S

Teğmen
09 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
42 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
4 yıl
Max 1800 TL Çift Hat Telefon Önerisi
Merhaba. Max 1800 TL Bütçem var.

Huwaei Y7 2019 ve Redmi Note 7 Arasında Kaldım. Lakin daha farklı ve daha sağlam modeller var ise önerebilir misiniz?

Çift hat ve minimum 4000 Ma. Batarya olması şartıyla oyun oynanmayacak iş amaçlı telefona ihtiyacım var. Acil.
S
6 yıl
Aliexpress kask önerisi. (diğer ekipmanlar)
Arkadaşlar merhaba. Aliexpress de bu günlerde ciddi indirimler mevcut. Kask, balata, iç ve dış lastik alacağım. Özellikle kask önerisi olan var mı? Alan, kullanan önerirse memnun olurum.

Ek; Eldiven tavsiyesine de ihtiyacım var.
S
6 yıl
Şarjlı led lamba. Yardım.
Arkadaşlar merhaba. Resimde ki lamba şarjlı çalışan bir masa lambası. Fakat pil ömrü bittiği için direk fişe takılı çalıştırsak bile ışık çok zayıf. Ben de pili aradan kandırmak istiyorum. O zaman direk 220 veremem değil mi? Ayrıca kaç V kaç A adaptör alsam direk + - kabloya
< Resime gitmek için tıklayın > elektrik verebilirim?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
Meksika da 7.5 büyüklüğünde yeni deprem! (eleştiri)
DÜZENLEME
Arkadaşlar konunun amacı ülkemiz bir deprem bölgesi olduğu halde "farkındalık" olmaması önlem alınmaması, gerekli yasal düzenlemelerin yapılmaması, ruhsatsız, çürük, uygun olmayan zeminlerde dikilen binaların rüşvetle ruhsat alması, daha doğrusu ülkemizde "DEPREM" diye bir gündemin dahi söz konusu olmaması! Bunların tüm sebebi bizim halk olarak bu konuyu gündem etmeyişimizden kaynaklı! Toplumsal olarak bir farkındalık yaratırsak eğer, akıllı olursak, bilgili olursak, devlet bu konuya yatırım yapar, müteahhitler evleri satamaz ve daha dayanıklı yapılar yaparlar vs. vs. Tamamen zincirleme bir reaksiyon yani. Özetle toplumsal farkındalık yaratmak isterken bütün konuları "siyasi ve dini" trollerin baltalaması!


Meksika'da Pinotepa De Don Luis bölgesinde 7.5 şiddetinde deprem meydana geldi. Deprem Başkent Meksiko City'de de hissedildi. ABD Jeolojik Araştırma Merkezi depremin büyüklüğünü 7.5 olarak açıkladı.

ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi (USGS), depremin merkez üssünün ülkenin güneybatısında yer alan Oaxaca eyaletindeki Pinotepa Nacional kentinin 2 kilometre güneydoğusu olduğunu açıkladı.

Yerin 43 kilometre derinliğinde kaydedilen sarsıntı nedeniyle şu ana kadar ölen ya da yaralanan olup olmadığına dair herhangi bir bilgi verilmedi.

Bakın 8.1'lik depremde meksika'da ki ölü sayısının ne kadar az olduğunu, Istanbul depreminde öngörülen ölü sayısının 600.000/1.000.000 olduğunu söylerek sitem ettiğimde bana, gelişmemiş bir ülke olduğunu ve istanbul ile kıyaslanamayacağını, evlerin hep tek katlı harabe vs. olduğunu savunanlar oldu!

Şimdi! Aynı meksika'da bugün 7.5'lik bir deprem oldu ve o gelişmemiş ülkede orada bulunan bir vatandaşımızın attığı tweeti koyuyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Fazla söze gerek var mı? Burada öncelik en büyük sitemim sözde "gelişmemiş ülke" meksika depremi 1 dakika önce haber verebilirken biz hala açılan deprem başlıkları altında siyasi ve dini trollük peşindeyiz! Demek ki ne imiş? Allah korur deyip yatacağına tedbiri alıp sonra Allaha bırakabilirmişsin!!!
S
6 yıl
Sizin için basit bir soru.
Merhaba. Beyler, bu adam T+Ç =33 demiş eyvallah da neden demiş nasıl demiş bi' zahmet adım adım anlatıverin.
< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
Beyler fikir verin.
Yaklaşık 17-18 saat sürecek bir otobüs yolculuğunda bagaj kısmında tereyağı nasıl muhafaza edilir? Tereyağı buzluktan çıkarılacak yolculuk öncesi?
S
6 yıl
Bu puro ıslak mı?
Arkadaşlar merhaba. Elimde gördüğünüz puro veya cigarillo siz ne diyorsanız, ıslak. Evet ıslak ve yumuşak. Ben arada bir içerim fakat kuru bildiğimiz satandart cigarillo. Bunu babam almıştı dün fakat neden ıslak olduğunu çözemedim. Backwoods gibi ballı cigarillo türleri varmış ama bu onun gibi birşey mi anlamadım. Her neyse bilen var mı?


< Resime gitmek için tıklayın >
S
6 yıl
Yandex Kurumsal Mail Hakkında
Merhaba. Nic.tr üzerinden kendisimim.com.tr adına bir alan adım var.

1- Şu anda kullandığım bir hosting hizmeti mevcut değil. Ama yanılmıyorsam yandex kurumsal mail kullanabilmek için basit de olsa bir hosting hizmetinden faydalanmam gerekiyor sadece nic.tr üzerinden bunun yapılması mümkün değil. Yada mümkün ise nasıl ? Kullanan var mı?

2- Benim tek ihtiyacım sadece mail, web sitesi kullanmayacağım. Bunun için eğer hosting hizmeti satın almam gerekiyorsa güvenilir firmaların paketleri oldukça pahalı. Çünkü o paketlerin içeriğini kullanmayacağım. Basit, ucuz bir firma ile çalıştığımda ise bu firma kapandığı zaman maillerimi kaybetme riskim var mı ? yoksa domaini başka bir firmaya yönlendirdiğimde kaldığım yerden devam edebilir miyim?

Bu servisi kullananlar var ise cevap verirseniz memnun olacağım.
S
6 yıl
Sıfırdan matematik? Önemli.
Arkadaşlar merhaba. Bir sürü 'sıfırdan matematik' başlıklı konu var. Ben de sıfırdan ciddi ciddi (mantığını kavrayarak) ezbere değil matematik öğrenmek istiyorum. Günde 8-10 saat çalışabilirim ve antrenmanlarla matematik 1. Kitabı bitirdim. Fakat bana yeterli gelmedi daha çok kısayoldan ve ezbere götürdüğünü hissediyorum. Fazla detaya girmiyor. Uzunca bir süre araştırdım ve ek kitap/kaynak olarak Mustafa YAĞCI MY Matematik 1 ve 2 serisini almayı düşünüyorum. İlkokul 1 seviyesinden başlar gibi anlatıyor fakat emin olamadım. Bu seriyi önerir misiniz? Veya başka bir kitap. Lütfen ciddi cevaplar verin. Trollemeye lüzum yok! Şimdiden teşekkür ederim.
S
6 yıl
Philips 42PFL5603D/12 Yazılım
Merhaba.

Philips 42PFL5603D/12 model televizyonumuzu servisin önerisi üzerine Philips destek üzerinden 'version:000.064.079.000' isimli son güncelleme dosyasını indirip anlatılan işlemleri uyguladım ve güncelleme sırasında hata aldım. Bundan sonra televizyon her açılışında tekrar güncelleme ekranına geliyor yeniden aynı güncelleme dosyasını okuyor ve aynı yerde hata veriyor. Philips servisini ve genel merkezi arayıp sitedeki versiyondan daha eski bir versiyona ihtiyacım olduğunu belirttiğim halde ilgilenmediler.

Lütfen elinizde bu modele ait eski bir güncelleme dosyası mevcut ise paylaşabilir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.