D

Yüzbaşı
31 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
9 yıl
niyazi kurtulmuş yurdunda//ikü hukuk
kalan varmı istanbul fatihte// ikü kazanan varmı bide
D
9 yıl
İkü hukuk
Koskoca forumda kültür hukuk yok mu ya
D
9 yıl
ktü pdr
kazanan pm
D
9 yıl
Kültür hukuk 401
Puan ile ücretliye yerleşen biri var 0.5 ile 7 k burs kaçtı benim de 401 0.9 ile 7k burs kaçtı o kişiyi bulun bana kader ortağım
D
9 yıl
Kültür hukuk
Kazananlar kimler
D
9 yıl
Bu sene hukuk kazananlar
Altta konu vardı liste yapıldı grup kuralım diyoruz bu sene girenler numarasını pmden atsın grup kuralım
D
9 yıl
Tüm DH Ailesine Bir Teklifim Var
Arkadaşlar merhabalar. Şu an gündemde bir konu var öğretmenlerin LYS ye girerse kendi alanlarında güzel netler çıkarıp çıkaramaması. Gelin birleşelim istişare edelim fikir verelim birbirimize ve bu konuyu tv kanallarında gündeme getirelim sosyal medyada gündeme getirelim öğretmenlerde LYS sınavına girsin başarılı olanlara maaş veya derece artırımı başarısız olana da maaş kesintisi vs getirilsin eminim o zaman öğretmenler kendilerini günceller ve eğitim seviyemiz artar ygs matematik ortalamamız 4 arkadaşlar ülkece 4 okula giden öğrenci her sene 1 net yapabilecek düzeye gelmiş bunun tek müsebbibi öğrenci mi ?
Var olan her sorunun nokta atışı çözümü sorunlu olan alanın içinden gelenlerden olmuştur. Sağlık Bakanı nasıl doktorsa eğitimi düzelyecek olanlarda aklı başında öğrenciler ve maaşının hakkını veren öğretmenlerdir.
Son olarak sesimizi duyurmak zor bir şey ama birlik olursak yaparız son günlerde DH bir olduğunda neler yaptığını gördük
Fikirlerinizi ve bu yükü paylaşacak kardeşlerimi konuya bekliyorum
D
9 yıl
Kültür 2017 Girişliler
Var mı
D
9 yıl
İst kültür hukuk
Yazan var mı ? Gelmesi muhtemel ya da kesin olan
D
9 yıl
İst kültür hukuk
Burada alttan ders kalınca kredi başı ne kadar veriliyor ist ticarette böyle bişe yokmuş sanırım
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.