2

Teğmen
02 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
2
9 yıl
FONKSİYON SORUSU ACİL
1. Sorunun A şıkkını acil cözüp atabilecek var mı? Tanım ve
< Resime gitmek için tıklayın >görüntü kümesi?
2
9 yıl
İntegral sorusu
< Resime gitmek için tıklayın > sınava gireli 2 sene oldu konuları hatırlamıyorum şunun çözümünü yazıp atabilecek var mı? 😀 2. Soru
2
10 yıl
ONDOKUZ MAYIS HUKUK
Evet bu okulu kazananları tebrik ederim. Geçmiş olsun uyarılarıma ragmen yazanlara welcome to cehennem. Whatsapp grubunuz varsa ekleyin lazım olur kritik bilgiler.
2
10 yıl
ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (Samsun) HUKUK, İLETİŞİM VS GİBİ BÖLÜMLERİ TERCİH ETMEYİ DÜŞÜNENLER İÇİN HAYATİ ÖNEME SAHİP BİLGİLER İSTEYENLER BURAYA, BEN YANDIM SİZ YANMAYIN TÜM SORULARA DETAYLI CEVAP
Sorun söyleyelim.
2
11 yıl
OBP SAÇMALIGI KALKSIN BİZ YANDIK BİZDEN SONRAKİLER YANMASIN !
beyler sürekli bu konu açılıyor çünkü her sene sınava giren 2.5 milyon kişinin hakkı yeniyor bu OBP ile . size basitten bir olay anlatıyım . Az önce kuzenimle görüştüm kendisi lise 4 e geçti ama nasıl geçti ? 11 tane zayıfı vardı nasıl geçtin sen ya dedim e-okul yetkili şifresini bulduk hocadan gördük dedi . sonra tüm sınıfa dagıtmışlar normalde sınıfta kalan sayısı 10 kadarmış ama herkes gecmiş bide üstüne teşekkur almıslar . ögrenciler arasında şifreyi paylaymış herkes notlarını degişmiş sınıfta kalan sorumsuz gecmiş sınıfı gecen takdiri basmış . bu olay bide ankarada oluyor büyükşehir ? nedir bu sacmalık ?? işte ülkenin yarısında var böyle olaylar bu bahsettigim okuldaki ögrenciler mezun olunca OBP leri ne olacak ? kaç tane calısan hakeden insanın önüne gecicek caldıgı şifreyle ?? hak nerde lan hak beyinsiz ÖSYM bu OBP yi koyarken bunları düşünememiş mi ? kuzenim diyor bide 11 zayıfla kalıyodum notları takdir almaya göre ayarlayacaktım sonra vazgeçtim geçiyim yeter dedim diyor . ee dedim sıkıntı olmadımı sene biterken karneyi falan hocalar anlamadı mı . yok la kim takar diyo hepimizin karnesi oynadgımız gibiydi 10 olan sınav notlarımı 70 diye girdim , 20 olan sözlümü 100 yaptım karnede öyle cıktı diyor . hatta diyor salagın birisi karne basılmasına az kala girmiş not degişmiş sistemde hata oluşmuş karnesi hatalı basılmış aha yakalandık diye kaçtık sonra cocuk mesaj attı halletim demiş . nasıl halletttin demişler . Müdür '' Pardon evladım bizim hatamız karneni yanlış basmışız '' deyip yeni karne basmış arkadaşa. PEs aRtık .
2
11 yıl
##ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ(SAMSUN) HUKUK 2015 ##
2-3 arkadaş bulduk birbirimizi yok mu dhden başka OMÜ hukukcu ?
2
11 yıl
HUKUK İÇİN HAZIRLIK OKUMAK GEREKLİ Mİ ?
ösymnin her eyleminden sonra forumunda gündemi degişiyor :D benimde aklıma takılan hukuk okurken ingilizce bilmemin önemi nedir ?
2
11 yıl
YGS TÜRKİYE 1. FEMDEN GÖZLÜKLÜ ÇOCUKTU O LYSDE KAÇINCI OLDU ?
2015 in efsane YGSsinden sonra yaptıgı okadar yanlışa ragmen 1. olan çocuk LYSde kaçıncı oldu bilen var mı ya ? merak ettim birden çocuk 1. oldu diye fem okadar cok reklamını yaptı okadar çok kanallarında yayına çıkardı ki cocugun LYS calısıcak vakti kaldı mı şüpheli . gelecegiyle oynadılar reklam yapacaklar diye :D kaçıncı oldu biilen varmııı
2
11 yıl
SON HAMLELER..AKDENİZ-ERCİYES-KOCAELİ-KIRIKKALE-ULUDAĞ HUKUK SIRALAMA
Son günümüz tercihimi yaptım ama sıralama konusunda günlerdir git gel yaşıyorum . yardımcı olacak varmıdır ? Akdeniz - Uludağ - Kırıkkale - Kocaeli - Erciyes üniversiteleri arasında sıralama yapamıyorum . su an mevcut sıralamamda Akdeniz-Kocaeli-Uludağ-Kırıkkale-Erciyes şeklinde sizce kesinlikle degiştirmem gereken bir şey var mı ? Önceligim Egitim ve Savcılık-Hakimlik sınavlarındaki başarı Akdeniz üniversitesi egitimi hakkında iyi şeyler duymadım . Kocaeli , Kırıkkale, Erciyes egitimi hakkında iyi şeyler duydum ama onlardada şehir ve üniversite lanetlenmiş gibi konuşuluyor . buna benzer cok fazla konu açılmıştır ama bide benden olsun bu üniler arasında sıralama alabilirmiyim Nedenleriyle birlikte.
2
11 yıl
Temel Liseler Kaldırılmazsa OBP Adaletsizliği 2 katına çıkar .
şu an sınav sistemindeki en büyük haksılzığın OBP oldugunu herkes biliyordur . aman benim diplomam 90 54 puan alıyorum bence çok iyi sistem falan filan diye düşünmeyin sakın ortalamanız ne olursa olsun herkese haksızlıktır. Şöyle düşünün her okulda egitim aynımı ? her okulda sınav zorlukları aynımı ? her okulda torpil aynımı ? her okulda hocaların vicdansızlıgı aynımı ? her okulda okulun şişirme notları aynımı ? Kimisi yırtınır 95 ile mezun olur eyw hakkıdır ama ya yattıgı yerden sırf okulun ciddiyetsizligi ve adaletsizligi yüzünden bir şey bilmeden 95 ile mezun olup YGS - LYS de bi halt yapamayıp binlerce insanın önüne geçenler nolacak ? Özellikle gelişmemiş Şehirlerdeki egitimin ne kadar düzensiz oldugunu herkes bilir yarısı bir şey bilmeden ögrenemeden 90larla mezun dogu illeride öyle sırf kendi ögrencisi gecsin diye (dogma büyüme dogulu ögretmen olur atanır kendi memleketinde egitim verir dogulu-batılı meselesi yapar şişirir ) veya tehditlerle mezun edilen +90lar hatta bir şey bilmeden mezun olan okul 1.leri nolcak ? şimdi bunun temel liselerle alakası ne diyeceksiniz. Ordaki şişirme OBPler ne olcak hangi temel lise 30 milyar verip kayıt olmuş ögrenciyi yarı yolda bırakır şişirir yollar devletteki garibanlarda 60-70le mezun olur YGS-LYSde kasar çalışır 5k olur diploması atar artık 20kya.

Not : varsa bildiğim yanlış bir şey düzeltin hatasız kul olmaz

Dip Not : kendim tercih yaptım inş sıkıntı çıkmazsa gidiciyim. ben benden sonrakilere geçmiş olsun diyip sabır diliyorum .
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.