N

Teğmen
04 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
6 yıl
C2 kullananlr bakabilir mi
Bu c2 nin kamerasını kullanarak yolladığım fotoğraflar iphone da nereye kaydoluyor acaba? Konuşmada duruyor fakat kayıt yerini bulamadım
N
7 yıl
yalnız hissedenler
gece gece yine böyle hissettim. gelin sohbet edelim. pm de atabilirsiniz.
N
7 yıl
Ubuntu yüklü sürücüyü biçimlendirdim
Windows10 un yanına ubuntu kurmuştum. Fakat silmem gerekti. Ubuntu için ayırdığım alanı biçimlendirdim. Bir dahaki bilgisayarı açtığımda grub ekranıyla karşılaştım. Such no partition erroru. Ne denediysem olmuyor windowsa geçiş yapamıyorum. En önemlisi de BIOS a giremiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Format atıp pc yi kurtarsam da olur bilgilerimin yedeği var.
N
7 yıl
Ankarada müzikle ilgilenen
varsa bi pm atabilir mi bir şey danışmak istiyorum
N
8 yıl
Mühendis günlükleri
Böyle bir günlük yazacağım uzun soluklu olmasını istiyorum. Bu sene yeni yerleştim üniversiteye. Özel hayatımdan kesitler ve mezun olup kariyer sahibi olana kadar yaptıklarım başımdan geçenler kısaca benden bahsetmek istiyorum. Bir deftere yapacağım bunu fakat blog açıp oraya aktarsam sizce birkaç dost bulabilir miyim? Yoksa sadece deftere mi yazmalıyım sizin fikriniz nedir
N
8 yıl
TOBB ETÜ 2016 GİRİŞLİLER
Var mı başka tobba yerleşen? Bi ön tanışma olur pm den numaranızı felan atabilirsiniz
N
8 yıl
Tobb gelir mi
Bilgisayar 35.1k
Makine 36.1k

Ben 32.4k yım. Bu ikisinin de gelmeme ihtimali var mı?
N
8 yıl
GELİR Mİ GELMEZ Mİ KONUSU
Tobb %50 bilgisayar mühendisliği yazmayı planlıyorum. Sıralamam 32.4k geçen sene 35100 ile kapatmış. Gelir mi? Altına mecburen makine yazacağım o da 36100 ile kapatmış. Bunların gelmeme olasılığı var mı?
N
8 yıl
KAPANAN ÜNİVERSİTELER
35K lık yere 32.4 k ile girebilir miyim?
N
8 yıl
Mezuna kalmalı mıyım?
Lise sona kadar mühendislik düşünüyordum. Son yıl diş hekimliği hayalim oldu. Gerçekten istedim ve bu hedefle çalıştım.

Ygs1 23k
Ygs2 19k

Mf3 23k
Mf4 32k geldi malesef.

Bu ilk senemdi. Mezuna kalmaya ailem hayır demiyor ama istemiyor da. Başkent üniversitesi ücretli tutuyor fakat yıllık 40bin lira ödenecek para değil.

Bir sene daha kalsam gerçekten çok korkuyorum. Ya daha kötüsü gelirse? Ya seneye de iyi bi yere yerleşemezsem? Eğer mezuna kalmazsam tobb %50 düşünüyorum. Siz ne tavsiye edersiniz? Mezuna kalmak kötü bir şey midir? Çok kararlı biri değilim ama mezuna kalırsam mecbur olarak pc telefon bunları bırakırım hiçbişeye vakit ayırmam diyorum. Ama bilemiyorum bununla ilgili tecrübesi olan var mı? Yardım edebilir mi birileri?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.