F

Teğmen
17 Haziran 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
36 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
15 yıl
Kablosuz modem ile hoparlörün kavgasına bi son vermem gerek!
Smartnet ProW kablosuz modemim, yaklaşık 20 cm uzağındaki hoparlör setim ile geçinemiyor! Ne zaman 2+1 setimi power on yapsam, cep telefonu parazitine benzer sürekli bir ses geliyor. Yer darlığı ve kabloların kısa olmasından dolayı başka yere koyma imkanım kısıtlı. son çare duvarı delip modemimi duvara asacağım.

Sorum şu: Siz de buna benzer sorunlar yaşadınız mı, duydunuz mu? Bu tür parazitlenmeler normal midir?
F
15 yıl
tarayıcı tavsiye?
Selamlar, eski birkaç kitabımı dijital ortama geçirip bunu projeksiyon yardımıyla sınıfta kullanmak istiyorum, okulumdaki (USB ile çalışıyor) UMAX marka Astra Slimline SE (hiç duymamış olabilirsiniz, ben de duymadım) modelini kullandım ama siyahlar istediğim gibi siyah çıkmadı, biraz soluk gibi, kontrastı değiştirdim durum hepten fena, diyorum ki acaba canon mp140 alsam (3ü bir arada) bunun tarayıcısı daha iyi sonuç verir mi? Almışken yazıcı ihtiyacımı da karşılarım yani.. ya da istediğim gibi bir sonuç almak için 3ü bir arada olmayan, sadece scanner mı almam gerekir?

Yardımlarınız için teşekkürler..
F
16 yıl
Scart girişli LCD monitör çıkar mı?
LCD TV almak istiyorum ama hala fiyatlar çok pahalı geliyor bana, acaba bu LCD Tv lerin scart girişi olanları piyasaya çıkar mı? Bir LCD tv ye TV tuner ekliyorlar, fiyat kat kat artıyor.. Yok kardeşim, ben uydu receiver a bağlayacağım, scart veya hani şu sarı (video), beyaz ve kırmızı (ses) kablolarla, compozit mi deniyordu öyle bir şey işte..

20" LCD monitör ortalama 300 YTL, aynı boyutta LCD TV 600 YTL.. ikisinde de laptopa bağlayıp film izliyom, aynı şeyi yapıyo..?

VGA girişinin yanında Scart girişi de olan bir LCD monitör çıksa, acayip tutar gibi geliyor bana..

Ya da scart vga dönüştürücü olsa görüntü kalite düşer mi?

Belki de saçmalıyorum, lütfen yorumlarınızı bekliyorum..

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
F
16 yıl
Migros\u0027ta 5-6-7 Temmuz tüm notebooklar 899 YTL (Toshiba L40 18Y)
Arkadaşlar dün Migros'ta 5-6-7 temmuz için tüm notebookları 899 ytl ye indirdiklerini belirten bir kampanya duydum. Hemen Toshiba L40 18Y modelini sordum, iki tane vardı, 899 YTL den sattıklarını, ellerinde IBM den başka model kalmadığını söyledi oradaki görevli. Daha yeni laptop almış olmama rağmen ellerinde olsaydı oracıkta alacaktım.. Makine müthiş 2 GB ram, 200 GB HDD var.. gerisi cabası..
F
16 yıl
\"Microsoft bus driver\" sorunu acil yardım: s430
Beyler ses kartını yüklerken "Microsoft bus driver kurulu olması gerekir" diye uyarı veriyor. internetten bi dünya program indirdim forum sitelerinden ama olmadı, belki de benim ilacım değildi..
Bilen varsa nasıl hallederiz? saatlerdir telef oldum makinenin başında..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..
F
17 yıl
US Robotics modeme alternatif anten
Arkadaşlar öğretmenler odamıza yeni bir modem aldık, USR yalnız iki kat yukarıda çekmiyor, acaba daha büyük bir anten ile değiştirebilir miyiz, nerelerde bulabiliriz (alışveriş sitelerinde var mıdır) fark yaratır mı?
Modemin kendi 12 cm lik antenini takınca fazla bir değişiklik olmuyor sinyal gücünde..
Teşekkürler
F
17 yıl
Ses dosyalarının çalma hızını değiştirme nasıl olur?
Elimde birkaç ses dosyası var ve bunların çalma hızını değiştirmek istiyorum, örneğin 4 dk.lık bir şarkıyı 3 buçuk dakikada çalacak şekilde kaydetmek istiyorum, acaba böyle bir program var mıdır, nereden bulabiliriz?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
F
17 yıl
Aracında buzluk kullanan var mı? Çakmak soketini 220 V ile çalıştırabilmek için adaptör ???
Bugün Bim'de gördüm, Smarty marka araç buzluğu, 2 çeşit, 24 litre olan 65 YTL, 6 litre olan 35 ytl. Haliyle ufak olanı düşünüyorum. Internette aradım bir şey çıkmadı, acaba böyle aletleri kullananlar var mı içinizde, motoru zorlar, aküyü bitirir mi?

Bir de bu alet sadece çakmak soketi var, 220 V ile çalışmıyor. Bunun için çakmak soketini 220 V ile çalıştırabilecek bir adaptör bulabilir miyim?

Kullananlar tecrübelerini aktarırlarsa sevinirim. detay için:http://www.bim.com.tr

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >
F
17 yıl
CARBON\u0027da EA Trax (müzikler) çalmıyor! Bilgisi olan?
Beyler, hikayesiyle, oynanabilirliğiyle, sürükleyiciliğiyle Most WANTED'dan sonra benim için bir hayal kırıklığı olan CARBON'da müzikleri dinleyemiyorum. Sorun acaba benim ayarlarımdan mı kaynaklanıyor ? Yardımlarınız için teşekkürler..
PS: Oyunu Max İnternet Kafe CD'lerinden kurdum.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.