M

Onbaşı
06 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
41 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Twitter Takip Etmeyenleri Takipten Çıkarma
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz önceden unfollow kodu ile twitter takip etmeyenleri takipten çıkarma işlemini yapabiliyorduk ama artık yapamıyoruz. Ancak bazı siteler ile unfollow yapabiliyoruz malesef ki o sitelerinde bir çoğu paralı ve uğraş gerektiriyor. Chrome ve Firefox için geliştirilmiş bir uygulama sayesinde 50'şer li olarak direkt twitter üstünden hiçbir bilgi paylaşmadan takip etmeyenleri takipten çıkartmamızı sağlaayan bir uygulamayı aşağıda paylaştığım siteden buldum. Nasıl kullanılacağı ve yükleneceğini okuyarak görebilirsiniz

https://herzem.net/twitter-takip-etmeyenleri-takipten-cikarma/
M
4 yıl
Sitemizin Eksikleri Neler?
Merhaba arkadaşlar,

2-3 arkadaş, bizim gibi GAMER arkadaşlar için bir forum sitesi açtık. Kısa bir süre sonra çekiliş yapacağız, çekiliş ile steam oyunları, cs:go, pubg ekipmanları dağıtmayı düşünüyoruz.

Özellikle bu coronavirüs illetinden dolayı canı sıkılan, oyun oynamayı seven, forum kullanmayı seven arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Web sitemize moderatör alımı yapmayı da düşünüyoruz. İlgilenmeyi seven arkadaşları bekliyoruz. Henüz bir çok eksiğimiz var.

Sizce neler eklenmeli, ne gibi eksiklerimiz var. Yorum yaparsanız sevinirim...

üye olup bize destek olabilirsiniz..

gamer forum
http://ilkoyuncu.com/
M
4 yıl
Gamer FORUM
Merhaba arkadaşlar,

2-3 arkadaş bizim gibi GAMER arkadaşlar için bir forum sitesi açtık. Kısa bir süre sonra çekiliş yapacağız, çekiliş ile steam oyunları, cs:go, pubg ekipmanları dağıtmayı düşünüyoruz.

Özellikle bu coronavirüs illetinden dolayı canı sıkılan, oyun oynamayı seven, forum kullanmayı seven arkadaşlarımızı bekliyoruz.

Web sitemize moderatör alımı yapmayı da düşünüyoruz. İlgilenmeyi seven arkadaşları bekliyoruz. Henüz bir çok eksiğimiz var.

Eksiklerimizi bildirirseniz seviniriz...

gamer forum
http://ilkoyuncu.com/
M
5 yıl
İki Faktörlü Kimlik Doğrulama Geçme Konusunda YARDIM!
Merhaba arkadaşlar sosyal medya hesaplarını yönettiğim firmanın twitter hesabına giriş sağlayamıyorum. Benden önceki kişi iki faktörlü kimlik doğrulama koymuş fakat kendisine şuan için ulaşamıyoruz. Twitter hesabına bağlı olan mail'in şifresi vs bizde. Hesabın şifresini değiştirip öyle giriş yapmayı denedim fakat yine de kimlik doğrulama kodunu soruyor. Bunu geçmenin bir yolu, yöntemi var mıdır? Bilen biri varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
M
5 yıl
MASA İÇİ PC YAPIMI DESTEK
Merhabalar, başlıktan pek anlaşılmayabilir bahsettiğim masa o yüzden hemen açıklayayım. Fiziki bir kasası olmayan, kasa içinde olan parçaların masanın içinde monteli olduğu bir masa yapmak istiyorum. İnternette örnekleri var.

İstediğim tasarım:
Masanın üst kısmı tamamen cam olacak. Camın içinde bilgisayar parçaları olacak. Ayakların birini büyük yapıp çekmece eklemek istiyorum.

Buraya açma sebebim de konu hakkında tecrübeli ve yeterince bilgi sahibi olmamam. Açıkçası internette de çok detaylı bilgiler yok. Tahtaları mdf mi almalıyım, camı nasıl keserim, temperli cam kesilir mi, hangi araçlar lazım, hangi boyutlar iyi olur gibi soruların cevabını almak istiyorum. Hatta detaylı bir şekilde anlatacak birileri de çıkarsa tadından yenmez. Hem belki benden başka yapmak isteyen birileri varsa onlara da yardımcı olmuş olur konu. teşekkürler.

Tamamen kendim yapmayı planlıyorum ama yoruma da açığım. Sizce kendim mi yapayım yoksa marangoz da falan mı yaptırayım? (dipnot: bu tarz işlerle uğraşmayı seviyorum ama param çöpe giderse de üzülürüm :( )

resimde ki bir örnek < Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
Bilgisayarın içini açtıktan sonra bozuldu!
Başlık biraz clickbait oldu kusura bakmayın arkadaşlar.

NOT: CİHAZ LAPTOP

Dün bilgisayarımda hard disk problemi yaşadım. Bilgisayar açıldığında bir proper hard disk vs. tarzında bir hata veriyordu. Bios'da incelemem sonucu bilgisayarımın harddiski görmediğini farkettim. Bunun üzerine bilgisayarın için açtım ve harddiski yuvasından çıkarıp yeniden taktım. Böylelikle harddisk sorunum çözülmüş oldu.

Fakat daha sonra bilgisayarımı açtığımda seste bozulma olduğunu farkettim. Hiçbir şekilde ses alamıyorum. Driver vs. kurulu... Ses simgesinin üstünde çarpı işareti var ve mouse ile üzerine geldiğimde "Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok" hatası veriyor. Aux çıkışı olan bölgede ki USB çalışıyor. Hoparlör'ün bozulduğunu düşünüyorum(soket vs.) Beni bu düşünceye sevk eden şey yazılımsal olarak birçok şey denedim. İnternette yaptığım araştırmalarda bu sorunun çözümü için yazılmış şeylere baktım, inceledim, denedim fakat çözüme ulaşamadım.

Var mıdır yazılımsal olarak çözülebilir diyen? Yoksa sizce de donanımsal mı? Donanımsalsa hoparlör'den mi soketten mi yok başka bir şeyden mi nasıl anlayacağım? Harddiski sökmeden önce çalışan şey, hiçbir darbe yada hasar almamasına rağmen kendiliğinden bozuldu.

MODEL: ASUS X555L
M
6 yıl
Fikirlerinizi bekliyoruz.
Merhaba arkadaşlar,

birkaç arkadaşım ve ben bir forum sitesi açmayı düşünüyoruz. Fikir beklediğimiz konu ise forum sitesini ne üzerine açmamız gerektiği... Açıkçası para kapısı vs. olarak görmüyoruz. Maksat içerisinde bilgi paylaşımı yapabileceğimiz, insanlarla etkileşime gireceğimiz, söz sahibi olduğumuz bir yer olması. Biliyorsunuz ki başbaşa kalarakta olmaz, kullanıcı da lazım. Bu yüzden insanların gireceği bir forum sitesi kurmak istiyoruz. Demem odur ki bunlara rağmen nasıl bir konu üzerinde forum sitesi açmamız lazım karar veremedik. Aklınızda fikir var mı? Varsa nedir?

Bize katılmak isteyenler olursa hep beraber de yapabiliriz. Beraber yönetebileceğimiz bir yer kurarız. Arkadaşlıklar, dostluklar olur. Çokta iyi olur, çokta güzel iyi olur. Haydi bakalım fikirlerinizi bekliyoruz...
M
6 yıl
Kadınlara Bilgi Paylaşan Platform
Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle her şey internet üzerinden araştırılır hale geldi. Önceki dönemlerde genellikle internet üzerinden erkek kullanıcılar işlemler yapmasına rağmen, günümüzde bu oranlar neredeyse yarı yarıya olacak hale geldi. Öyle ki hayatımıza giren akıllı telefonlar, her evde bulunan bilgisayarlar internet kullanımını arttırdı. İnternet kullanan kadın sayısının artmasıyla kadınlara özel paylaşılan bilgilerdeki eksiklik fark edildi ve buna dair bir çok site açıldı. Kadınla özel bilgi platformu olarak sayılabilecek birçok site var.

Açılan bu bilgi platformları sayesinde kadınlar aradığı çoğu bilgiyi internette bulabilir hale geldi. Önceleri daha çok yemek tarifleri, sağlık konuları üzerinde arama yapan kadınlar, günümüzde ise güzellik, bakım, sağlık, internet üzerinden alışveriş gibi pek çok konuda aktif olarak internet kullanımına devam etmekte. Kadınlarımızın internetten daha iyi yararlanması adına sağlıklı bilgiler veren siteler iyi ki var!
M
6 yıl
Bilgisayarda bir problem var?
Merhaba arkadaşlar,

2-3 yıldır aktif olarak kullandığım pc’im son zamanlarda çok fazla kasma, donma problemi çıkarıyordu. Fakat bugün itibari ile bilgisayarı kulanamamaya başladım. Normal bir şekilde açtığımda 4-5 dakika da açılıyor, açıldıktan sonra müthiş yavaş ve mozilla gibi bir programa tıkladığımda bile tamamen donuyor ve işlev görmez bir hale geliyor, windows yanıt vermiyor. Bilgisayarı güvenli modda açtığım zaman her hangi bir sıkıntı olmuyor. Düzgün bir şekilde çalışıyor ve her programı açabiliyorum.

Windows 7 başlangıç onarma yada pc’i hızlandıracak programlar, regedit düzenleyicileei denedim fakat sonuç nafile.

Bilgisayara kesinlikle format atmamam gerekiyor.

8 gb ram i7 4.nesil işlemcili bir bilgisayar ve içindeki en büyük program outlooktur sanırım..

Destek olabilecek birileri olursa çok sevinirim
M
7 yıl
Nasıl Satılabilir
Merhaba arkadaşlar, bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum.

internet üzerinden satış yapmam gerekiyor. Ürünler genellikle sağlık içerikli, özellikle kadınlar ve bebekler için kullanılabilecek ürünler. Satışını yapacağım ürünlerin faturası vs kesilecek.

E-ticaret sitesi olmadan sizce en iyi satışı nasıl, nereden ve ne şekilde yapabilirim?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.