DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Evet hedefim 360 puan.Tm1 den bunu yapabilmek için yaz tatilinden 1 ayım daha var.Durumum şöyle matematikte gerçekten zayıfım 3 yıl lisede matematiğim hep 1'di.Aslında çalışmadığım için 1'di.Ama edebiyat, dil anlatım,coğrafya,tarihte(geometri de zar zor geçtim genelde) gayet iyi olduğumu düşünüyorum.Sizce bunu yapmak için nasıl çalışmalıyım?Yani ygs'ye falan ne kadar önem vermeliyim?Temel liseye kaydımı yaptırdım.Bu yaz evde ders çalışmayı denedim.Ama telefon olsun,pc,arkadaşlar vs. pek çalışmadım anlıyacağınız.Bir de 30 ila 60 arası okul puanı lysde mi yoksa ygsde mi ekleniyor bu puan? Edit:Ortalaması yaklaşık 400 puan olan anadolu lisesinde okudum.Yaşıtlarımdan çok tecrübeli olanlar yazarlarsa daha iyi olur.
Mesaj linki kopyalandı.
İşlem başarılı.
Bir sorun oluştu.
DH Mobil uygulaması ile devam edin.
Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin.
Edit:Ortalaması yaklaşık 400 puan olan anadolu lisesinde okudum.Yaşıtlarımdan çok tecrübeli olanlar yazarlarsa daha iyi olur.