B

Onbaşı
12 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
27 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Bilgisayarim icin harddisk arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
HP ProBook serisinden bir bilgisayarim var (ProBook 4510s). Ve laptop 6 bilemediniz 7 senelik herhalde. 3 ay once harddiski yandi herhalde laptopun, kurtarma diskide taktim hersey calisti ama harddiski goremedim secilecekler arasinda. Sadete geleyim, İnternette her yerde bu model veya seri icin harddisk aradim ama bulamadim. Bana birileri bulma konusunda yardim ederse veya elinde bundan varsa bana satabilirmi. Veya internet uzerinden bulabilmeme yardimci olabilirmisiniz ? (Konuyu yanlis yere actiysam kusura bakmayin:))
B
9 yıl
HP ProBook 4510s Acmama sorunu
Merhaba hocalarım. Benim HP ProBook 4510s laptop um var. Gecen gün arastırma yapıyordum laptopta daha sonra kolumu klavye nin sol alt kösesine carptım. Aradan 5 10 dk gecti durduk yere bir anda ekran gitti mavi ekran hatası verdi ekran dan kücüldü o hatayı verirken sonra kendi kendine restart attı. Daha sonra ben cöktü sandım laptopu kapadım, BIOS ayarlarını hic ellemedim bir sey olur diye. Ama ertesi sabah actıgımda aynı hp acılıs ekranı sonrasın üstte kücük bir alt tire yanıp sönüyor. Daha sonra ise "A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart" diyor basıyorum. 2 3 sn bekletiyor hp acılıs ekranı ve sonrasında aynı sey yanıp sönüyor. Ben bu sefer ctrl alt del yapıyorum ama hic bir sey olmuyor bazen ise tekrardan restart atıyor, ilk oldugunda sadece Caps Lock ta yanıp sönmeler olmustu. (hata kodumu neymis megersem). Hocalarım icerisinde 2 2.5 seneden beri toplamaya calıstıgım dosyalarım var lütfen yardım edebilirmisiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.