Arkadaşlar büyük ihtimal i5 4690k işlemci alıcam anakartım Asus z97-A ile overclock yapıcam. Bana bir soğutu önerebilirmisiniz max. 200tl bütçem var. Mümkünse ucuz olsun 200tl var ancak gerek yoksa bitirmeyi istemem :) teşekkürler. Bu fiyata genelde hava önerineciğinizi düşündüğüm için bu bölüme yazdım. Ancak su da olabilir yeterki serin ve sessiz olsun. |
Ağır olmayan, sağlam, hızlı, ekranı beni yormayacak kalitede, şarjı uzun süre giden, klavyesi touchpadi konforlu, serin ve sessiz, mümkünse IPS panel bir şeyler bakıyorum.
Şu iki laptop arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz ya da daha iyi bir öneriniz olur mu? İşlemci olarak Acer açık ara önde fakat Thinkpad'in kalitesi ve güvenilirliği dururken basit işler yapılacak bir bilgisayar için i7 işlemci seçmeyi gerektirir mi sizce?
Kasası, işçiliği kötü monster tarzı markalar önermeyin lütfen. Mikrofonundan, kamerasına kadar her özelliği az çok önemli benim için.
Lenovo E16 Thınkpad 21JT0017TX
Acer TravelMate P4