T

Er
07 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
2 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
9 yıl
Samsung s6 ram ve batarya sorunu
Arkadaşlar root yapmadan s6 için ram hızlandırmak mümkün değil mi? Şarja takıyorum yüzde 50 ram kullanıyor şarjdan çıkartırken hiçbirşey yapmamış olmama rağmen yüzde 65 olduğunu görüyorum çıldırmamak elde değil, ayrıca bataryası da hızlı bitiyor gibi 5.1.1güncellemesi var neden samsung bir sonuç üretmiyor
T
9 yıl
Samsung S4 ekran çatlaması ve hafıza
Arkadaşlar samsung s4 telefonumun yere düşme sonucunda ekranı çatladı sanırım iç ekran çünkü dışındaki ekranda bir çatlak yok gibi,telefon açma tuşuna basıyorum müzik sesi geliyor ama ekran simsiyah hiçbir şey görüntü yok maalesef bunun tamiri bana ne kadara tutar sizce garantisi 7 ay var ya da telefoncular ne kadara yaparlar?

Esas merak ettiğim ise telefonun kendiş hafızasında fotoğraflarım ve telefon numaraları vardı kayıtlı onlar silinmiş midir tamir yapılınca geri gelir mi? telefonu bilgisayara bağlıyorum pc telefonu görüyor ama içine girdiğimde bomboş çıkıyor?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.