B

Onbaşı
01 Temmuz 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
21 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
B
3 yıl
Oppo reno 4 vs Samsung m51
Merhabalar, uzun zamandır telefon araştırması yapıyordum ve bu ikisi arasında kaldım m51 batarya olarak aklımı fazlasıyla çeliyor ama benim için zaten bir günü rahat rahat çıkartması yeterli aradığım şey o, m51 mağazalarda olmadığı için kalınlığını ve büyüklüğünü kestiremiyorum o yüzden sipariş etmeye tedirginim oppo ise fazlasıyla şık ve hafif pil olarak da kurtarır gibi duruyor ama emin olamıyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı ?
B
4 yıl
Huawei Watch Fit normal saat kullanımı?
Herkese merhaba, uzun bir süredir akıllı saat arayışı içindeyim ve normal saatler yerine kare olanları tercih edeceğim Huawei Watch fit bu yüzden biraz daha cazip geldi her ne kadar yakından görmemiş olsam da. Sormak istediğim 2 soru var ;
Huawei Watch Fit ve Amazfit Gts arasında çok gidip geliyorum amazfit için yeni uygulaması ile iyice çöp olduğu söyleniyor ve ikinci soru olarak Watch Fit'i normal saat olarak kullanabiliyor muyum yani telefonu bağlamadan normal saat olarak kullanabilir miyim uzun süredir bakıyorum ama bununla ilgili bilgi bulamadım. Bu önemli bir özellik benim için şu anki saatimi de öyle kullanıyorum fakat şarj süresi yüzünden yeni arayış içindeyim.
B
6 yıl
4000-5000 TL arası laptop önerisi
Merhabalar herkese, söylediğim fiyat aralığında bir bilgisayar arıyorum.Aradığım başlıca özellikler şunlar; Taşınabilecek derecede hafif olması(eski bilgisayardan çok çektim), i5 veya i7 ve 8.nesil olması bir de az da olsa oyun oynatabilecek bir bilgisayar arıyorum ki bu konuda MX150 ekran kartını uygun buldum kendime.Yardımcı olursanız sevinirim hepsiburada'dan olabilir freedos şeklinde.
B
9 yıl
Arkadaşlar seçim yapamıyorum yardım lütfen
Arkadaşlar tercümanlık okumak istiyorum ama ingilizce değil çünkü gereksiz görüyorum ama hangi dili seçeceğimi bulamıyorum ispanyolca ve rusça aklıma yattı ikiside global diller ama ispanyolcanın tutması biraz zor açıkçası sizce rusça okumak mantıklı mı ya da ilerde zorluk çeker miyim tabi bu bana bağlı ama geleceği olan bir dil oldupu söyleniyor ayrıca başka bir dil önerir misiniz sebepleriyle birlikte.Şimdiden teşekkür ederim
B
9 yıl
Rusça okumak istiyorum
Merhaba arkadaşlar lys puanları açıklandı ve rus dilinin geleceği parlak olduğu için onu seçmeye karar verdim puanım Anadolu Üniversitesine yetiyor biliyorum Rusça zor ama çok mu zor okuyabilir miyim ayrıca anadolu üniversitesinde eğitim iyi midir
B
9 yıl
Puanlar belli oldu ve yardıma ihtiyacım var
Arkadaşlar dil bölümü mezunuyum lisede ve puanım 381 ve sıralamam 10777.Aklımda son bir kaç gündür hep mütercim tercümanlık var ve bu alanda başarılı olacağıma inanıyorum açıkçası puanımın yettiği yerler Trakya Üniversitesi ve Abant İzzet Baysal Üniversitesi siz bu konuda neler dersiniz hem mütercim tercümanlık iyi midir hemde bu okullarda nasıldır ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.