T

Teğmen
24 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
MoonOnline - Açılış 16 Nisan - 100CAP Sadece Çin - Emek Server -
Sunucu Kuruluş Tarihi: 16.04.2014
Race: Çin
Level Cap: 100
Mastery Cap: 360
Gear CAP : 10D
Weapon CAP : 10D
Harita bilgisi: Jangan, Dw, Hotan, Semerkand, Alex. ve Constantin açık.
Silk Temin durumu: Ücretsiz
Server kapasite: 1000 kişi
Başlangıç itemleri; 1000 hp/mp pot 10 adet speed scrool. 10 adet reverse 100m gold
Server info;

Başlangıç;
1 level
700k sp
100m gold
5 adet res scroll
1M Silk
Oyunda pek çok yeni avatar dress mevcut.

Oyun hakkında diğer bilgiler;
Exp rate Yüksek
Sp rate Orta
Gold rate Düşük (Para kazanmak için meslek yapmalısınız)
Sox drop rate Yüksek
Job exp rate Düşük
Job gold rate Yüksek
Capture the Flag Açık

Normal NPC'ler de 10D sos itemler,
Sun ve moon itemler için canavar öldürebilirsiniz ya da diğer oyunculardan gold karşlığında satın alabilirsiniz.

Hemen hemen her yaratıktan elixir ve stone düşüyor, ayrıca
NPC de elixir ve stone satılıyor. Lucky ve Steady stone sadece yaratıklardan düşüyor.

Tek kale açık Jangan.
Kaleyi alan guild masterine Lord ünvanı verilecek.

2 Haftada bir yenilenen Unique Rank sistemi.
2 haftalık süre içerisinde en çok unique öldüren

1. kişiye UniqueKing rütbesi ve oyun hesabına 10TL,
2. kişiye 10 adet %20 damage scroll ve oyun hesabına 5 TL,
3. kişiye 10 adet global chat
verilecektir.

Facebook Sayfamız:https://www.facebook.com/moononlineserver

İnternet Adresimiz:http://www.moon-o.com/



Donanımhaber ailesinin ne kadar profesyonel olduğunu biliyorum. Bu yüzden sadece DH de tanıtım yapıyorum. Şuanda server az kişi olabilir, hepimiz 20+ yaşında insanlarız. Amacımız tamamen eğlenmek, sizide bekleriz.
T
10 yıl
Meslek ağırlıklı server açıyorum istekleriniz ?
Arkadaşlar batan server lardan, TL ile eşya satan serverlardan sizde benim kadar bıkmışsınızdır. Aklımdan geçen server özellikleri,

10 ya da 11 degree
Tamamen mesleklere, pvp ye, arenaya ve savaşlara yönelik olacak,
Sunlar npc de gold karşılığı satılacak,
Başlangıç level 100 ya da 110,
Sp 5-10m
Gold 100m
Silk 1M
Scrolllar vs.

Sadece premium 10TL olabilir o da sunucunun kirasını karşılaması için.

DH 'nin fikirlerini almadan olmaz, siz ne düşünüyorsunuz? Bir sunucu firmasıyla görüşüyorum 1 hafta içerisinde açmayı düşünüyorum.
T
11 yıl
En Mantıklı-Mümkün Kazanma Sistemini Bulalım ?
1- Malum siteden, penaltı olmaz seçtim, 3 maç 1.25er orandan 1.95 yani neredeyse 2 katı veriyor.3 maçın 2si kaybeder mi yahu ??6 maç seçtim penaltı olmaz dedim tuttu fakat, diğer 3 maçlık kuponlarım ya iki maçtan ya da tek maçtan yattı.Yani bu sistemin garantisi yok diye düşünüyorum.

2- ilk 10 dk. sonucu X dedim, 3er maçlık 3 kuponun 2si tuttu, verdiğim parayı az bir karla çıkardı.

3- ilk 10 dk kart olmaz dedim, 5er maçlık 5 kuponun 3ü tuttu ondada verdiğimi aldım hemen hemen.

4-Yedek oyuncu kart görmez, tek maçlık 1.5ar orandan 4 kuponun 2si tuttu.

5- Canlı bahis, dk. 87, skor 5-0, bitime 3-5 dk var, 5.5 altı 1.2 oran, o da yattı. Yine canlıda, Aston V. -Man U. bitime yakınçı skor 2-2, skor 2-2 oynadım bitime yakın, adamlar 2 dk sonra gol attılar.

6- Olasılık hesabı yaptım, %33 olasılıkla bir maçın sonucunu bilebiliriz dedim, gittim %50 olasılıkla kazanabileceğim rulet oynadım, onda da yattım.

Şimdi özetle, garanti gibi gözüküyorlar, ama yine her zaman kazanan oynatan oluyor.Ben şöyle yapıyordum, 50şer liralık 3 tane penaltı olmaz, 3 tane ilk 10 dk X , ilk 10 dk kart olmaz, yedek oyuncu kart görmez ama yine dönüp dolaşıp o kadar şeyden sonra başladığım miktara geliyorum.Bazen kasa 2 katına çıkıyor, iyi diyorum, ertesi haftasonu bütün kar uçuyor.

Bir arkadaş yazmış, kendi kalesine gol olmaz, 1.05 oran var ama mantıklı gibi. 6 maç 1.34 oran yapar.5 kupon yapsam 100er liradan, 1itutsa 366TL zarar, 2si tutsa 232TL zarar, 3ü tutsa 98TL zarar, 4ü tutsa 36TL kar, 5i tutsa 170TL kar. Yani en kötü 4/5 yapmamız gerekecek olursa, 30 maçın 24ünde kendi kalesine gol olmaması ve bunların doğru kuponlarda olmaları gerek.Siz ne düşünüyorsunuz ve sizin taktik-yöntem-tecrübeleriniz nedir burada konuşalım ve düzenli yapıldığında kazanç getirecek bir sistem bulalım.
T
13 yıl
Sürücü Kursu Fiyatları ??
Merhaba arkadaşlar, kardeşim ehliyet alma yaşına geldi.Bende araştırdım en uygun herşey dahil 1000 lira.Yer Bursa.Sizde de böyle mi yahu?Bizim zamanımızda 350 kurs 250 ehliyet tamamdı...
T
13 yıl
Kim kaç net kaç puanla hangi üniversiteye yerleşmiş?
Arkadaşlar bir pdf dosyası edinmiştim bir yerden, kim okuldan kaç puan almış, hangi testten kaç net yapmış, kaç puan almış ve hangi üniversitenin hangi bölümünü kazanmış hepsi yazıyordu.Yanlış hatırlamıyorsam fem dershanesinin yayınladığı bir dökümandı, aramadığım yer kalmadı.Elinde olan varsa paylaşabilir mi lütfen?Teşekkürler, başarılar.
T
13 yıl
2011 Linea İncelemelerim
1 aydan fazla kullandım ve tecrübelerimden umarım linea almak isteyen arkadaşlar faydalanır.


-Öncelikle araç 0 km olarak dayıma tahsis edildi, bana olan 10bin km borcu karşılığı almıştım arabayı ve şuanda 5bin km de ve 2011 model 1.3 multijet 90 hp.


-İçi hoş, 2011 model bir araçta olması gereken şekilde.Cd çaları fena değil, cd ve radyo arası geçişler tek tuşla yapılıyor, ses sistemide kötü değil ama çokta iyi değil.

-Yakıtı olması gerektiği gibi, şehir dışında 90-100 km hızında 5-6 litre arasında yakıyor.Araç henüz yeni olduğu için ileride yakıtın düşeceğini düşünüyorum.Bunun dışında yakıt konusunda ekonomik olduğunu söyleyebilirim.

-Emniyet kemerinizi takmak zorundasınız.Sürücü ve ön koltuktada bir kişi varsa onunda kemerini takması lazım.Bu iyi birşey ama unuttuğunuz zaman takana kadar o uzun biiiiipppp sesi insanı deli ediyor.Kapatmayı bilen varsa yazsın lütfen


-Süspansiyonları yumuşaktı, belki araç sıfır olduğu için normal, çukarlardan hiç kaçmadım az hissettiriyor.

-Arka koltuktada 3 kişi ile sıkışmıyorsunuz ama yayılamıyorsunuzda.

-Geniş bir bagajı var.


Olumsuz Yönleri:

-İlk defa kullanınca aracın sağını solunu gerçekten zor kestirdim.Parklarda gerçekten çok sorun yaşadım.Ama bir süre sonra alışıyorsunuz.

-120 km hızdan sonra araç sapıtıyor.Gerçekten şeritte tutmak mümkün değil.Yol boştu, otoyolda 180 km son hıza ulaştım. (5.viteste ve gaz pedalı yere yapıştı), bu arabayla kimse hız denemesin cidden tırstım.Ama gerçekten arabayı 120 den sonra hele 140tan sonra kendi şeridinde(düz) tutmak gerçekten zor.İnsana savrulacak, uçacak hissi veriyor.

-Malzemesini kalitesiz buldum.İçinin malzemesi çok basit plastikten üretilmiş çin malı oyuncaklar olur ya hani onlar gibi kalitesiz.Ama fonksiyonları var tabi bardak koyma yeri cart curt.

-Performans beklemeyin, zaten dizel ve ağır bir araba gerçekten, fabrika verileride bunu gösteriyor 0-100 km/h ulaşması 13.8saniye.Sadece 2.viteste gazı dipledikten bir süre sonra ivmelenme hissedebiliyorsunuz.

-Çok olmasada içeriye motordan ses alıyor.

-Fiat ın, "bagajı sürücü koltuğunun altındaki mandal ile açmak" felsefesini bir türlü anlayabilmiş değilim bu arabada da yine var...


Ben olsam bu paranın üstüne az daha ekleyip başka alternatifler üretirdim.Megane veya Lancer tercih ederdim.Ayrıca linea yı boyutlarından ötürü C sınıfına sokmamak lazım, B sınıfı ile C sınıfı arasında kalmış bir araç diyebilirim.Umarım alacak/almayı düşünen arkadaşlara faydalı olur.
Araç ile ilgili sorularınızı başlık altından sorabilirsiniz.
T
14 yıl
Saç dökülmesine karşı?
Sabah uyandığımda bakıyorum rahat 15-20 tane tel yapışmış yastığa.Bir an önce önüne geçmek lazım.Senelerdir saçımı banyo sabunu veya zeytinyağlı köy sabunuyla yıkarım.Şampuanla yıkadığımda 1 ton su ilede durulasam yinede kepek olur saçlarımda bu yüzden banyo sabunu veya zeytinyağlı köy sabunu kullanıyorum.Ne kepek ne birşey.Ama saçlar ufak ufak dökülmeye başladı.Deneyimleriniz, kullandığınız serumlar ilaçlar vs. neyin iyi geleceği hakkında yardımcı olursanız sevinirim.Bu arada saçlarım en fazla 1 cm.
T
14 yıl
Tatil Konusu
Ey dh, tatil yapmayı düşünüyorum.
Erdek hariç,
ucuz apart veya oteli olan,
2 kişiyi fazla masrafa sokmayacak,
gerekirse otel yerine çadırda kalınabilecek güzel kamp yerleri olan,
denizin dibini görebildiğiniz ve plajı temiz tatil yeri nereler var ??Ege tercihimdir :)
Saygılar.
T
14 yıl
Bursalı Arkadaşlar...
Stadyuma 1 dakika mesafede bir ev tutmayı düşünüyorum.Evde annem ve ablamda olacak.Acaba oraları nasıldır, tinercisi balicisi varmı?İt kopuk varmıdır, kapının önündeki araba güvendemidir :) Ayrıca trafik nasıldır?Sizce orada aile ile kalınır mı, teşekkürler...
T
15 yıl
Çizik Giderme??
arkadaşlar sağ arka kapıyı arabayı içeri alırken ağaca sürttüm araba daha 300 km de...ben ne yaptım böyle kendime çok kızıyorum..bu çizikleri doldurmanın veya kapatmanın bir yolu varmı (pasta hariç)teşekkürler...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.