P

Onbaşı
09 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
P
7 yıl
Laptop önerisi
Herkese iyi forumlar
Kullandıım acer marka laptopum gereksinimlerimi aldığımdan beri karşılamıyordu. Ve aldığımdan beri şarj yerinde sıkıntı vardı. Bu gün itibariyle zorla kullandığım laptopumun şarj yeri iyice bozuldu.
En fazla 2500 civarı beni uzun süre götürebilecek, oyun da oynayabileceğim kaliteli bir laptop arıyorum. Ha o fiyata bulamazsın derseniz yine önerilerinize açığım.
P
8 yıl
Apple Music
Dün ininal kartımı apple hesabıma ekledim.Daha sonra apple music'in 3 aylık ücretsiz sürümüne kaydoldum.Ardından itunes ininal kartımdan 1 lira çekti ve daha sonra 9.90 lık sürüme kaybolduğum hakkında bri mail geldi.9.90 lık üyeliği iptal edip ücretsiz sürüme nasıl devam edebilirim?
P
8 yıl
9.3.5 veya 10 için jailbreak
İOS 9.3.5 veya 10 için jailbreak varmı? önceki sürümlerin imzası kapandı.Yeni iphone aldım.10 kurulu jb yapmak istiyorum.
P
8 yıl
Müzik dinleme uygulaması
Spotify, Deezer gibi ücretli uygulamaların dışında önerebileceğiniz şarkı dinle programı varmı?
P
8 yıl
Müzik programı
Spotify, Deezer gibi ücretli uygulamaların dışında önerebileceğiniz şarkı dinle programı varmı?
P
8 yıl
Rotring Tikky\u0027nin ucu içine kaçtı.
3 Hafta önce aldığım Rotring Tikky'nin ucu içine kaçtı.Tamiri mümkün müdür?

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
P
8 yıl
05 mi 07 mi?
05 uç mu kullanmalıyım? 07 mi?
P
8 yıl
Rotring Rapid
Rotring Rapid kullanan var mı? Nasıldır? Almayı düşünüyorum.Onun yerine grip 1347 mi alsam?
Beni çok uzun süre götürsün istiyorum.
http://www.ofix.com/Rotring-Rapid-Versatil-Mm-Siyah?ref=gglrss&gclid=CjwKEAjw-Oy_BRDg4Iqok57a4kcSJADsuDK1IVgi2TJdihmaL6dWTfuUdlEJdsEjtOzlq5c-RCfYPxoCHd3w_wcB

http://www.ofix.com/Rotring-Rapid-Versatil-Mm?ref=gglrss&gclid=CjwKEAjw-Oy_BRDg4Iqok57a4kcSJADsuDK1hLS4kPbSOul0k5r5OFaR0gh8V2Jytz72wjAU4BKOEhoCQdXw_wcB

Rapid al derseniz 0.5 mi yoksa 0.7 mi?

Birde uç markası önerirseniz :D
P
8 yıl
4 aylık erkek köpeğimle ciddi sorunlarım var.
Esenlikler
25 eylül'de Edirne'de tatilde olduğum sırada bir yavru köpek buldum.Acıdım ve evime getirdim.Kendisi erkek ismini annemler tarçın koydu.Ufak bir bahçemiz var babamı zar zor ikna ederek kapının ağzına bir yere bağladım.1-2 hafta dışarıda serbest kaldı.Daha sonra zincire alıştırdıktan sonra bağlamaya başladım.Geceleri kulübesine koyuyorum.4 aylık olacak 2 haftaya. kulubesine büyük tuvaletini yapıyor.Gündüzleri bağladığım yere kimi zaman büyük her gün ise küçük tuvaletini yapıyor.Tuvalet için belirli bir yerleri var zincirini çözüp saldığımda hemen o belirlediği yerlere otların üzerine tuvaletini yapıyor. Kulubesine ve bağladığım yere tuvaletini yapmasını nasıl engellerim.Üşümediğinden emin olsam geceleri dışarıda bırakacağım ama korkuyorum.Zinciriyle gezdirirken sıkıntı yok ama çözünce üzerime atlıyor ve evimizin arka tarafında ki otluk yere kaçıyor.Komşular varken lafımı hiç dinlemiyor sanki onlar onun sahibiymiş gibi davranıyor.Onlara daha çok ilgi gösteriyorGenel olarak sıkıntılarım bunlar.

Köpeğimin cinsi olarak pitbull-boxer kırmasına benzediğini söylediler.Renkleri ve döşü cidden çok benziyor.Irk olarak da düşüncenizi bekliyorum.Ufakken daha çok benziyordu çok güçlü bir köpek sorunlarımı şimdi çözmem gerek yoksa büyüyünce sıkıntı yaşarım.Her gördüğü köpeğe saldırmak boğuşmak istiyor.Büyük küçük farketmeksizin.

Bunlar küçüklük hali

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Bu da 2 hafta önce çektiğim fotoğrafı

< Resime gitmek için tıklayın >

Yardımlarınızı bekliyorum yoksa babam başkasına verecek köpeği bu sorunalrını çözmem gerek.
P
9 yıl
Bisikletimi Modifiye etmek istiyorum
Bisikletimi modifiye etmek istiyorum ne yapabilirim?

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.