M

Teğmen
23 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Güncel kombi buzdolabı önerisi
Merhaba arkadaşlar,

Ağustosta evleniyorum kısmetse. Kendi evime buzdolabı alacağım. Boyutu önemli değil,ona göre yaptıracağız mutfağı. Benim için önemli olan özellikler;

*Kombi tipi olmalı
*Enerji tasarrufu önemli
*Karlanma yapmamalı mümkünse. Low-frost da pek sıcak gelmiyor o yüzden.
*İnox,cam veya siyah olmalı. Beyaz istemiyorum.
*Çok arıza çıkarmamalı, çıkardığında ise servisi hızlı olmalı.
*Bütçem 2000 TL. 2000 üzeri olupta gerçekten hak ediyorsa bütçemi biraz zorlayabilirim (+500 kadar)

Bu kriterlerde bir fikriniz olup da paylaşabilirseniz çok sevinirim. Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum kafama yatan doğru düzgün birşey bulamadım maalesef.
M
9 yıl
Zotac GTX 670 AMP! SLI \u0027dan GTX970\u0027e geçmek
Merhaba,

Yaklaşık 1 senedir 2 adet gtx 670 AMP!' yi SLI olarak kullanmaktayım. Zamanının çok sağlam kartlarındandı bunlar bilirsiniz. Öyle ki AMP! versiyonu stok GTX680'den bile fazla performans verirdi.

Fakat ne yazık ki artık çoğu oyun high texture'larda 2 GB VRAM'i geçtiği için yüksek grafiklerde problem yaşıyorum. Bu durum artık oldukça canımı sıkmaya başladı. Bu iki kartı elden çıkarıp 970'e geçmeyi düşünüyorum. Sentetik testlerde 2x 670 hâlâ tek 970 den daha performanslı görünüyor ama oyun içi performanslarda ne gibi bir sonuç ortaya çıkar bilemiyorum.

Siz ne dersiniz, bu tarz bir hareket mantıklı olur mu ?

(980'e geçmeyi tavsiye eden arkadaşlar olacaktır. Bu da bir opsiyondu başta ama 970 ile aralarındaki performans farkına göre o fiyatı hak etmiyor gibime geldi benim. Yine fikirlerinize açığım.)

Teşekkürler.
M
9 yıl
Nişanlıma telefon önerisi - 1100 TL bütçe
Selam arkadaşlar,

Başlıkta görüldüğü üzere nişanlıma 1100 TL civarında android işletim sistemli bir telefon bakıyorum.

Kendisi root, kernel vs. işlerinden anlamaz, casual bir kullanıcı. Telefonu amacı dışında webde gezmek ve popüler birkaç oyunu oynamak için kullanıyor (Candy crash, Bubble witch vb.). Yarış,fps vb. telefona yük bindirecek uygulamaları kullanacağını sanmıyorum (default hatun işte ).

Bildiğiniz gibi artık takı niyetine taşıdıkları için görünüşe de önem vereceğini düşünüyorum , tasarımı kibar olmalı.

Uzun süredir takip edemiyorum piyasayı, fiyatlar üzerinden filtreleme yapıp balon bi cihaz da almak istemiyorum açıkcası.

Bu sebeple önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.
M
14 yıl
5970 yada 5870 kararsiz kaldim - *COZULDU*
Merhabalar,

Oncelikle durumumu ozetliyeyim. Yaklasik 3 ay once, 1.5 sene once vatandan almis oldugum ZOTAC GTX280 AMP! kartim sacmalamaya baslayinca garantiye yolladim ve neticesinde kartin parasini tekrar Vatanda kullanilmak uzere hediye ceki olarak aldim (1100 TL). Madem boyle firsat gecti elime Fermiyi bekliyeyim dedim. 3 aydir bekliyorum ve gerek cikan olumsuz haberlerden, gerek Nvidianin sacma sapan pazarlama politikasindan,gerek benim bu surec icerisinde cikmis hicbir kaliteli oyun oynayamamis olmamdan dolayi beklemekten vazgectim.

Sistemim E8500 , 4 Gig DDR2, 650W CoolerMaster, 19' Samsung CRT. Islemcim stok hizda (3.16) calisiyor, gerekirse kaliteli bir sogutucuyla 4 Ghz e kadar cikarabilirim.

Ekran karti konusuna gelince baslikta yazdigim uzere 5970 ile 5870 arasinda kaldim. Hakli olarak simdi o monitorde bu kartlari ne yapacaksin diye dusuneceksiniz. Eger ki 5870 alirsam birlikte kaliteli bir 24' monitorde almayi dusunuyorum. 5970 alirsam monitoru birkac ay sonra alabilirim.

Benim takildigim nokta 5970 gercekten parasinin hakkini verecek mi ? Yoksa 5870 de fazlasiyla yetecek mi ? Simdi acik konusayim grafikler benim icin cok onemli. Eger ki 5870 le son cikan oyunlari full ayarlarda 30+ FPS uzeri oynayamazsam cok buyuk hayal kirikligina ugrarim. Durum bu. Yardimci olursaniz sevinirim.

Dipnot: Simdilik islemci,Ram,Anakart vs. degistiremem. Degistirmeye kalksam ekran kartina butcem yetmeyecek cunku. Acil olarak ekran kartini degistireyim ardina sistemi duzerim.Fakat PSU 5970 e yetmeyecek olursa degistirebilirim.
M
18 yıl
__CiHaD__ guild i Xian 42 ve üstü arkadaşları bekliyoruz
Lwl 3 __CiHaD__ Guildimize 42 ve üstü member alımı başlamıştır. Bizim için en önemli unsurlar samimiyet,saygı ve dürüstlüktür. Yakın zamanda alt guildimizi de kuracağız. Oyun içinden benle(Magna_Carta), Serkan(nakser) , ve Cüneyt,Ceyhun kardeşlerle (_Hannibal_) iletişime geçebilirsiniz.

(Ufak bir ekleme: 42 altı için alt guildimiz açılacaktır. 42 altı kardeşlerimizi de bekleriz.)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.