E

Onbaşı
24 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
E
4 yıl
Kernel 41(63)
Kernel 41(63) hatasını alıyorum lütfen bilgili bir arkadaş varsa yardımcı olsun denemediğim şey kalmadı. Bilgisayarıma işlemci testi yapıyorum, ekran kartı testi yapıyorum, occt ile power testi yapıyorum ve kapanmıyor. Ancak oyuna giriyorum rastgele kapanıyor. Bazen 1. oyun kapanıyor bazen 5. oyun. Bu hatayı alıyordum daha sonra 5-6 ay almadım sonra bir şeyler yaptım bios update falan 1-2 daha almadım bi daha aldım sonra realtek ses driverını inaktif ettim 1-2 ay daha almadım şimdi bir daha alıyorum ve artık ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Lütfen bilgisi olan varsa paylaşabilir mi teşekkür ederim.
E
6 yıl
PS4 Pro ile samsung49mu8000
Bu televizyonla ps4 pro kullanan var mı dostlar performansı hakkında bilgi verebilecek verse kullanan olanlar sevinirim. İyi forumlar
E
8 yıl
D diskini kendim yanlışlıkla sildim acil yardıma ihtiyacım var
Merhabalar. C diskinin kapasitesini arttırayım derken önce 900 GB olan D diskinden 300 gb sildim. Sonra tamamen D diskini sildim. Diskleri yönet bölmesinde D veya isimsiz bir disk yok görünmüyor. İçindekileri geri getirmek için söylemiyorum benim derdim D diskini geri getirmek diski kaldırınca tamamen gitti. Diski nasıl geri getirebilirim acil yardıma ihtiyacım var çok saolun.
E
9 yıl
####YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ 2015 GİRİŞLİLER####
Ben inşaat mühendisliği bölümündenim.Şehir dışında geliyorum.Bu üniversiteyi kazananlarla tanışalım :)
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.