N

Teğmen
05 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
geçen yıl
iPad Air 5.Nesil İçin Kılıf ve Ekran Koruyucu Önerisi
Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi önerdiğiniz f/p kılıf ve ekran koruyucu var mıdır? İlk kez tablet satın alıyorum tablet aksesuarlarına pek hakim değilim açıkçası. Paperlike ekran koruyucular hakkında görüntü kalitesini düşürdüğü söyleniyor. Bu konu hakkında bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim

Tableti iş, ders çalışma ve ara sıra oyun, dizi film takılmak için kullanacağım. Paperlike benim için iyi olabilir çok not tutmam gerekebilir.

Kılıf için ESR marka kılıf önerdiklerini gördüm ama yerli sitelerde pek satış bulamadım. Amazon da var ama o da Çin merkezli bir satıcıdan yurt dışı geliyor pek güvenemedim
N
8 yıl
2.000-3.000 tl arası android telefon önerisi
Arkadaslar önceliğim ekranının büyük olması çünkü ders çalışıyorum telefondan, diğer önceliklerim kırılmaya karşı çok hassas olmaması, yazılm güncelleme desteği, oyun oynarken çok ısınmaması.Önerilerinizi bekliyorum.Bir de ithalatcı değil Türkiye garantili olacak bir telefonu alacağım ona göre önerirseniz çok iyi olur tesekkürler simdiden
N
8 yıl
ANKET MF3 13.991 Hangi TIP Gelir ?
Evet arkadaşlar oylarsanız sevinirimhttp://www.strawpoll.me/10822328
N
8 yıl
Civilization V Türkçe yama hakkında
Arkadaşlar türkçe yama yapsak steam sorun çıkarır mı ? daha önce hiç bir oyuna dışarıdan dosya eklemedim pek bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
N
8 yıl
Hangi tıp gelebilir ?
Arkadaşlar 13.9k ya hangi tıp gelebilir en uygun ? Kontenjanlar da artmış sanırım max kaçlık yere girebilirim ?
N
8 yıl
Dark Souls 1 Hata
Arkadaslar dark souls prepare to die edition u steamden aldım ama açıldığı zaman ekran sadece beyaz oluyor oyun gelmiyor çözümünü bilen var mı acaba ?

Bir de steam de şuan dark souls 2 indirimde değil scholar of the first sin indirimde.Daha önce hiç bir oyununu oynamadım sıradan gitmeyi düsünüyorum 2 yi oynamadan bunu oynasam sorun olur mu arada çok fark var mı?
N
8 yıl
Kaç k gelir ? [troller gelmesin]
Türkce 32.5
Sosyal 25.25
Matematik 35
Fen 33.75

ygs 1-2 kaç k gelir yorumlar misiniz arkadaslar?
N
9 yıl
Mezunlar Sıkılınca Ne Yapıyorsunuz ?
Günün ortalama 4-5 saatinde çalışıyorum geri kalan zamanda uğraşacak bişeylerim olsun istiyorum bilgisayarı falan topladım.Çok sıkıcı olmaya başladı tv izlemek hosuma gitmiyor,ne önerirsiniz?
N
9 yıl
ODTU Havacılık ve Uzay Mühendisliği Hakkında Bakar Mısınız ###
Bu sene istediğimi alamadım ve mezuna kalmaya karar verdim sıkı bir tempoda gidiyorum yıllardır hayalim bu bölüm.Yeterli sıralamayı yapabilirsem tercih etmeyi düsünüyorum.Ama cevremdekiler tarafından is imkanları az o sıralamaya tıpa gitmek daha mantıklı gibi söylemler geliyor.Çevremi dinlemeden hedefim için çabalamaya devam etmeyi düsünüyorum.Bilgisi olanlar is imkanları, maaşlar ,çalışma olanakları vb. hakkında bilgilendirirse sevinirim.
N
9 yıl
85k dan ilk 25k mümkün mü [MF4]
Geçen sene ygs 69k gelince benden bi yol olmaz diyerek bıraktım çalışmayı ve geriledim sıralama olarak konu eksiğim çok yok pratik eksiğim var.Günde 4-5 saat kasarak 25k'ya girmem mümkün mü ? Ortalama bir anadolu lisesi mezunuyum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.