B

Onbaşı
01 Ağustos 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
8 yıl
Yedek Subay iken KPSS ile PAEM\u0027i kazanmak. Ne olur?
Merhaba. Forumda tam anlamıyla bu soruyu bulamadım. Hatta internette de bulamadım. Uzun süredir araştırıyorum. Bugün YEDEK SUBAY olarak askerliğim ANKARA/POLATLI'ya çıktı. İş ciddileşti ve zaman da çok az kaldı, bilen arkadaş varsa ACİL olarak soruma cevap arıyorum. Şimdiden teşekkürler. (Ben bu duruma göre askerliği erteleyeceğim.)

Benim sorunum ben yedek subay (meslekci-inşaat mühendisi jandarma) olarak en geç 1 Mayıs itibariyle askere gideceğim. Acemiyken 22 Mayıs da ki KPSS'ye gireceğim. (KPSS için Ankara'yı tercih ettim, araştırdım izin veriyorlarmış.) Eğer KPSS'den yeterli puanı alırsam komiser yardımcısı olmak için PAEM'e başvuracağım. (Alım büyük ihtimalle olacakmış.) Her şey istediğim gibi gider de polis mülakatlarını geçersem askerliği bırakabilir miyim? Çünkü polislik olursa en kötü Eylül de eğitimler başlıyor. Ben ise Eylül de 3-4 aylık asteğmen oluyorum. Ben terhis olabilir miyim? Beni bu durumda bırakırlar mı? Zorluk çıkararlar mı? Yada kesin olarak izin vermezler ve ben puanımı alsam mülakatı geçsem bile komiser yardımcısı olacakken beni göndermeyip kazanılmış hakkımı yakarlar mı? Aslında ikisi de iç işlerine bağlı ama bu paem de yeni bilgisi olan varsa cevaplarsa güzel olur.
B
9 yıl
Honda Civic JANT boyama/kaplama
Merhaba arkadaşlar. GRİ 2013 Honda'mın jantlarını boyatmak istiyorum. İlk aklıma gelen koyu gri yada fümeye boyatmak. Siyah çok kapatır diye düşünmedim. Sizce aracıma hangi renk jant daha fazla yakışır. Veya kaplama/boyama konusunda bilgisi olan var mı? Gerçi bir site buldum gayet güzel gösteriyor ama yardımcı olursanız sevinirim.
http://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/konfigurator/honda/honda-civic-fk-2006/model-2012/17/
B
9 yıl
Honda Civic Premium 2013 fiyat nasıl ?
HONDA CİVİC PREMİUM 2013 model, 65 binde, fabrika çıkışlı LPG'li, hasar kaydı yok, sol arka çamurlukta lokal boya var. Fiyatı 49 Bin TL'den 47'ye düşürdük. Sizce normal midir?
B
9 yıl
Honda Civic Elegance en az 2012 model. Bu fiyata alınır mı?
Piyasasını bilmeden sorduğun çok uygun fiyatlı HONDA CİVİC ler sıkıntılı çıktı. Bir kaç haftadır araştırıyorum. Siteler aracılığıyla biraz piyasasını anladım. Sıfırına baktım bir bayide 67500 e buldum ilkte aklıma yattı ama 10 Bin TL daha arttıramayacağım.

Kullanan yada ilgili arkadaş var ise; 2012 üstü yeni kasa LPG'li KM max 50 bin olan bir ELEGANCE alacağım. Otomatik veya Manuel olabilir. Arka tampon hasarlı (1500TL) aracı 57500 TL'ye kadar indirdim (otomatik vites). Ekspertiz garantili güvenilir bir galeri sizce fiyatı nasıl? Ayrıca verebileceğim max fiyat 57 Bin TL. Bu kriter (km düşük, yeni kasa ve elegance) ve fiyat aralığında bulduğum araçlar hep hasar kayıtlı. Sadece tampon hasarı olan çok az buluyorum. Tampon önemli değil diye düşünüyorum. Sizce uygun mu bu fiyata?

(Konuda başka soru sormuştum fakat yanlış olduğunu anladım silemediğim için yeni konu yerine değiştirdim.)
B
9 yıl
50 Bin TL civarı bütçem var? Jetta mı Sonata mı?
Merhaba. 50 bin TL civarı 2010 model üstü 70 bin km altı araç almayı düşünüyorum.
Yoğunlaştığım araçlar; 1.4 TSİ Benzinli Volkswagen Jetta Comfortline ve 2.0 CRDi veya Tüplü Hyundai Sonata. Arasında karar veremiyorum. Jettayı çok beğenmeme ve istememe rağmen forumda okuduğum kadarıyla yakıt tüketimine karar verilememiş. Ortalama değerini 5 yazanda var 11 yazanda. . Bu da insanı korkutuyor. Yakıt tüketimi abartılı olsun istemiyoruz. İki gün önce 200 km yol yaptığım Sonata (2005 model 2000 motor otomatik tüplü klima sürekli açık) 19 kuruş yaktı. Acaba 2010 üstü 2.0 motor Sonataların da Dizel veya Tüplü yakıt tüketimi bu kadar uygun mu? Ve forumda farklı değerler yazılmış ancak Jetta'nın ortalama yakışını kullanan arkadaşlar ciddi olarak söyleyebilir mi? Jetta da normal kullanımda km de max kaç kuruş yakar? Sizin öneriniz bu iki araç arasında hangisidir? Jetta olursa km si düşük araçlar bulunuyor fakat Sonata da en az 70 bin km de araç buldum, zaten pek fazla ilan mevcut değil. (2010 üstü oluyor.) Bu iki aracın yanında bütçeme yakın olan Opel İnsignia 1.4 T Benzinliyi yakıt tüketimi dolayısıyla, Honda Civic 1.6 Elegance ı da fiyatlarının çok yüksek olması nedeniyle eledim. (Yani Civic olacağına Jetta daha mantıklı geldi. Doğru mudur?) Önümüzde ki en geç bir ay içinde bir araç alacağım ve kararsız kaldığım için foruma üye olup sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.