O

Onbaşı
30 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme (?)
131 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
O
6 yıl
Açılışta Siyah Ekran ve Güç Kesme
< Resime gitmek için tıklayın >


3 Yıldır sorun yaşamadan kullandığım bilgisayarım son 2 gündür ilk açılışta bu şekilde siyah ekran ile açılıyor.
F2'ye basarak devam ettiğimde bilgisayar birden güç kesip kapanıyor daha sonra kendiliğinden tekrar açılıyor ve sonrasında sorunsuz şekilde çalışmaya devam ediyor ancak her açılışta bu tekrar ediyor.

Nedeni ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?

Sistem Özelliklerim

İ7 6700
MSİ Z170A Gaming M5
ZOTAC GTX 1060 AMP! 6GB
8GB GSkill 2800mhZ CL15
Corsair VS650 PSU

Windows 10
O
7 yıl
Yıllardır Aradığım 2 Parfüm
Uzun zamandır aradığım 2 parfüm bulunuyor koku anlatmak zordur ancak elimde geleni yapacağım.

1.Parfüm

Üst notalarda pudralı ve boğucu beyaz bir koku var.Koku yayılırken yumuşatıcı tarzı yeni yıkınmış kıyafet kokusu gibi temizlik hissi yaratan hoş yumuşak bir koku.Bahsettiğim üst nota tüm kokuyu bastırsada yayılırken hafiften çiçeksi ve odunusu notalar geliyor ancak net değiller.Kış sonbahar için daha uygun gibi yazın boğabilir.Unisex olduğunu sanmıyorum erkek parfümüdür.
Yayılım ve farkedilirlik çok yüksek.

2.Parfüm

Bu kokuyu anlatmak diğerine göre çok daha zor çünkü elimde pek bir malzeme yok.

Tamamen çiçeksi bir koku odunsuluk narenciye bulunmuyor oryantal hava yok ancak baharat kullanımı olabilir onu bilmiyorum La Nuit'in alt notalarını andırıyor ama açılış ve ilerleyiş olarak benzemiyor.Beyaz çiçekler veya yeşil tema yok.Koku rengi olarak akılda mor pembe arası renkleri çağrıştırıyor.
Kokunun ilerleyişi tamamen bir çiçek kokusu arada daha baygın halde alınıyor kokuyu etkileyici hale getirende bu kısmı.
Unisex olabilir ancak erkek parfümü olma olasılığı daha yükesek.
Aynı şekilde bu parfümünde yayılımı çok yüksek.
O
10 yıl
i5 6600K için Z170 anakart
İleriye dönük bir sistemim olsun istiyorum o yüzden i5 6600K ve Z170 almayı düşünüyorum.Monitörüm 720p olduğu içinde gtx 950 almayı düşünüyorum. Aklıma takılan bir kaç anakart oldu siz hangisini önerirsiniz ?


Msi Z170A Krait Gaming 3x :http://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7832

Gigabayte Z170 Gaming K3 :http://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-z170-gaming-k3-d4-3466mhz-atx-1151-pmu68251

Gigabayte Z170X Gaming 3 :http://www.sinerji.gen.tr/gigabyte-z170x-gaming-3-d4-2133mhz-atx-1151-pmu66886
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.