V

Teğmen
25 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
33 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
V
4 yıl
Evdeki Wifi sinyalini güçlendirmek için aynı ağdan sinyal güçlendiricisi var mı?
Evime xiaomi mi akıllı robot süpürge aldım. Evdeki wifi ağını kullanarak dolaşması gerekiyor. Bazı wifi güçlendiriciler aynı ağı kullanıp farklı bağlantı ismi (ssıd) ile sinyali güçlendiriyormuş. Benim aynı sinyalden çalılmalı. Bağlantı kesilirse yeni bir bağlantı yapamam. Böyle bir cihaz var mı?
V
4 yıl
GTA V ücretsiz dönemde bilgisayara yükledim. Ama ücretsiz değil
Oyunu yüklemiştim pc ye. Bugün kurayım dedim. Yükledim sonra satın al diyor ücret istiyor. Ücretsi indirme zamanında mı kurmak gerekiyordu?
V
5 yıl
V40 T3 Inscription. Sıfır araç alacağım. Sizce volvo nasıl?
Yakıt tüketimi nasıl acaba? Mekanik sıkıntı yaştır mı? Konforu nasıl?
V
6 yıl
Smart Tv var ama 2012 ve öncesi tvlerde destek kalkmış. Nasıl SMART TV ye dönüştürürüm??
2011 de aldığım SONY KDL46NX720 smart tv uyumlu televizyonum var. İp tv yükleyecektim. Sony firmasını arafım. 2012 ve öncesinde smart desteği kaldırılmış. Ben tv yi nasıl smart yapacağım. Android mi yapmalıyım o zaman iptv izleyebilir miyim?
V
7 yıl
Kombimi söktüm ve 2 sene sonra başka eve takacağım. Arıza yapar mı?
Viessmann hermetik kombimi söktürdüm. Kombiyi su akıtmasın diye ters olarak depoya koydum. 2 sene orada kalacak. 2 sene sonra başka evime takacağım. Arıza yapar mı?
V
8 yıl
Vodafone 4.5 G çekmiyor.
Tel ve sim uyumlu ve aktif. Cihaz güncel ve sıfır model. Benden yana sıkıntı yok. Vodafone'u aradım burada 3mbit çekiyor yani 4.5 G yok dedim. Bulunduğum yeri sordu söyledim. "bulunduğunuz yer komple 4.5 G kapsamında cihazı kapatıp açın dedi" Yaptım olmadı. Vodafone haritasında burası gerçekten kapsama alanı görünüyor ama yıldızlar 2 seviyesinde. Yani millet nette uçarken biz sınıfta kaldık.
V
8 yıl
hologram için video hazırlama programı var mı?
asetat kağıdıyla hologram aleti yaptım ve hazır videoları 3 boyutlu izliyorum. Benim sorum şu. elimdeki bir videoyu 4 köşeli olan hologram videosu haline nasıl getiririm?
https://www.youtube.com/watch?v=vw43V2_g31s
V
8 yıl
.swf uzantılı oyunları veya filmleri win10 da nasıl indirebiliriz?
Bunu indirebilecek program hangisi? İşl. sistemi win 10
V
8 yıl
.swf uzantılı oyunları veya filmleri win10 da nasıl indirebiliriz?
Aynen başlıktaki gibi işletim sistemim windows 10. Flash oyunları felan nasıl indiririz? Bunun programı var mı?
V
9 yıl
Xperia C4 telefonu aldım. Ş, Ö, Ü harfleri klavyede yok
ş ö ü harfleri içeren mesaj yazılmıyor çünkü karakterleri yok. s o u yazmak zorunda kalıyorum. Çözümü yazılımsal sanırım yardım lütfen
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.