth'u aktif hale getirdigimde istemeden çevremdeki tüm nokia bluetooth'lu telefonlara baglantı istemi yapıyor!.. Bluetooth'la gönderme ve alma yapamıyorum kesinlikle!.. Bunu gidermemin bir yolu varsa bi zahmet cevaplarınızı bekliyorum!..
Saygılar!..

B
20 yıl
Bu ne yaa! Herkes olur olmaz forum açmis!
Benimki de oyle oldu gibi ama! Yapmayin arkadaslar! Aramadan arastirmadan aklina ilk geleni forum basligi yapinca, degerli bilgilerin oldugu forumlar asagi siralara düsüp yok olup gidiyor! Lütfen biraz daha hassas olalim forum açarken; önce bi aratin/arayin bakalim eskilerde var mi aradiginiz?!?

B
20 yıl
CMOS Akim Aynalari için otomatik bias semasi bilen var mi?
Arkadaslar Low-Voltage maksatli kullanilan CMOS akim aynalari veya Cascode Stage'ler için "otomatik bias yapan hazir devreleri" bulabilecegim bir arsiv veya kaynak bilen var mi?

B
20 yıl
5+1 Ses Sistemi; bilgisayarda kullanmak için!! Aklimda Frisby x-10d var!! Yorumlariniz?!?..
Arkadaslar bilgisayarimin onboard ses kartindan çikis alarak kullanabilecegim kaliteli bir 5+1 ses sistemi ariyorum!! Ana kartim ASUS K8V-SE Deluxe; dijital S/Pdif çikisi oldugu gibi, analog çikislari da software ile 5+1' e dagitabiliyorum...
Aklimda Frisby x-10d 5+1 sistem var. Arastirdim en ucuzhttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=760&productid=bd22601 sitesinde var hatta Istanbul'daki bayi fiyatlarina göre bile daha iyi! Yine de biraz tuzlu 616 YTL pesin; 640 YTL Bonus karta 6 taksitle veriyor!!
Sizin öneri ve yorumlarinizi bekliyorum!!!

X-10D Home Theater

225W RMS
5+1 Ahşap
AC-3, DTS & Dolby Digital Decoder'lı Amplifier
6 Farklı Mod İçin Digital Equalizer
2.5" x 2 Tweeter (5 x Satellite Speaker)
10" Woofer
Frequency Response : 35 Hz – 18 KHz
S/N : 68 Db
Separation : 40 dB
Distortion : % 0.3 at 1W 1 KHz
Kullanım Alanları: PC, Discman, Walkman, DVD, VCR, TV, Satellite Receiver
Bağlantı Girişi : Coaxial, Optik, Analog




< Resime gitmek için tıklayın >
B
20 yıl
Orjinal siemens x35, x45 data kalosunu x65 için modifiye etme!!
Selam arkadaslar. CX65 ailesine katilali yaklasik uc ay oluyor ama bu siteyi yeni kesfettim. Verilen tüm bilgiler için simdiden tesekkurler!
Benim sorum eski s45 orjinal com data kablomu cx65 için modifiye edebilir miyim? Edebilirsem nasil? ve ne kadar efektif olur(Yani orjinal 65 com data kablosunun yaptigi her seyi(fw güncellemesi vb.) yapabilir miyim?)?



< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.