H

Onbaşı
18 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
34 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
6 yıl
Problem kimde? Objektif büyüklerim buyursunlar
Merhabalar, yaz stajı yapmaktayım. Stajyeri olduğum üniversitemizin eğitim ve araştırma hastanesinde bugün tüm hastalarımızı takip edip dosyalarını doldurduktan sonra diğer arkadaşlarımızla sohbet ediyorduk. Servisimizin anabilim dalı başkanı profesör doktor hocamız geldi,sorumlu hemşire ile hemşire deskinin önünde konuşuyordu hararetli bir şekilde. O sırada bizde arkadaşlar ile bir konuda konuşurken gülmeye başladık ama çok abartılı değildi kendi çapımızda hastaların duyması zaten imkansız.

Profesör birden bize dönüp “haddinizi bilin,burası okul değil” dedi. Hepimiz sustuk ben utandım suçumuz olmamasına rağmen kafamı eğdim. İlk kez bir hocadan azar işitiyordum. Oturduğumuz masada ayak ayak üstüne atmıştım kimseyi rahatsız etmeden ve kimseye dönük değildim masaya dönüktüm ve o an farkında bile değildim ki saygısızlık zaten etmem,doktor bile gelse kendimi toparlar işime bakarım saygı duyarım. Profesör sinirli bir şekilde “afferin,sende bacak bacak üstüne at afferin” dedi. Hemen kendimi toparladım önüme döndüm. “ herşey okulda öğrenilmiyor haberin olsun,bunu bil yani. “ dedi. İçimden o an kalkıp stajımı yakmak uğruna çıkıp gitmek geldi. Cevap versem sorumlumuzu ezmiş olacaktım sustum. Giderken hemşirelerine ayar çek dedi birde ... sorumlu sonra gelip gülerek durdunuz durdunuz hocanın geldiği zamanda konustunuz dedi güldüler geçtiler.

O kadar dokundu ki. Sanki ona dönük şekilde bacak bacak üstüne oturdum. Adam deskte bile değildi deskin önünde ayakta konuşuyorlardı. Şimdi problem kimde? Saygısızlık mı bu? Bizi ezerek saygı mı kazacak profesörler ?


Birde beni çalışan hemşireler çok sever işimi severek yaparım,tüm bilgimi kullanırım ve uygularım.

Soruyorum,problem kimde?
H
7 yıl
Windows 8.1 Format atılmıyor?
Merhabalar,

Laptopu aldığımda windows 8 önyüklüydü. Recovery yapıp formatla otomatik 8 yüklüyordu. Aptallık yapıp önyüklğ olan win 8 i sildim ve uefi olan hdd yi bozdum büyük ihtimal ve win 7 yükledim. Şimdi windows 8.1 yüklemek istiyorum format atmaya başladığımda disklerle ilgili bir hata veriyor. UEFI sistem hatası. Galiba tekrar o sisteme dönmem gerek. Fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum araştırdım sonuca varamadım. Yardım edebilecek var mı?
H
8 yıl
Wireless gözükmüyor
Wireless tanımlanamayan ağ hatası veriyordu bi aydır ağda problem yokken,sildim driverları. Tekrar yükledim fakat şuan wireless gözükmüyor.

Sistem /
Lenovo g510 Windows 7 x64.
H
8 yıl
iOS 10 kullanan var mı?
Sonuçlar nedir? iPhone 6 da ios 10 kullanan varsa neler fark ediyor? Şarj süresi nasıl? Takılma,donma var mı?
H
8 yıl
Modeme Reset attınız mı
Unuttum beyler gitti 3 gb
H
8 yıl
VW Cc fiyatı ne Zaman düşer ?
En ucuz 66 bin 2. Eli. Ne zaman 40 civarı düşebilir acaba ?
H
8 yıl
Telefonla konuşurken kulak tıkanması ses değişmesi
Arkadaşlar iPhone 6 aldım 2 gün önce. Telefonla konuşurken kulak tıkanırmış hissi ile karşılaşıyorum sanki bi basınç varmış gibi. Sebebi nedir? Telefondan mı kaynaklı acaba?
H
8 yıl
Discoveryden iPhone a geçmek?
Arkadaşlar discovery telefonum var.

Uygulama yukleyemiyorum,depolama hatası veriyor.
Telefonla düzgün konuşamıyorum hoparlörü kulağıma sokmam gerek.
Kasıyor donuyor kitleniyor.
Oyunlarda kasıyor demek istiyorum ama oyun yüklenmiyor.
Sosyal hesapların apksini indirip kuruyorum güncelleme bile yüklemiyor.

Daha önce hiç iPhone kullanmadim ama tavsiye edildi. Sizce hangi iPhone isteklerimi karsilar ve bu sorunları cikarmaz? Hangi iPhone isimi gorur? En az 2 3 yıl goturur? Kafamda Se modeli var. Sizce?
H
8 yıl
Discovery I Delirtici Sorunlar
Discovery telefonumda google playden hiçbirşey 3 mblık bir uygulamayı bile indiremiyorum.
Hafıza hatası veriyor.

Uygulamalarım hafıza kartında, fazla uygulamamda yok. Her uygulamanın apksını bulup kurmaktan bıktım.

Ne yapmalıyım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.