A

Onbaşı
29 Haziran 2015
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
8 yıl
Telefonu nasıl bozarım ?
Telefonum Samsung Galaxy Y Gt-s 5360 bilen bilir kaç yıllık telefon. Telefonu değiştirmek istiyorum ama babam alırız deyip deyip işin içinden çıkıyor. 4 5 yıldan beri telefonu kullanıyorum. Telefonu yerden yere çarptım yine hiç birşey olmadı. Sadece arka kapağı plastik olduğundan orası kırıldı. Bozmam gerek ki telefonu değiştireyim. Acil yardım edin lütfen.
A
8 yıl
Karasız kaldım yardım!!
Arkadaşlar telefonu değiştireceğim ben İphone 5s istiyordum bugün Samsung s 7 edge görünce birden kârarsiz kaldım yardım edin hangisini alayım ve neden ?
A
9 yıl
Google Play Hizmetleri Silersem Ne Olur
Model Galaxy Young.Bilindiği üzere hafızası 190 mb ve bunun 20-25 mbını google play hizmetleri kaplıyor.Araştırdım bir çok site sistem çöker telefon bir daha acilmaz diyor.Bazıları ise hiçbir şey olmaz diyor.Yani başlıktan da anlaşılacağı üzere soru bu.
A
9 yıl
Google play Ayarlarını silersem ne olur ?
Arkadaşlar benim Telefonum Samsung Galaxy Young GT-S5360 bilenler bilir bu telefonun boyutu çok az yani 190 mb civarında zaten kendisi 135 mb falan kullanıyor.Neyse baslikdan anlayacağınız üzere google play ayarlarını silersem ne olur çok yer kaplıyor ?
A
9 yıl
Tablet önerisi!!
Ben Samsung Tab serilerinde birini almak istiyorum.Ama çok kararsızım.Sizce ne alayim.
A
9 yıl
Arkadaşlar güzel filmler önerir misiniz?
Hocam aksiyon,yarış vb sağlam film ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.